Politikk - Norsk

russell_martin

Slik bedrar Frp folket...

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=10145188

Frp bruker masse energi på å skryte av bommer de legger ned, men glemmer selvsagt å "skryte" av bompengefinansierte veger de setter igang.

Bompengesaken er i bunn og grunn en god Frp-sak. Men her skinner dobbeltmoralen tydelig igjennom. Det er flere grunner.

1. Det er ufattelig dyrt å bygge vei i Norge, og når man hører om lønnsutgiftene til f.eks firmaet Hæhre så skjønner man det. Alt var enklere når staten gjorde alt.

2. Bak enhver bom finnes det selskaper som tjener mye penger, og spesielt folk knyttet til regjeringspartiet Høyre står sentralt her.

2
113 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

Nå skal jeg egentlig ikke kalle Frp-ere enkle folk, men har egentlig lyst til det. Det er virkelig en del Frp-ere som etter hvert vil få en 'oppvåkningsrealitet' Det er hevet over tvil.

Fra det ene til det andre: Om det hadde vært 'overganger', slik som i mange lagsporter (fotball, basket, håndball, ishockey), så ville jeg kjøpt og hentet Solvik Olsen, Anders Anundsen og Børge Brende til Ap. Det er tre knalldyktige politikere som jeg gjerne hadde sett i Ap.

1

Frp bruker masse energi på å skryte av bommer de legger ned, men glemmer selvsagt å "skryte" av bompengefinansierte veger de setter igang.

De har enda ikke stemt for noen prosjekter med bom kun satt igang de prosjektene de rødgrønne allerede har vedtatt

1

Frp har ikke lagt ned noen bommer ennå, med unntak av kanskje en. Avviklingen av bomstasjonene var ikke en viktig nok sak for frp til å ta med i budsjettforhandlingene. I stedet kommer de med forslag på noen bomstasjoner de vil legge ned rett etter at budsjettforhandlingene er avsluttet og krever at stortinget finner pengene andre steder. Vil ikke stortinget det kan frp slå seg på brystet å si at de ville legge ned bommer men ble nedstemt i stortinget. Dette trikset vil utvilsomt noen enkle sjeler falle for, men vi andre har gjennomskuet frp: avvikling av bomstasjoner er ikke en viktig sak for frp, hadde det vært det ville de tatt det med i budsjettforhandlingene.

1

Alt var enklere når staten gjorde alt.

Det må du dokumentere.

Og takk og lov at sosialistene er byttet ut med frp innen samferdsel.

1

. Bak enhver bom finnes det selskaper som tjener mye penger, og spesielt folk knyttet til regjeringspartiet Høyre står sentralt her.

Og fa mener jeg de faktisk ikke bør ha noen innvirkning på slik politikk.

1

Frekkheten og den indignerte holdningen til forsmådde bitre hjernevaskede AP velgere er vanskelig å beskrive med det norske språk- la det være sagt. De rødgrønne satte igang tidenes bompengeeksplosjon når de regjerte

Jeg stemmer ikke Frp ,men er imot bompenger når det fordyrer veiene og også mine utgifter.Nå har jeg lurt meg unna bompenger i 3 år og det vil jeg fortsette med så lenge jeg kan.

1

Så når Frp går i riktig retning og får lagt ned/stoppet flere vedtatte bompengeprosjekter samt senket innkrevningssummene for flere av dem

Dokumentasjon? Takk til FRP for flere nye bomstasjoner i Trondheim etter nyttår, fortjener en hyllest.

1
Gilmour07 [sitat…] Ja, takk for guds skyld _Frp_ for bompengeprosjekter som de rødgrønne har planlagt og fått flertall for i stortinget hvor Frp som eneste parti har stemt imot. OMG, dumskap...

Ingen relevans, FRP garanterte å få lagt ned alle bommene, de sa de ikke ville sitte i en regjering som drev med bomringer. Derfor får de alt ansvar nå, de har tross alt lovet dette i mange herrens år nå. Men se, ingenting vil bli gjort med det, men ingen bombe at Frp-velgerne er ignorante.

