Aktar sier det forskrudde muslimer og ikke meninger den jevne muslim har.

Han her er så lite troverdig at det er bare å lolle når han er i media.

DEt er han som vil at alle skal integrere seg i groruddalen, men busset sin egen sønn til Nordberg skole, han kunne ikke gå på muslimskolen på Furuset.

Selv busset jeg også min sønn vekk ifra en muslimskole, men det er fordi jeg mener det ikke er sundt med skoler der 80-90% er muslimer.

Akthar mener slikt er flott for andre, men ikke for sin egen sønn.

2

De aller fleste av oss vet at islamister som er villige til å ty til terror, vold og drap for å ramme sivilbefolkning, er i et ekstremt mindretall blant muslimer.

Det er litt plagsomt så mye som alle medier nå skal gjenta til det kjedsommelige at både de og muslimene er så redd for det voksende hatet mot muslimer.

De prøver å skape et problem utav ingenting, for å kunne innta rollen som offer og holde "poenget" om at det finnes så mye "hat" der ute, ved like.

2
CaptnObvious De aller fleste av oss vet at islamister som er villige til å ty til terror, vold og drap for å ramme sivilbefolkning, er i et ekstremt mindretall blant muslimer. Det er litt plags...

Det er litt plagsomt så mye som alle medier nå skal gjenta til det kjedsommelige at både de og muslimene er så redd for det voksende hatet mot muslimer.

Er det rart? Er det et eneste kommentarfelt i artikler som omfatter denne saken som ikke har hatt ordene "fredens religion", import, AP=SVIK og kulturmarxister i seg? Se innvandringsforumet, det er tusenvis av skrullinger som ser på alle muslimer som fiender.

2
Toetoe244 [sitat…] Er det rart? Er det et eneste kommentarfelt i artikler som omfatter denne saken som ikke har hatt ordene "fredens religion", import, AP=SVIK og kulturmarxister i seg? Se i...

Dette "hatet" er ekstremt overdrevet.

Det må være lov å poengtere at konservativ islam er en uting (slik kristendommen har blitt kritisert i noen hundre år nå), uten at det skal klassifiseres som "hat". Videre at innvandringen fra andre siden av kloden har kostet og vil koste ekstremt mye, og at integreringen mange steder - særs på østlandet - er fraværende. Det er legitime poenger, alle sammen.

At det finnes tusenvis av debattanter på innvandringsforumet som anser alle muslimer som sine fiender, det tviler jeg veldig sterkt på. Titalls kanskje? Halvparten troll? Virkelig verdt digre oppslag i alle landsdekkende medier om hvor redd man nå er for at det nærmest ikke-eksisterende hatet mot muslimene skal vokse?

2
Corvus Selvfolgelig, det jeg lurer paa er hvorfor ikke alle de snille muslimene tar et mye kraftigere oppgjor med disse ekstreme muslimene som odelegger saa mye for de snille?

det jeg lurer paa er hvorfor ikke alle de snille muslimene tar et mye kraftigere oppgjor med disse ekstreme muslimene som odelegger saa mye for de snille?

Fordi religionen deres ikke gir dem verktøyene de trenger for å ta dette oppgjøret. Det er for eksempel ikke lov i islam å engang stille spørsmålstegn ved om Koranen er guds perfekte ord (og dette er universelt akseptert), og da får såkalte moderate/sekulære muslimer et forklaringsproblem i forhold til de utallige hatske og voldelige versene, særlig når disse etterfølger de noe mer fredelige versene (i motsetning til f.eks. bibelen der rekkefølgen i større grad er motsatt (uten at det har stoppet kristne opp gjennom historien)). Den enorme elefanten i rommet er at ekstremistene/fundamentalistene teologisk sett har sitt mye mer på det tørre enn moderate/sekulære.

2
odhie Det gjør de også. Må vær muslim gå ut å forsvare seg selv og ta avstand? De aller fleste gjør det.

Det gjør de også.

Hva er en såkalt"normal" muslim?

Er det slik at "normale" muslimer i land som Pakistan, Afghanistan, Saudi-Arabia, Iran, Somalia osv. tar avstand fra at kvinner må dekke seg til før de går ut, at det er dødsstraff for homofili og frafall osv? Sin ideologi tar de med seg til Vesten og tviholder på.

Kan døtrene til de "snille" muslimene gifte seg med den de vil, også en ikke-muslimsk mann?

Forklaring utbes.

2
odhie Jeg trenger ikke å underbygge min påstand. Den sier seg selv. Av alle muslimene i Norge så er de aller fleste snille. At du påstår at en ikke er snill hvis en er muslim er tøv og n...

"Tøv og idioti" - er hovedbudskapet i ditt tredeje tomme innlegg.

