Politikk - Norsk

Ultima

"Fylla har skylda"

Det sier alvorstunge mennesker på NrK nyhetene.

Denne helgen er den mest voldsbelastede i året sies det, og "alkohol har skylden" hevder "forståsegpåere".

Ikke idiotene som ikke tåler alkohol - men allikevel drikker, nei de har ingen skyld. Det er alkoholen som er skyld i deres gjerninger. Derfor må vi ha en streng alkohol og skjenkepolitikk -og høye avgifter. Dette argumenterer avholdsfolk og formyndere for.

Er det noen som vil stå frem og støtte deres argumentasjon?

2
68 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

høye avgifter vil bare føre til enda mer smugling og annet kriminalitet. dessuten ville livet til yrkes alkiser bli veldig tungt.

1

Ikke idiotene som ikke tåler alkohol - men allikevel drikker, nei de har ingen skyld. Det er alkoholen som er skyld i deres gjerninger.

Når noen ikke klarer å styre seg, så tror jeg det skyldes mangel på modenhet. Og også mangel på god voksenkontakt i viktige deler av livet som kan bidra til gode holdninger. Så tror jeg mange er frustrerte og sinte og når de drikker, så kommer dette til uttrykk på en uheldig måte. Det er det ikke så lett å gjøre noe med, så derfor prøver man å begrense tilgangen på alkoholen istedet. Uansett årsak, så er man selvfølgelig ansvarlig for det man gjør i berusa tilstand. Har du noe løsningsforslag?

3

Er det noen som vil stå frem og støtte deres argumentasjon?

dette virker som den ulitimate løsning som norge tyr til hver gang det er noe de ønsker å endre på, avgifter. bare fordi det er noen tullinger som ikke tåler alkohol og som ikke burde være ute blandt folk når de drikker så trenger de ikke ødelegge for resten av oss som faktisk nyter noen glass vin eller ta noen øl med kompiser uten at det skjer noe dramatisk av den grunn. alkoholen har ikke skylden, det er de som utøver volden som har skylda. de har så liten innsikt i eget handlingsmønster at de burde få tvangsoperert inn antabus, så blir de syke hver gang de rører alkohol. når de vet at de blir aggressive når de drikker så bør de vel la vær å drikke, men jeg tror mange syntes det er kult eller tøft å slå ned noen på byen, de får kanskje en viss status i sin vennegjeng.

hva med å sette flere politi i gatene rundt stengetid på utestedene og kanskje følge opp utesteder så de ikke oversjenker gjestene. en annen ting politiet fint kunne gjort er å sende noen av de ungdommene som åpenbart ikke er gamle nok til å være i sentrum på kveld og natt hjem. men noen av disse tiltakene koster penger så det skjer nok ikke.

jeg er så lei av å høre enkelte politikere og andre forståsegpåere si, øk avgiften.

1

Er det noen som vil stå frem og støtte deres argumentasjon?

Jeg støtter ikke at samfunnet skal være barnepike og forby ditt og forby datt.

Folk får oppføre seg, og regjeringen får sende inn stormtropper for å ta vare på folk som blir voldtatt og banket av idioter.

Klarer ikke regjeringen å stoppe de som ikke klarer å drikke alkohol, får de opprette et fond til å lage nye tenner på folk og gjenopplive de som blir slått i hjel.

For meg kan gjerne all alkohol bli gratis, jeg tror de fleste vil fortsette å leve sitt liv som vanlig uansett.

Vi er da for pokker ikke helt på trynet, det er "forbuden frukt smaker best" filosofien som har gjort ting slik det er.

Få inn nok politi, sett idiotene inn i fengsel lengre enn bare til dagen derpå.

Hva med å la en slåsskjempe sitte like lenge i fengsel som det tar å lage nye tenner på den stakkaren som han banka ut tenna på?

Fylla har uansett ikke skylda.

1

Er det noen som vil stå frem og støtte deres argumentasjon?

Nei. er nok langt mellom hver moralist.

1

Derfor må vi ha en streng alkohol og skjenkepolitikk -og høye avgifter.

Faktisk ble alkoholavgift nettopp økt, bare littegran og som kan sees i forhold til lønnsvekst/ generell prisvekst, men hvem hadde trodd at FRP ville gå med på noe slikt i regjering ?

1

Promillekjøring bør ikke staffes da, siden man var bevisstløs i gjerningsøyeblikket.

