Politikk - Norsk

eerun

Frp øker mest

På ny måling og 2,4 %, med andre ord så har Frp rappet velgere fra både AP og høyre. Dette er gode nyheter og helt sikkert som en følge av hardtarbeidene Frp politikerene som jobber for et enklere liv for folk flest.

Tror Frp i 2017 kommer til og gjøre et brakvalg og vi kanskje kan få Siv der hun hører hjemme, i Statsministerstolen og Erna som Finansminister de ville blitt en fantastisk duo om de fikk byttet roller. Ikke at den blå-blå regjeringen gjør det så verst nå heller noe meningsmålingene viser, dette er den beste regjeringen på mange tiår!

http://www.dagbladet.no/2014/06/26/nyheter/meningsmalinger/politikk/samfunn/frp/34037289/

2
45 svar

Logg inn med Schibsted

Logg inn med din Schibsted-konto for å skrive et svar.

Gå til innlogging

FRP vil få smake velgernes vrede etterhvert som de ikke får gjort noe praktisk i f.eks. innvnadringspolitikk.

2

Jeg har ikke merket noen forskjell jeg på de rødgrønne og de blåblå. Norge er likedan som før: Vi har det bedre enn de fleste her i verden, men likevel så er vi verdensmestere i å sutre og klage :)

1

På ny måling og 2,4 %, med andre ord så har Frp rappet velgere fra både AP og høyre. Dette er gode nyheter og helt sikkert som en følge av hardtarbeidene Frp politikerene som jobber for et enklere liv for folk flest.

Hyggelig for Frp, og sikkert fortæremde for kobbelet av Frp-hatere på VGD, men det bare understreker det jeg alltid sier om å la seg øse opp av enkeltmålinger.

1

Tror Frp i 2017 kommer til og gjøre et brakvalg og vi kanskje kan få Siv der hun hører hjemme, i Statsministerstolen

Hele 4% ønsket dette for noen dager siden...

Med andre ord, 96% mener at hun slettes ikke hører hjemme i den stolen...

1

Ja ; Frp-velgere nekter å gi opp troen på det populistiske enda. Å erkjenne at de er grunnlurt og tatt med buksende nede er ydmykende og flaut.

De øyner fremdeles et håp , eller skaper et imaginært håp.

1

Fra artikkelen i dagbladet: "Ap faller 0,5 prosentpoeng til 43,5 prosent,"...

Dette tror jeg nok Jonas er fornøyd med selv om det er en liten nedgang... :)

1

På ny måling og 2,4 %, med andre ord så har Frp rappet velgere fra både AP og høyre.

Jøss så bra - da ble det ingen orgasme for venstreklanen i dagens måling.

2

På ny måling og 2,4 %, med andre ord så har Frp rappet velgere fra både AP og høyre.

fint ta du fikk noe å glede deg over, men er det ikke bitte litt flaut at du kommenterer dennen målingen og overser alle andre?

1

Målingen viser at FrP er rimelig stabile med en oppslutning i størrelsesorden nær valgresultatet.

Det samme kan sies om SV i andre enden av skalaen som igjen og igjen befester seg på et betryggende nivå for land og folk... langt under sperregrensa.

2

Hadde ikke sannheten om månelandingen blitt hemmeligholdt for det norske folk før valget, så ville SV vært under sperregrensa ved valget i fjor. De er under sperregrensen på måling etter måling etter måling nå.

Ja, ikke bare ville SV havnet under sperregrensen - AP ville også mistet en del stemmer.

Det er en skandale at rapporten ble tilbakeholdt. Faktisk kunne det vært en reell mulighet for at Høyre og FrP hadde fått flertallsregjering alene.

(Ja, jeg vet at det er mange av dere som er så forstokka og udemokratiske til sinns at dere faktisk setter pris på at befolkningen ble regelrett lurt til å fortsatt stemme på AP og SV.)

2

Til å merke seg:

SV holder seg stabilt under sperregrensen. Skjer dette på tross for - eller på grunn av Lysbakkens hyppige fremstøt i NRK.....?

1

Hvor er tråden til Geirjo om dette? Jeg sa helt fra starten av den tråden at slike målinger ikke betyr noe som helst og at å lage tråder om slike målinger er helt idiotisk og helt urelevant. Da fikk jeg beskjed om at det er veldig viktig. Så da lurer jeg på hvorfor vedkommende ikke er å finne når det går andre veiene. Selvsagt helt tilfeldig.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Støre er TVUNGET av opposisjonen . . . .

Hvorfor skriver Dagbladet "Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget" . . .. ? Når det vitterlig er slik at Støre er TVUNGET av opposisjonen til et hastemøte. Det var iflg Støre IKKE aktuelt...
Bilde

Støre kaller inn til strøm-hastemøte på Stortinget

Statsminister Jonas Gahr Støre har kalt inn de parlamentariske lederne på Stortinget til et hastemøte om strømsituasjonen mandag klokken 8.30.


Bilde www.msn.com
1
16 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Ukraina vinner!

I følge propaganda så vinner Ukraina. Russerne skyter mot kjernekraftverk som de kontrollerer. Så sier også EU i sin kommentar. Livet har blitt litt farligere. Da er det godt media tier mer om Ukrain...
2
8 svar

Mye å lære for mange . . . . .

Kan dette være med å øke temperaturen i havet, og ikke minst Co2 innholdet i havet ? Kanskje (ukjent) naturfenomen (/ -katastrofer som dette er mye av årsaken til klimaendringene vi ser . . . . . . K...
Bilde

Et nytt felt med skorsteiner på havets bunn er oppdaget i Stillehavet

Thibaut Barreyre ved Universitetet i Bergen deltok i en ekspedisjon for å forske på vulkanutbrudd, da han og teamet oppdaget de svarte skorsteinene.


Bilde www.msn.com
1
47 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Matvareprisene stuper

Så er forsyningslinjene oppe og går igjen . I Danmark struper folk inn kjøpene sine. Internasjonalt så er det stup i matvarepriser . Les Jyllandsposten og Bloomberg. Det er lysere tider i møte.
1
3 svar

Nytt forslag om strøm . . . . .

Etter mange idiotiske uttalelser om strøm og priser har jeg et nytt forslag . . . . Øystein Olsen (tidligere sjef for Norges Bank) sier: "Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi" - j...
Bilde

Øystein Olsen mener tiden for lave strømpriser er forbi

Tidligere sentralbanksjef Øystein Olsen mener vi bare kan glemme å få billigere strømpriser i fremtiden.


Bilde www.msn.com
2
0 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Utslettelse nær

Dommedagstider er sjelden kost. NATO slår til og fyrer opp under endetiden. Når skal Ukraina og Nato begynne å ta ansvar for egne handlinger? La atomkraftverk være i fred. Men dette er typisk Europa o...
1
1 svar

Helt enig med Ap og Sp

Den forrige Regjeringen gikk jo på et «knusende nederlag» og ble instruert av Stortinget til å opprettholde fødetilbudet i AP bastionen Kristiansund til nytt sentralsykehus for regionen står klart. St...
Bilde

Ledelsen ved Sykehuset Nordmøre og Romsdal trekker seg: – Det totale kaos

Tre ledere for sykehusene i Molde og Kristiansund trekker seg på dagen grunnet bemanningsproblemene på fødeavdelingen i Kristiansund.


Bilde www.vg.no
1
2 svar
Laster...