Hva med å underbygge det du hevder ved å svare på mine spørsmål om "normale" muslimer tar avstand fra islam og muslimsk kultur. Konkretisert nærmere i et tidligere innlegg.

Kan man være "snill" - og samtidig velge ektefelle for sine barn, tvinge dem til å dekke seg til, umyndiggjøre og frihetsberøve dem? Videre være "snill" - og mene at homofile og frafalne muslimer bør myrdes?

2
Corvus Der kunne du ikke svare for deg nei. Da er vi enige i at tunge, konservative religiose muslimske miljoer produserer terrorister.

tunge, konservative religiose muslimske miljoer produserer terrorister.

Ja dessverre, men det overrasker vel ingen. Det er troen på Muhammed, Koranen og Allahs ord som ildner opp massene til terror og død over fiendene. Husk at hele Tellus anses av muslimer som Allahs jord der vi villfarne og vantro hunder bare midlertidig har noen jordlapper til låns en kort tid inntil vi enten skal forvises, drepes eller underkaste oss den islamske verdens galskap.

2
Landmina Velferden i Norge kommer til å bli lagt i grus etter hvert som det strømmer til hundretusener som får såkalt statsborgerskap med fulle rettigheter til gratis utstyrte hus og NAV-tj...

Igjen vil jeg gjerne sende en spesiell takk til AP, SV og den rødgrønne skandaleregjeringa til Jensemann for alt i skriften over og alle de herlige tingene som følger med.

Landet er blitt mye bedre å leve i etter at vi ble multikuturelle, min mor var så heldig å bli slått ned og ranet i sitt eget hjem av mørhudede og min søster debuterte seksuelt under tvang av flere menn med afrikansk utseende og jeg følger min sønn å henter han hver dag til skolen slik at han slipper å få juling og bli ranet på sin farefulle vei.

Så har vi fått en annen gode, leieprisene har steget drastisk slik at barna aldri flytter hjemmenifra og ei heller har råd til å kjøpe noe før mor og far dauer slik at de kan arve. Ennå bedre er det at mange steder er det opphopning slik at gettoene vokser frem og ingen går trygg på gaten lenger og vi vokter oss for å gå så mye i store offentlige rom slik at vi ikke blir sprengt i filler.

Nok en gang, kjempetakk.

2

Akhtar Chaudhry (SV) om terrortrusselen:

Vi er alle i samme båt

Når en hører slikt vet en at det er ikke han som har tenkt å ro.

2
Toetoe244 Hvorfor ikke?

Hvis en sau blir født i en stall er sauen da å regne som en hest ? , dette tullpreiket er helt på jordet , på samme måte som jeg ikke blir en somalier av å få et somalskt pass.

Spør en somalier om han er nordmann ?...spør en pakistaner om han er nordmann...spør en kurder om han er nordmann....spør en tyrker om han er nordmann....jeg tror du kommer til å bli overrasket av svaret (hvis du selv tror på det du skriver)

2
loccie [sitat…] Har du fått med deg hvordan dette begrepet vanligvis benyttes? Dette er absurd lesning.

Det har vært diskutert heftigt hvem som er hva. Begrepene kan gå litt over stag innimellom. Når jeg bruker ordet majoritet så er det for å si noe om hvem det er flest av.

I eksempelet afroamerikanere blir de faktisk en majoritet i forhold til de orginale amerikanerene (de infødte). For å gjøre det værre, leste i en av artiklene som det var lenket til i denne tråden."98% av elevene i en skole i Oslo var minoritetspråklige". Hvilket språk snakket de siste 2%ene ?

2

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Statsminister ber om å bli sparket

I dag ba Ztøre om å bli skiftet ut. Financial Times ba i dag om maksimal pris på gasspris på norsk gass. Det ville være solidarisk med Europa, mente journalisten. Men så kommer altså Ztøre ut med at h...
Bilde

Støre ut mot å stenge strøm­eksporten til Europa: – Det Norge vil ikke jeg være statsminister i

ARENDAL (VG) Norge har store inntekter som gasseksportør til Europa. Da kan vi ikke kutte strømmen til et kontinent i krise, sier statsminister Jonas Gahr Støre til VG.


Bilde www.vg.no
1
27 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
12 svar
Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
4
2 svar

Var det ikke Frp, allikevel . . . . . .

Jeg har ofte sett at er Frp som har skylda . . . . . . Og da er det aldri noe positivt - og heller ikke Energiloven fra 1990 / -91. Neida, det var selveste landsmoderen, Gro Harlem Brundtland, det ....
Bilde

Brundtland angrer ikke på strømliberaliseringen

Da Gro Harlem Brundtland (Ap) var statsminister, fikk Norge en ny energilov som betrakter elektrisk kraft som markedsvare. Det tror hun fortsatt var det rette.


Bilde www.msn.com
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
2
26 svar
Laster...