Politikk - Norsk

gjespe

Barn døde etter omskjæring

En tretten dager gammel gutt døde etter omskjæring.

Dagen etter omskjæringen var babyen blå og virket svært syk. Da moren tok kontakt med legen, skal han ha bedt henne vente, og gi gutten mat og litt smertestillende. Like etter døde han.

Barnet lå alene på benken

Dette skjer vel ikke ofte men allikevel mener jeg foreldre som tar valget om omskjæring må ta sitt ansvar her.

Det skulle vært høyere aldersgrense for omskjæring så gutter kunne bestemme dette selv.

1
29 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Dagen etter omskjæringen

Feil i tittelen. Det heiter

KJØNNSLEMLESTING.

Årsaka til det er fordi kjønnet (tissen) blir lemlesta. Som er det same som at denne blir ødelagt og aldri kan bli bra igjen.

Forøvrig er eg i mot dette og meiner livstid bør vere minimumsdom for nokon som gjør noko så svinaktig.

Blir det gjort mot barn bør straffen være strengere.

3

Dette skjer vel ikke ofte men allikevel mener jeg foreldre som tar valget om omskjæring må ta sitt ansvar her.

Det er ingen uvanlig dødsårsak der omskjæring er mer vanlig enn i Norge. Det ble anslått at det i USA var 117 dødsfall som følge av mannlig omskjæring i 2009. 1,3 % av alle dødsfall blant guttebarn hadde sin årsak der.

1

Religion er ikke veien fremover for menneskeheten.

Inkludert kommunisme, sosialisme og megakapitalisme.

1

En tretten dager gammel gutt døde etter omskjæring.

Ser ut som det... ....Skjærte seg. YEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAHH!

1

Religiøs tro er en psykisk sykdom!

Folk som aksepterer absurde og virkelighetsfjerne religiøse dogmaer, ikke bare som sannheter men som HELLIGE sannheter, og på den måten overkjører sin rasjonalitet og alle sine intellektuelle motforestillinger, trenger behandling for denne sykdommen. Religiøs tro er en kreft i vårt samfunn som må bekjempes.

Det er for lengst på tide at organisere en kamp mot religion i Norge på et alvorlig vis. Det bør innføres anti-religiøs utdanning i barneskoler som erstattning for fag som RLE(eller nå KRLE). Religionsfriheten bør bare gjelde på individs-basis... jeg ville støttet forbud mot organisert religion i landet, men selvfølgelig er det ikke mulig å forby folk å tro(vi kan ikke kontrollere andres tanker).

At det er tillatt i Norge å omskjære barn er hårreisende, barbarisk, og umenneskelig.

Har vi virkelig ikke kommet lengre i 2013?

* NeoCeon *

3
susilu Ja, men Gud har ikke sagt ett ord..

Nå har jo Gud selvfølgelig aldri eksistert, men utenom denne uvesentlige detaljen, så har han så absolutt uttalt seg i saken iflg Bibelen.

Det er Guds pakt med Abraham, eller Ibrahim som han heter i Koranen, som har holdt skikken i live. Jfr 1.mosebok, 17:

9 Så sa Gud til Abraham: «Du skal holde min pakt, både du og etterkommerne dine, fra slekt til slekt. 10 Dette er pakten dere skal holde, pakten mellom meg og dere og etterkommerne dine: Alt av hankjønn hos dere skal omskjæres. 11 Dere skal la forhuden bli omskåret, og det skal være tegnet på pakten mellom meg og dere. 12 Hvert guttebarn hos dere skal omskjæres når det er åtte dager gammelt, i slekt etter slekt, både de som er født i huset, og de som er kjøpt for penger hos fremmede, slike som ikke er av din ætt. 13 Både de som er født i ditt hus, og de du har kjøpt for penger, skal omskjæres. Slik skal min pakt være en evig pakt på kroppen deres. 14 Men en uomskåret, en av hankjønn som ikke har fått forhuden omskåret, en slik skal støtes ut fra folket sitt; for han har brutt min pakt.»

1
puma1 Nå har jo Gud selvfølgelig aldri eksistert, men utenom denne uvesentlige detaljen, så har han så absolutt uttalt seg i saken iflg Bibelen. Det er Guds pakt med Abraham, eller Ibrah...

Om Gud aldri har eksistert, er det jo rart at mennesker har diktet ham, siden hjernen ikke skulle kunne pønske ut noe som ikke finnes...hvor skulle den da ta det fra??

Men alle disse skriftene er jo skrevet av profeter, og de er mennesker av kjøtt, blod og synd.

Gud er en tilstand tror jeg, men ingen har noen fasit her.

Å hevde at Gud ikke eksiterer er like urealistisk som noe annet. Det er ubeviselig vitenskapelig.

Når jeg tror det finnes kjærlighet, er det fordi jeg opplever kjærlighet, for en som ikke opplever det, finnes det ikke.

1

analfabeter bør ikke ha barn.

Bare uvitende tukler med skaperverket.Legene og foreldrene bør straffes.

Foreldrene bør kastreres og legene miste jobben.

1
susilu Om Gud aldri har eksistert, er det jo rart at mennesker har diktet ham, siden hjernen ikke skulle kunne pønske ut noe som ikke finnes...hvor skulle den da ta det fra?? Men alle dis...

Om Gud aldri har eksistert, er det jo rart at mennesker har diktet ham, siden hjernen ikke skulle kunne pønske ut noe som ikke finnes...hvor skulle den da ta det fra??

Det må vel være et av menneskets sterke sider at vi er flinke til dikte. Vi har ikke bare funnet opp en gud. Vi har funnet oppp flere tusen av dem. Demoner også. Hendige redskaper for å kunne sortere i godt og ondt. Vi har hatt gode grunner for å finne opp guder. Ut fra et behov for å forklare verden rundt oss og ut fra et behov for felles sosiale spilleregler, belønninger/sanksjoner og en styrende makt.

Senere har vi fått vitenskap, demokrati og rettsvesen som har erstattet mange av disse behovene.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
2
4 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
14 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Aktuelt silas Siste svar

Falske følgere på Twitter

Newsweek melder... NEW YORK (Nettavisen): Nesten halvparten av presidents Joe Bidens 22,2 millioner følgere på Twitter, skal være falske, viser en undersøkelse foretatt av selskapet SparkToro og som e...
Bilde

Half of Joe Biden's Twitter followers are fake, audit reveals

Billionaire Elon Musk has claimed that 20 percent of Twitter users are "spam/fake accounts" amid his ongoing takeover bid.


Bilde www.newsweek.com
2
7 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...