1

Det er ufattelig dyrt å bygge vei i Norge,

Dette har sosialistene hevdet i alle år samtidig som de gjør veiene dyrere enn nødvendig ved klattevis bygging og utgifter til bommene.

2
Maradona_123 Ingen relevans, FRP garanterte å få lagt ned alle bommene, de sa de ikke ville sitte i en regjering som drev med bomringer. Derfor får de alt ansvar nå, de har tross alt lovet dett...

Ingen relevans,

Selvfølgelig har det relevans at samtlige bompengeprosjekter vedtas i stortinget, og at Frp er eneste parti som konsekvent har stemt imot dette hver eneste gang.

At noen i dumskapens og toskeskapens navn innbiller seg at Frp med 16 prosent oppslutning og en mindretallsregjering kan få gjennomført hele sitt partiprogram til punkt og prikke taler for seg selv.

1
Gilmour07 [sitat…] Selvfølgelig har det relevans at samtlige bompengeprosjekter vedtas i stortinget, og at Frp er eneste parti som konsekvent har stemt imot dette hver eneste gang. At noen i...

Niks, ingen relevans, FRP garanterte på død og liv at de skulle få gjort noe med det. Det er alt som betyr noe, når de er så dumme å komme med slike lovnader.

Jeg regnet slett ikke med at FRP skulle få gjennomført noe særlig av det, men dumskapen er det tross alt FRP som står for selv, med sitt helt virkelighetsfjerne syn på livet.

1
Gilmour07 [sitat…] Selvfølgelig har det relevans at samtlige bompengeprosjekter vedtas i stortinget, og at Frp er eneste parti som konsekvent har stemt imot dette hver eneste gang. At noen i...

At noen i dumskapens og toskeskapens navn innbiller seg at Frp med 16 prosent oppslutning og en mindretallsregjering kan få gjennomført hele sitt partiprogram til punkt og prikke taler for seg selv.

Selvfølgelig tror ingen på motsatt side at FrP med 16,3% vil få gjennomført sitt program. Vi VEIT at slik er parlamentarismen, og det å gi og ta i et samarbeid.

Om vi skal dømme etter den 8 år lange og voldsomme kritikken mot spesielt SV trodde derimot åpenbart størstedelen av FrP-erne at SV var i stand til å gjennomføre stort sett hele sitt program da de hadde 6,2%.

Så vi kan kanskje starte en egen tråd om dumskap og toskeskap?

Og jeg spør igjen: Hva skal FrP gjøre i Stortinget den 5. desember?

1
Maradona_123 [sitat…] Dokumentasjon? Takk til FRP for flere nye bomstasjoner i Trondheim etter nyttår, fortjener en hyllest.

Takk til FRP for flere nye bomstasjoner i Trondheim etter nyttår, fortjener en hyllest.

Du bør heller rette en stor takk til Rita Jeg kan ikke med min beste vilje engang finne en grunn til å takke FRP. Når det gjelder trøndere er det nærligende å tenke på at de elsker Rita og har fått som fortjent. Bommen i Trondneim bør være de siste som blir lagt ned.

1

Finnes det noen saker som er så viktige for frp, at de nekter å svelge unna kameler for å bli sittende i regjering. Bompengefinansierte veger er tydeligvis ikke det...

1
sl500 [sitat…] Du bør heller rette en stor takk til Rita Jeg kan ikke med min beste vilje engang finne en grunn til å takke FRP. Når det gjelder trøndere er det nærligende å tenke på at...

Jeg kan ikke med min beste vilje engang finne en grunn til å takke FRP.

Med sine enorme lovnader, så er nå alt ansvaret på dem. Når de er så dumme og virkelighetsfjerne, så får de ta ansvaret selv. Det er noe som heter å tenke realistisk, det vet tydeligvis ikke FRP noe om. Når de lover så mye, så skal de få sin rettmessige kritikk for det. Unnskyldninger som 16% osv holder ikke når de faktisk har lovnader som om de har 51%.

