En likefrem politikk som Siv fører å i tillegg tør ta opp upopulære saker er hennes og Frp sin styrke. Frp kommer til å gjøre et brakvalg ved neste valg

Herlig ironi

2
eerun Handlekraftig terrorpolitikk og etter føre var prinsippet er da intet negativt.

etter føre var prinsippet

Jeg har alltid visst at FrP, og ikke minst deres motley crue av støttespillere har ligget litt etter på de fleste felter.

Men ETTER føre var-prinsippet????

Hva synes du forresten om at flere av FrPs Stortings- og regjeringspolitikere i helga var ute på plenen foran Stortinget og demonstrerte MOT egen regjering da?

Dere har jo ved et ukjent antall anledninger latterliggjort at en del av SVs velgere gjorde det samme, så jeg regner med at dere vil latterliggjøre dere sjøl på samme måte?

2

Frp kommer til å gjøre et brakvalg ved neste valg

Tror jeg neppe. Men kan jo hende at Frp-velgere er dummere en SV-velgere. Det aner jeg selvsagt ingenting om.

1

Skrivefeil i tittelen. Står ingenting om hva som er fremragende med frps politikk.

Hva skal vi diskutere?

1
eerun Ingen er dummere enn SV velgerne.

Vel, det tok 8 år før SV-velgerne skjønte at de hadde blitt ført bak lyset. Hvis Frp gjør et brakvalg neste stortingsvalg, så er de jo akkruat like dumme som SV-velgerne. Men helst dummere i og med at de ikke lærte av SV-velgerne og gjentar tabbene - stemme på et parti som selger sjela og politikken sin for å få kjøre limousin.

1

Gjør at Frp øker mest og her har Jonas og venstresiden noe å lære av Siv og co. Populistisk pk politikk lønner seg ikke i lengden og man må våge å ta tyrene ved hornene. En likefrem politikk som Siv fører å i tillegg tør ta opp upopulære saker er hennes og Frp sin styrke. Frp kommer til å gjøre et brakvalg ved neste valg

Siden du tydeligvis tror at en enkeltmåling forteller den fulle og hele sannhet:

Frp får på denne målingen et resultat som ligger 1,3 prosentpoeng bak valgresultatet - eller 8% relativ nedgang.

Samtidig ligger H 2,2 pp bak valget og V/Krf 0,7 pp bak hver. Samlet ligger de blåblå og støttespillerne nesten 5 prosentpoeng bak valgresultatet - dvs at de har mistet 9% av velgerne.

Samtidig har de 3 rødgrønne partiene økt oppslutning med 5,2 prosentpoeng eller 13% relativ framgang.

Oppslutningen om de blåblå (og de fire borgelige partiene) har ikke vært så dårlig på fem år som nå i sommer på denne målingen (med unntak av august 2011). Oppslutbnningen har vært nær konstant fallende siden valget.

Så du har nok rett i at de blåblås "fremragende" politikk blir oppfattet av folk flest.

1
Laster...