Politikk - Norsk

eerun

Frp øker mest igjen og

Jonas og co er de store taperne, AP,s nye partileder som har jobbet seg opp fra gulvet som en hardtarbeidene mann fra fattige kår gjør det dårlig. Frp er det nye arbeiderpartiet ser det ut som og partiet for folk flest gjør det meget bra i regjering. Trenden er oppadgående og det ser ut som at det ingen ende vil ta. Dette er en gladsak for folk flest og folket skjønner at Siv og co er bra for landet, partibroilere som AP folkene gjerne er er ut og folk flest ønsker en ny rettning for landet vårt.

Hva kan Frp nå gjøre for å gjøre det ennå bedre, hva tror folket her på VGD?

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2014/08/12/ap-taper-og-frp-vinner-pa-fersk-maling

1
14 svar

Frp er det nye arbeiderpartiet ser det ut som og partiet for folk flest gjør det meget bra i regjering.

Oj, de fikk hele 12,6% her. Det er selvsagt viktig at minoriteten på 87% av befolkningen nå innser at de er en liten elitistisk klikk som ikke forstår de daglige behovene og preferansene til den brede 12%-massen.

1

Som en av folket vil jeg si at det er dårlige nyheter hver gang Frp gjør noe som helst. Har ikke sansen for det monsteret de har vekket i visse grupper i "den norske folkesjelen". Har heller ikke sans for First-House strategien- skap frykt og motpoler i/mellom folk, kjøp spalteplass hos våre folk(dyrepoliti jobbes det intens med for tiden). Misliker støttespillerbandene MIFF/SIAN/Break a rose osv intenst. Syns hele partiapparatet og de fleste av Stortingsrepresentantene representerer selvskryt,hets og grådighet. Det Frp kan gjøre for å gjøre Norge bedre er å forsvinne fra Storting og kommunestyrer. :)

1

Frp er det nye arbeiderpartiet ser det ut som og partiet for folk flest gjør det meget bra i regjering. Trenden er oppadgående og det ser ut som at det ingen ende vil ta. Dette er en gladsak for folk flest og folket skjønner at Siv og co er bra for landet

Ikke verst å komme til den konklusjonen etter en enkeltmåling, som forøvrig viser at FrP fikk 12,6 %, hele 3,7 % lavere oppslutning enn partiet hadde ved stortingsvalget 2013. Forøvrig fikk Arbeiderpartiet 33,7 % (+2,9 % sammenlignet med forrige valg).

Tror nesten man må være FrP-velger for å finne et fnugg av logikk og fornuft i åpningsinnlegget.

1
VMRO [sitat…] Ikke verst å komme til den konklusjonen etter en enkeltmåling, som forøvrig viser at FrP fikk 12,6 %, hele 3,7 % lavere oppslutning enn partiet hadde ved stortingsvalget 2...

Ikke verst å komme til den konklusjonen etter en enkeltmåling,

Dette er en oppadgående trend ifølge artikkelen i linken jeg la ved og det er ikke uvanlig at regjeringspartier daler litt på målingene. Dette er fantastiske nyheter for oss blå og jeg skjønner hvorfor dere venstrevridde raddisene frykter frepperne ennå mer nå.

1

Hadde vel forventet en korreksjon fra målingene fra TV2, da disse har ligget vesentlig lavere en målingene fra andre meningsmålings-institutter.

Men for all del, dette var positive nyheter:-))

1

Frp ligger nok under sperregrensen ved neste valg når folk flest har skjønt hva Frp VIRKELIG står for.

1
bluesbug Frp ligger nok under sperregrensen ved neste valg når folk flest har skjønt hva Frp VIRKELIG står for.

Tror du er noe pessimistisk på partiets vegne. De har fjernet deler av avgiften på større båtmotorer, gitt oss denne "segwayen" og åpnet noen strekninger med 110-fartsgrense.

Hvem vet hva partiet kan klare hvis de får sitte en hel periode. Eller hva med to?

Nei, jeg har aldri stemt partiet. Men tiden var kanskje inne for et skifte nå. Så vet en annen regjering senere at makt får man fordi man fortjener det. Sunt med litt konkurranse på den politiske fronten.

Men nå er jeg spent på hva dagens regjering kan klare. Jeg er villig til å la de styre i noen år. Dom får falle ved neste valg.

1

Frp holder seg oppe på grunn av all propaganden i uterikspolitikken.

Det er så langt fra et nytt arbeiderparti som det kan komme. Eerun ønsker ikke noe nytt arbeiderparti men om noen år må han bare innrønne at et nytt arbeiderparti står til venstre for dagens arbeiderparti , ikke til høyre.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Statsminister ber om å bli sparket

I dag ba Ztøre om å bli skiftet ut. Financial Times ba i dag om maksimal pris på gasspris på norsk gass. Det ville være solidarisk med Europa, mente journalisten. Men så kommer altså Ztøre ut med at h...
Bilde

Støre ut mot å stenge strøm­eksporten til Europa: – Det Norge vil ikke jeg være statsminister i

ARENDAL (VG) Norge har store inntekter som gasseksportør til Europa. Da kan vi ikke kutte strømmen til et kontinent i krise, sier statsminister Jonas Gahr Støre til VG.


Bilde www.vg.no
1
27 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

CNN 3 Uker i Ukraina

Les CNN og deres beskrivelse av krigen. Det avslører norske media og norske militæret sine løgner. Russerne er 5 til 1 mot Ukrainere. Det ser ikke lyst ut for ukrainerne . Nå brukes q verdenskrigførin...
1
12 svar
Aktuelt 9000XTR-CSE Siste svar

Frøya- Skyld på dere selv.

At Frøya er skutt og drept er vel og bra når det ble som det ble. Dere skuelystne som ikke respekterte henne og hennes naturlige liv, fora henne og plaga henne med deres egen egoistiske nysgjerrighet...
4
2 svar

Var det ikke Frp, allikevel . . . . . .

Jeg har ofte sett at er Frp som har skylda . . . . . . Og da er det aldri noe positivt - og heller ikke Energiloven fra 1990 / -91. Neida, det var selveste landsmoderen, Gro Harlem Brundtland, det ....
Bilde

Brundtland angrer ikke på strømliberaliseringen

Da Gro Harlem Brundtland (Ap) var statsminister, fikk Norge en ny energilov som betrakter elektrisk kraft som markedsvare. Det tror hun fortsatt var det rette.


Bilde www.msn.com
1
11 svar
Aktuelt silas Siste svar

Vil stenge strømmen via smartmåleren

"Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet." Må si vi har ordnet oss bra i dette lan...
Bilde

Nettselskaper vil stenge strømmen din via smartmåleren

Flere nettselskaper ber om lov til å koble ut strømmen via smartmålerne ved rasjonering. – Noe vi kommer til å vurdere, sier vassdrags- og energidirektoratet.


Bilde www.nrk.no
2
26 svar
Laster...