1

Dere angriper altså ikke deres eget parti AP som vitterlig har satt opp galskapen over flere år, men dere angriper partiet som jobber for å rydde opp i svineriet. Snakk om å snu tingene fullstendig på hodet, og snakk om å projisere skylden over på Frp.

Skal snakke på for meg selv, men nei jeg kritiserer ikke Arbeiderpartiet for at de åpnet for bompengefinansiering. Årsaken er at ordningen åpner for at kommunene kan forsere veistrekninger som ellers kom lenger ned på listen i Nasjonal transportplan.

Det som Arbeiderpartiet må ta på sin kappe er at de gjorde et politisk valg hvor de skrinla Brattelis gode veiplan med 800 km firefelts vei innen 1980, hvor de heller skulle satse på jernbane. Jeg mener at mye av problemene vi ser i dag er et resultat av den manglende vilje til å satse på veibygging tilbake på 60-tallet.

1
Maradona_123 [sitat…] Med sine enorme lovnader, så er nå alt ansvaret på dem. Når de er så dumme og virkelighetsfjerne, så får de ta ansvaret selv. Det er noe som heter å tenke realistisk, det...

ed sine enorme lovnader, så er nå alt ansvaret på dem. Når de er så dumme og virkelighetsfjerne, så får de ta ansvaret selv.

Hvem har lovet hva i Trondheim sa du. Tør du å skrive hva Rita gikk til valg på og hva som ble resultatet? I Tronheim kunne man fått til den politikken man gikk til valg på...hvis man hadde vært redelig.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Fortsatt flertall for høyresiden . . . . . .

Ingen regjering har mistet popularitet så raskt som den sittende . . . . . . Og det er skremmende. Nå har vi en regjering som overhode ikke har "vanlige folks" tillit. Og som fortsetter å ta upopulære...
Bilde

KrF får boost på ny måling

KrF får sin høyeste oppslutning siden den opprivende retningsstriden i 2018, viser en ny måling. Arbeiderpartiet går også mye fram.


Bilde www.msn.com
2
4 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Når atomtrusselen ikke biter..

Det var selve grunnpilarene til Nato.avskrekkingen stomvåpemet gir. Myrphys lov gjelder. Når et våpen såvidt er brukt i den ene krigen vil den blir brukt stort i den neste. Dette viser hvor såre Russl...
1
15 svar
Aktuelt silas Siste svar

Polens statsminister mener...

...at Norge profiterer på krigen og at vi bør kanalisere pengene tilbake til dem som rammes hardest. Energiprisene har steget kraftig men det skyldes corona-lockdown og vestlige sanksjoner. Europeiske...
1
6 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Har APs Næringsminister mistet forstanden??

Er dette en Ministers holdning? AP?? Seriøst??? Dette er jo tildels lignende radikalt tankesett som vi ser hos ODA, som jeg av prinsipp ikke handler hos. Arbeiderpartiet pusher Vestre og ODA som prakt...
Bilde

Sponset politianmeldte demonstranter: - Absurd

Familieselskapet til næringsminister Jan Christian Vestre (Ap) ga 300 000 kroner til Extinction Rebellion, som nå er politianmeldt av Stortinget. Det vekker reaksjoner.


Bilde www.dagbladet.no
1
12 svar

Skjønner Vedum og Støre hverdagen ?

Jeg lurer på om den nye regjeringen med Vedum og Støre skjønner hverdagen til svært mange (kanskje de fleste) barnefamilier i Norge nå. Neppe . . . . . Og når rentehevinger planlegges, så er det ikke...
Bilde

Fikk betalingsvansker etter strømpris-smell: – Vet mange kjenner seg igjen

SLEMMESTAD (VG) Stadig flere sliter med regningene. Inkassobyråer opplever pågang fra en ny gruppe: Småbarnsfamilier med trang økonomi.


Bilde www.msn.com
1
4 svar
Laster...