Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Er dette tråden vi skal diskutere ulefos? Er ikke helt sikker på om reglene tillater det, men siden du spør: nei, det har jeg ingen tro på.

1

Er det noen som har hørt noe? :)

Nei, det eneste jeg har hørt er at du får en skikkelig ripe i lakken fra mod, når du velger å starte en tråd basert på en bruker. Tråden vil nok uansett bli slettet, basert på at det er ikke noe innhold å snakke om, så opp mot dette, så er nok tråden snart borte.

1
deleted287273

Hehe. Jeg stemte selv SV ved par anledninger. Men det begynner å bli noen år siden nå. Da jeg var ung og grenset mot å være venstreradikal.

1

Synd at TS velger personfokus slik at tråden blir slettet, for det at SV lekker velgere til FrP er jo oppsiktsvekkende.

1
Eldon Synd at TS velger personfokus slik at tråden blir slettet, for det at SV lekker velgere til FrP er jo oppsiktsvekkende.

Det er mange som har vært aktive medlemmer i SV som har mange likheter med Frpere. Flere har tatt skrittet halvveis og havnet i Venstre..;)

Partier i Norge er faktisk ganske like hverandre. Overganger er helt naturlig, spesielt blant velgere. At såkalte statsvitere eller valgforskere mener noe annet handler nok mer om å bli sett og hørt.

1

Lignende innlegg

Politikk i USA

Det er forferdelig at det republikanske partiet i USA gjør alle de fæle tingene de gjør, noe må gjøres snarest for USAs sak er verdens sak. De som sier at det ikke har noe med Norge å gjøre tar svært...
1
7 svar

Støre mer opptatt av hvem som sier hva

Det er virkelig synd Støre er mer opptatt av hvem som sier hva framfor å hjelpe "vanlige folk". Støre-regjeringen ble valgt på at "Nå er det vanlige folks tur!" Dette har "vanlige folk" sett lite av t...

Jonas Gahr Støre mener Frp og Rødt argumenterer påfallende likt

Statsminister Jonas Gahr Støre ser tegn til at ytterfløyene i politikken finner sammen. Han registrerer at Rødt og Frp ofte setter tonen i Stortinget.


Bilde www.msn.com
1
11 svar
Aktuelt VGD Siste svar

Natos plan for å hindre krig i Europa

Nato-landene og USA vil i neste uke sende konkrete og skriftlige svar på Russlands krav til en ny sikkerhetsordning i Europa. Nato har allerede foreslått tre møter med Russland i de neste ukene, med k...
Bilde

Natos plan for å hindre krig i Europa: Tilbyr Russland tre hastemøter

Nato-landene og USA vil i neste uke sende konkrete og skriftlige svar på Russlands krav til en ny sikkerhetsordning i Europa. Nato har allerede foreslått tre møter med Russland i de neste ukene, med k...


Bilde www.vg.no
1
7 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Giske igjen på vei mot toppen . . . . ?

Mange trodde nok at Trond Giske var politisk død. Giske etablerte sitt eget lokallag = Nidaros sosialdemokratiske forum i høst med bare 9 medlemmer. Når leder han det desidert største lokallag innen T...

Giske-ledet lokallag får stor innflytelse i Trondheim Ap

Trond Giskes lokallag har på kort tid blitt det største i Trondheim. Det gir 17 representanter og stor innflytelse i viktige beslutningsorganer i Trondheim Ap.


Bilde www.msn.com
1
5 svar
Laster...