Politikk - Norsk

Morty_1

Ranerne får turer til Tusenfryd

I aftenposten står det at flere av ranerne i Grorudalen er tatt med til Tusenfryd for å få positive opplevelser. Offrene sitter tilbake og tør ikke gå ut. I debatten på Nrk i går sa en av sosialarbeiderne at ranerne bare var ute etter på få det de ikke hadde råd til.

Så her får de i pose og sekk, har vi så naive politikere og sosialtjenester at de burde beskyttes mot seg selv?

Etter min mening så er vi nordmenn så utrolig naive at det grenser til opphold på enkelte anstalter:)

1
6 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

I aftenposten står det at flere av ranerne i Grorudalen er tatt med til Tusenfryd for å få positive opplevelser. Offrene sitter tilbake og tør ikke gå ut. I debatten på Nrk i går sa en av sosialarbeiderne at ranerne bare var ute etter på få det de ikke hadde råd til.

Tidligere har en raner fått ferietur til syden på skattebetalernes regning!!

Men å bruke silkehansker tror jeg ikke hjelper, tvert imot. Øk fengselskapasiteten og lås dem inne for å beskytte samfunnet. Samtidig bør asylsøkere utvises når de er kriminelle.

1

Å gjeninnføre fattigdom betyr at mange blir kriminelle.

Selv i Japan hvor solide arbeidstakere har blitt fattige pensjonister er kriminalitetene økt dramatisk fordi man må stjele til livets opphold.

1

I aftenposten står det at flere av ranerne i Grorudalen er tatt med til Tusenfryd for å få positive opplevelser

Får håpe de ikke raner noen der...

1

Lignende innlegg

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
3
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar
Laster...