Politikk - Norsk

eerun

Den rødgrønne skandaleregjeringa

Har lagt landet åpent får kriminelle fra øst-europa, dette kan vel rett å slett kalles et rødgrønt ran og skjønner ikke at AP kan ha så mange velgere som de har. Mens Eskil Pedersen sprer sosialistpropaganda til ungdommene og fremtidige AP velgere på Utøya, der han rakker ned på den blå-blå regjeringa til Erna så blir det hele patetetisk, alt etterslep og vanstyrte offentlige etater er arv etter de rødgrønne og er helt klart fortsatt de rødgrønnes ansvar.

Når sosialistene rakker ned på de blå-blå for den politikken de selv så arrogant har ført, blir jeg bare oppgitt.

http://www.dagbladet.no/2014/07/10/nyheter/politiet/anders_anundsen/34281609/

3
34 svar

har du ikke fått med deg at Norge fikk en ny (blåmørkeblå) regjering for nesten et år siden

(rister på hodet)

2

Når sosialistene rakker ned på de blå-blå for den politikken de selv så arrogant har ført, blir jeg bare oppgitt.

Selv blir jeg oppgitt over at sittende statsråder bare ser bakover. Hver gang et tema blir tatt opp så er fokuset "det var de rødgrønnes skyld". Nå må de snart slutte og syte og heller ta ansvar.

De har vært i regjering i nesten et år, på tide å innse at de ikke er opposisjonspolitikere.

2

Mens Eskil Pedersen sprer sosialistpropaganda til ungdommene og fremtidige AP velgere på Utøya, der han rakker ned på den blå-blå regjeringa til Erna så blir det hele patetetisk,

Hvorfor står han der? Der kan det umulig være mange tilhørere?

Rakker han ned på den blåblå regjeringen? Jeg har ikke hørt så galt.

Vi som har litt hukommelse husker jo med glede at både Høyreungdommen og Frp-ungdommen under de rødgrønnes 8 år hver eneste uke, ja innimellom hver dag nesten, sto og lovpriste sine politiske motstandere som satt i regjering. Det var nesten ikke måte på hvor enige de var med Jens og de andre statsrådenes arbeide, og var derfor fulle av lovord om dem alle.

Så jeg er helt enig med deg i at det er en uting at Eskil Pedersen nå bryter høyresidens mangeårige tradisjon ved å være uenig med sine motstandere. Lumpent nærmest.

2
TomPadang Rødgrønn-snørra ble avløst av blå-blåveis. Og hva tjente befolkningen på det? Ikke det bøss. Bortkastede stemmer.

Hva synes dere om trådens tema da, her er fra artikkelen:

(Dagbladet): Dagbladet skriver i dag at straffesakene hoper seg opp på de norske politi- og lennsmannskontorene, og at Riksadvokaten ser på situasjonen som bekymringsfull.

Per 1. juli var det hele 44 396 saker som var eldre enn tre måneder og som ikke er påtaleavgjort. Det er langt fra regjeringens mål om å redusere dette antallet til 36 000 i løpet av året.

Er det helt greit at sakene har hopet seg opp slik, enhver kan jo se at dette fører til mange henlagte saker, eller?

2

Har lagt landet åpent får kriminelle fra øst-europa,

Noe må gjøres med alle de kriminelle sauene fra øst-europa. Jeg foreslår at politiet bytter ut schæferer-hundene med fårehunder.

2

Har lagt landet åpent får kriminelle fra øst-europa, dette kan vel rett å slett kalles et rødgrønt ran

det er på grunn av EU/Eøs-samarbeidet som dine kjære blåblå tullepartier er så glad i.

1

Når sosialistene rakker ned på de blå-blå

de er altfor snille med denne håpløse gjengen som kalles den blåblå-regjeringen. En har virkelig anstrengt seg for å finne den aller minst kvalifiserte i Norges land for hver evige ministerstilling. Og utrolig nok så har en langt på vei lykkes med det.

