Sosialhjelp og bostøtte er kommunale saker, og da er jo forresten Oslo kommune blått styrt gjennom massevis av år."

Er det Oslo kommune som avgjør hvor mange asylsøkere som skal få komme inn i landet?

1

Da passer det med et svar i samme kommentarfelt: "Hva i all verden har de rødgrønne eller dagens regjering med dette å gjøre?Sosialhjelp og bostøtte er kommunale saker, og da er jo forresten Oslo kommune blått styrt gjennom massevis av år

du overasker.... selvsagt så er det Oslo kommune , men at en regjering ikke har noe med dette å gjøre ?

Oslo kommune kan da vel ikke kaste folk ut av landet .... det er vel landets regjering som gjør , og returnere folk er vel også regjeringene som regjerer sitt ansvar , og når det ikke skjer så skal en bare skylde på kommunene ?

1

Hvordan skal vi få bukt med dette problemet? Om intet gjøres kan vi si farvel til veferdsstaten og kan vel takke den rødgrønne regjeringa for problemene vi nå står ovenfor.

nå har de jo avslørt en hel haug så det må vel bare være å fortsette med det de har gjort til nå, samt at de må styrke den avdelingen som har med etterforskning av svindel å gjøre. dette er jo ikke overraskende, veldig mange har sagt at det svindles altfor mye med velferden men lite har skjedd. det må slåes hardt ned på denne type svindel

1

Har fortalt før at jeg hadde et lite opphold som arbeider hos NAV og det som overasket meg er hvor mange som ringte inn og sladret på nabo/venner/familie og sladret om at de svindlet.

Dette var både Norske og ikke Norske, det er veldig mye sladring iblant folk her i landet.

1

takke den rødgrønne regjeringa for problemene vi nå står ovenfor.

Forskjellen mot dagens mht. innvandring er hvor stor i praksis, mener du ?

1

Hvordan skal vi få bukt med dette problemet? Om intet gjøres kan vi si farvel til veferdsstaten og kan vel takke den rødgrønne regjeringa for problemene vi nå står ovenfor.

Rundt regnet kan vi vel si en halv million per person i en ti-årsperiode, det blir det penger av når man regner med tusener i samme situasjon.

Nei, jeg snakker ikke om svindlere - Jeg snakker om de som velger å oppholde seg i andre land enn Norge, rett og slett fordi det er eneste muligheten for ubemidlede pensjonister og uføretrygdede til å kunne leve et rimelig godt liv.

Dette gir antageligvis millioner i besparelser for NAV, noe som ikke nevnes, for her skal det bare letes etter de som har fått litt for mye av det de har rett til, ikke mindre.

Dessuten tror jeg ikke det er snakk om svindel i stor stil hos de fleste. Det kan like gjerne være misforståelser.

1
Hyrro [sitat…] Rundt regnet kan vi vel si en halv million per person i en ti-årsperiode, det blir det penger av når man regner med tusener i samme situasjon. Nei, jeg snakker ikke om svi...

Nei, jeg snakker ikke om svindlere - Jeg snakker om de som velger å oppholde seg i andre land enn Norge, rett og slett fordi det er eneste muligheten for ubemidlede pensjonister og uføretrygdede til å kunne leve et rimelig godt liv

Voksne mennesker må få gjøre som de vil så lenge de følger lover og regler.

1
Laster...