1
Ultima Ja, det kan du gjerne si. Ikke noe å være stolt av. Men vil du også fordømme muslimsk kultur - kvinneundertrykking, steining av voldtatte kvinner, dødsstraff for homofili og konver...

Men vil du også fordømme muslimsk kultur - kvinneundertrykking, steining av voldtatte kvinner, dødsstraff for homofili og konvertering fra islam? Neppe.

Du starter en tråd om den norske julebordsfylla og klarer faen danse meg også her å flette inn disse hersens muslimene.

Det er så godt gjort at du herved bør utnevnes til Ukas VGD-FrP-er.

Jeg er sikker på at jeg har mange med meg når jeg derfor utbringer en et trefoldig Hurra for deg, og et rungende Gratulerer.

3

Er det noen som vil stå frem og støtte deres argumentasjon?

Jeg er uenig i høyere avgifter, men støtter en strengere alkoholpolitikk.

Ikke er jeg avholdsmann eller noen formynder.

1

Alkoholen ødelegger for så utrolig mye i samfunnet.

Det beste hadde vært om vi gjorde det helt ulovlig å produsere, selge og bruke.

Mange sier det ville blitt umulig å stoppe, men ikke med de rette tiltakene.

-Høye bøter for bruk og fengsel for salg.

-Utstrakt kontroll på grensene, husundersøkelse om man skulle ha mistanke om at det oppbevares alkohol i hus.

-Testing av sporstoffer hos viktige arbeidsgrupper

-Kontroll av unge mennesker i forbindelse med skole og militæret.

-Opplæring av hunder til å kunne lukte seg fram til etanol.

-Politikontroll med hund på store arrangementer.

-Nekte mennesker som har hatt befatning med alkohol jobb i viktige offentlige stillinger og oppfordre til det samme i det private.

-Holdningskampanjer

++++

Kun fantasien setter grenser, dette er fullt mulig å stoppe!

1
Rudi Alkoholen ødelegger for så utrolig mye i samfunnet. Det beste hadde vært om vi gjorde det helt ulovlig å produsere, selge og bruke. Mange sier det ville blitt umulig å stoppe, men...

Alkoholen ødelegger for så utrolig mye i samfunnet.

Tja jeg vet ikke jeg. Er det alkoholen som ødelegger samfunnet. Alle sier at Jeppe drikker, men ingen spør hvorfor.

Uten at noen drikker alkohol ville samfunnet blitt helt perfekt ? Jeg tror bare ikke på det, det er vel ikke bare alkoholen som dreper 15.000 barn i mors liv hver eneste år ?

1
Thommi [sitat…] Hvorfor emigrerer du ikke?

Fordi han er norsk statsborger, som lever i et demokrati ? Han kan jo velge å endre samfunnet han lever i, innenfor de spilleregler som gjelder. Gjør han det har han full rett til å kritisere det bestående så mye han ønsker, uten at en tulling som deg kommer med slike meningsløse kommentarer.

1
fiskespill [sitat…] Jeg er uenig i høyere avgifter, men støtter en strengere alkoholpolitikk. Ikke er jeg avholdsmann eller noen formynder.

Jeg er uenig i høyere avgifter, men støtter en strengere alkoholpolitikk.

Hvorfor gjør du det?

Jeg er en voksen mann som ikke gjør noe galt om jeg blir skjenket etter kl 02-03 og avgiftene senkes.

Skal de som ikke kan eller vil styre seg være premissleverandører for det store flertallet som oppfører seg - straffe disse kollektivt med restriksjoner og avgifter på grunn av noen idioter som slett ikke skal drikke alkohol? Vel du har jo besvart sprørsmålet. Du er kollektivist, og vil ikke straffe dem som begår ugjerninger, og la resten være i fred.

1
fiskespill Fordi strenge reguleringer vil føre til mindre flatfyll? Og dette kan ha en virkning på ulykker og personskader? Flott! Er du her for å diskutere eller er du her for å trøkke menin...

Ref;

"Fordi strenge reguleringer vil føre til mindre flatfyll" = kollektiv avstraffelse av dem som oppfører seg. Hvorfor blir du så opprørt av hva jeg skriver, når du selv bekrefter at det er helt riktig.

Igjen, hvorfor ikke straffe dem som begår kriminalitet og vold i rus knallhardt. Mange års fengsel for blind vold og hærverk. Få de vekk fra gatene! Og la de som ikke gjør noe galt være i fred...er dette et problem for deg?

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
9 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
46 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Politikk - Norsk MorganBlueKane Siste svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...