Politikk - Norsk

Birken2013

90 åring følte seg tryggere under krigen...

.. enn hva hun gjør i Oslo i dag.

Hun er ranet 12 ganger siden 2000 i Oslo.

Er det sånn vi vil ha det også i fremtiden?

Og det er en eneste grunn til denne frykten, og det er faktisk innvandringspolitikken!

Er det virkelig sånn vi vil ha det i fremtiden, for det vil garantert bare bli være og være hvis dagens politikk videreføres..

kilde: vg.no, fyret.nu

1
71 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dette bør vi ta alvorlig og lytte til, det er dessverre ikke alle innvandrere som kan kalles"berikelse"

1

Kanskje ikke så rart? Tar hun seg en tur på gaten en kveld blir hun sannsynligvis utsatt for vold, ran og i verste fall voldtekt.

Ingen ble utsatt for slikt under okkupasjonen.

1

kilde: vg.no, fyret.nu

Du fornekter deg ikke, ser jeg.

For andre dag på rad bruker du dette høyreekstreme nettstedet som kilde. Hva blir det neste?

En referanse til Mein Kampf?

1
Folk_Flesk [sitat…] Du fornekter deg ikke, ser jeg. For andre dag på rad bruker du dette høyreekstreme nettstedet som kilde. Hva blir det neste? En referanse til Mein Kampf?

"Folk er folk"

Ser du trekker frem kilden her som et problem?

Jeg trekker frem fyret.nu sammen med vg som kilde. Nå er det en gang sånn at det er fyret.nu som finner frem saker ikke mani stream media skriver om.

Men det er alltid en kildehenvisning til de sakene jeg trekker frem.

Skjønner ikke hva som er problemet, er det fakta du har vanskelig å forholde deg til?

Spiller vel ingen rolle om vedkommende som kildehenviser er sv eller FrP sympatisører?

Misliker du faktarelaterte diskusjoner?

1
Birken2013 "Folk er folk" Ser du trekker frem kilden her som et problem? Jeg trekker frem fyret.nu sammen med vg som kilde. Nå er det en gang sånn at det er fyret.nu som finner frem saker ikk...

Skjønner ikke hva som er problemet, er det fakta du har vanskelig å forholde deg til?

At en gammel dame sier at ting var tryggere under krigen er hennes egen subjektiv oppfatning. Det finnes sikkert tusenvis av gamle damer som ikke deler denne oppfatningen. Så hva blir "fakta" her?

2
Folk_Flesk Høyreekstremt fordi det som står der er høyreekstremt og at det drives av en tidligere Vigrid-medlem. Men du synes vel Vigrid er stuerent?

Jeg kjenner ikke til dine påstander, men det kan sikkert være at de symnpatiserer med både Frp og sverigedemokratne, men hva så?

De har jo alltid kilder de henviser til.

Er det fakta du misliker?

Er det budbringeren som er problemet? Så hvis en Frp`er kommer og forteller deg at huset ditt brenner og henviser til opplysninger på NRK, vil du da anse det som irrelevant på bakgrunn av budbringerens politiske ståsted?

1
Folk_Flesk Høyreekstremt fordi det som står der er høyreekstremt og at det drives av en tidligere Vigrid-medlem. Men du synes vel Vigrid er stuerent?

Høyreekstremt fordi det som står der er høyreekstremt og at det drives av en tidligere Vigrid-medlem.

Det som står der er nyheter og fyret har ingenting å tjene på å lyve, da det er svært enkelt å faktasjekke det som står der.

Forskjellen er bare at de skriver ting som andre aviser aldri skriver om.

Men man skal uansett aldri ta til seg informasjon ukritisk, uansett hvor man leser.

2
Birken2013 Jeg kjenner ikke til dine påstander, men det kan sikkert være at de symnpatiserer med både Frp og sverigedemokratne, men hva så? De har jo alltid kilder de henviser til. Er det fak...

Jeg kjenner ikke til dine påstander, men det kan sikkert være at de symnpatiserer med både Frp og sverigedemokratne, men hva så?

.. Og Golden Dawn. Fortsatt "hva så"? Eller begynner det å bli litt langt ute på høyresiden selv for deg?

1

Jaha, og dette oppgulpet her, var alt du kunne si om en gammel dame på 90 år som har fått nedsatt livskvaliteten sin pga ran.

Bli voksen!

2

.. enn hva hun gjør i Oslo i dag.

Hun er ranet 12 ganger siden 2000 i Oslo.

Er det sånn vi vil ha det også i fremtiden?

at hun følte seg tryggere da enn nå har jo også med at hun er 90 år, tror det er ganske vanlig at man føler seg mer utrygg når man blir eldre uansett. men ille er det uansett, gamle folk skal kunne føle seg trygge i sine hjemtrakter i dette landet. og når du blir ranet 12 ganger på ganske kort tid så er det jo noe riv ruskende galt med samfunnet. jeg reagerte i dag på en uttalelse fra oslos politimester, han vil ikke si at det er en ransbølge, det virker som han bagatelliserer hele situasjonen. hvorfor ikke kalle en spade for en spade.

1
Folk_Flesk Synes du det er problematisk at de beundrende refererer til Golden Dawn-lederen som en populær og patriotisk skikkelse?

Beundrende?

De har en kildehenvisning som blant annet viser at Gylllent Daggry nå er det største partiet i Hellas. Det bør vel strengt tatt være av interesse også for norsk presse? Men neida.. det måtte jeg fange opp hos fyret.nu.

Vet forøvrig ikke hva Golden Dawn er for noe.. burde jeg? Står det på fyret.nu?

1

Det er vel ran som er tema og ikke sjekking.

Enten de er "blåhøyde" eller ei, drøm du bare videre om gestapistene dine...

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
12 svar
Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
3
2 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
1
26 svar
Aktuelt silas Siste svar

238 Euro per MWh nå!

Gassprisen i Europa har vært stabil og rimelig takket være stabil produksjon fra Norge og Russland. Prisen har vært et sted mellom 18-20 Euro per MWh og bunnet ut i 2020 på 4-5 Euro per MWh. Akkurat n...

EU Natural Gas - 2022 Data - 2010-2021 Historical - 2023 Forecast - Price - Quote

Natural gas futures linked to TTF, Europe's wholesale gas price, were trading around the €230-per-megawatt-hour mark, not far from an all-time high of €300 hit in March in the aftermath of Russia's in...


Bilde tradingeconomics.com
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Brokollaps

Når beregningene blir for svake. Når broberegningene ikke er sjekket skikkelig. Men der er brukt sjablonger/maler i beregningen. Og hvor seriøst er det egentlig å bygge store konstruksjoner i tre? Jeg...
1
6 svar

Den enes brød . . . .

I et uttrykk heter det; Den enes død er andres brød. Med de høye strømregningene vi vil få til vinteren, vil dette kanskje bli en bitter "pille" a svelge for noen strømsjefer. Får vi en vinter tempera...
1
5 svar
Laster...