1

Raddisene spammer tråden allerede og og snart har dere vel alle trykket på hårsår sosialistknappen, slik at en seriøs debatt om emnet nok en gang blir umulig.

1

Mens Eskil Pedersen sprer sosialistpropaganda til ungdommene og fremtidige AP velgere på Utøya, der han rakker ned på den blå-blå regjeringa til Erna så blir det hele patetetisk, alt etterslep og vanstyrte offentlige etater er arv etter de rødgrønne og er helt klart fortsatt de rødgrønnes ansvar.

Det er ingen som sprer noe som helst på Utøya. Det siste som ble spredd der var noen hundre skarpe skudd, men det har du muligens glemt?

1
Romario89 [sitat…] de er altfor snille med denne håpløse gjengen som kalles den blåblå-regjeringen. En har virkelig anstrengt seg for å finne den aller minst kvalifiserte i Norges land for h...

En har virkelig anstrengt seg for å finne den aller minst kvalifiserte i Norges land for hver evige ministerstilling.

Nåja, alle som er i regjering i dag er betydelig mer kvslifisert enn en del av ministerene under Stoltenberg.

Jeg nøyer meg med å nevne Inga, Audun og Bård samt Liv Signe og Magnhild...

1

Rødgrønn-snørra ble avløst av blå-blåveis. Og hva tjente befolkningen på det? Ikke det bøss. Bortkastede stemmer.

1
Per_Plex [sitat…] Hvorfor står han der? Der kan det umulig være mange tilhørere? Rakker han ned på den blåblå regjeringen? Jeg har ikke hørt så galt. Vi som har litt hukommelse husker jo me...

Vi som har litt hukommelse husker jo med glede at både Høyreungdommen og Frp-ungdommen under de rødgrønnes 8 år hver eneste uke, ja innimellom hver dag nesten, sto og lovpriste sine politiske motstandere som satt i regjering. Det var nesten ikke måte på hvor enige de var med Jens og de andre statsrådenes arbeide, og var derfor fulle av lovord om dem alle.

Det er tydelig at enkelte hører det de vil høre.

1
C-172 Ja for dette etterslepet løses nok på et år. (rister oppgitt på hodet). Dette blir akkurat som med veiene i Norge. et vanvittig etterslep som det kommer til å ta mange tiår å rette...

Dette blir akkurat som med veiene i Norge. et vanvittig etterslep som det kommer til å ta mange tiår å rette opp i.

Sosialistene var ikke i stand til å rette opp noe som helst mht etterslepet. Det faktisk fortsatte å øke under dem.

Her håper jeg frp får presset H til å bevilge nok penger til vedlikehold og litt ekstra.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Statsminister ber om å bli sparket

I dag ba Ztøre om å bli skiftet ut. Financial Times ba i dag om maksimal pris på gasspris på norsk gass. Det ville være solidarisk med Europa, mente journalisten. Men så kommer altså Ztøre ut med at h...
Bilde

Støre ut mot å stenge strøm­eksporten til Europa: – Det Norge vil ikke jeg være statsminister i

ARENDAL (VG) Norge har store inntekter som gasseksportør til Europa. Da kan vi ikke kutte strømmen til et kontinent i krise, sier statsminister Jonas Gahr Støre til VG.


Bilde www.vg.no
1
27 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
12 svar
Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
4
2 svar

Var det ikke Frp, allikevel . . . . . .

Jeg har ofte sett at er Frp som har skylda . . . . . . Og da er det aldri noe positivt - og heller ikke Energiloven fra 1990 / -91. Neida, det var selveste landsmoderen, Gro Harlem Brundtland, det ....
Bilde

Brundtland angrer ikke på strømliberaliseringen

Da Gro Harlem Brundtland (Ap) var statsminister, fikk Norge en ny energilov som betrakter elektrisk kraft som markedsvare. Det tror hun fortsatt var det rette.


Bilde www.msn.com
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
2
26 svar
Laster...