Politikk - Norsk

baov

Kongen besøker kongepingvinkolonien

Kongen av Norge besøker kongepinvinkolonien på sydpolen, greit nok å besøke finfolk og andre kongelige. Og frp-polminister Anunsen må vel også gjøre seg fortjent til sin andre ministerlønn og diett på statens regulativ. Ja, ja, , - kongepingvinfolket setter kanskje pris på celebert finfolkbesøk fra Norge. - Han Anunsen ligger langt etter Brende som har montert jetlag for å få med seg mest mulig diettpenger på statens regulativ, - og du verden så bekymret som Brende er, greier aldri Anunsen å bli.

1
15 svar
faas Vrooom... brum, brum,brum (lyden en pingvin-harley)

Vrooom... brum, brum,brum

Både kongen og Anundsen er altså nå på besøk i Norges biland, Dronning Maud Land.

Norge har altså et eget biland, som ikke kan bety noe annet enn at det er et eget land bare for biler.

Antakelig et biland fullt opp av fyllekjøringssikre veier og motorveier med fri fart. n'Per har sikkert vært der med gravemaskinen sin og gjort vei i vellinga også. Dette høres da virkelig ut som paradis for den jevne FrP-er?

Hvorfor er det ikke fler FrP-ere på et slikt sted?

2

Brende som har montert jetlag for å få med seg mest mulig diettpenger på statens regulativ, - og du verden så bekymret som Brende er, greier aldri Anunsen å bli.

....bekymret over tapte diettpenger?

1

Det er jo dessverre ingen egen tråd om Pingviner.... men forsøk med f.eks tråden Motorsykkel.

1

PÅ Sydpolen??????

Sist jeg sjekket så ligger Trollstasjonen omtrent like langt unna Sydpolen som Nordkapp ligger unna Nordpolen. Så blir helt på jordet å si han er på Sydpolen.

1

Kongen av Norge besøker kongepinvinkolonien på sydpolen

Det skal han overhode ikke.

Dette er et stert regulert naturreservat som ligger ca 100 km fra kysten. Kongen skal overhode ikke til Kongepingvin kolonien. Der har nesten ingen mennesker adgang.

1

Nå er nå Anundsen engang ansvarlig for regjeringens Polaresaker, med ansvar for Antarktis-saker, så det er nå i og for seg ikke unaturlig at han er der. Det må jo dessuten komme seg til en plass hvor det ikke er så hett rundt ørene.

Hva kongen egentlig driver med der nede, er nå et annet spørsmål. Men å virre rundt på representasjonsoppdrag er nå engang det vi har kongelige til.

1
october Nå er nå Anundsen engang ansvarlig for regjeringens Polaresaker, med ansvar for Antarktis-saker, så det er nå i og for seg ikke unaturlig at han er der. Det må jo dessuten komme se...

Hva kongen egentlig driver med der nede, er nå et annet spørsmål. Men å virre rundt på representasjonsoppdrag er nå engang det vi har kongelige til.

Nå må du ikke glemme kongens bekymring for klima, og han lirer av seg de helt riktige ordene, med en helt korrekt mine, til sine landsmenn, som er like bekymret som han, for hvor elendig og uforsvarlig våre politiske ledere har utviklet samfunnet. Det går rett nedenom og hjem, dersom vi ikke greier å styre naturkreftene!

1
Arrcab [sitat…] Nå må du ikke glemme kongens bekymring for klima, og han lirer av seg de helt riktige ordene, med en helt korrekt mine, til sine landsmenn, som er like bekymret som han, f...

Nå må du ikke glemme kongens bekymring for klima, og han lirer av seg de helt riktige ordene, med en helt korrekt mine, til sine landsmenn, som er like bekymret som han, for hvor elendig og uforsvarlig våre politiske ledere har utviklet samfunnet.

Ja, det er fryktelig viktig at verden får vite at Harald (77) er bekymret for klimaet. Ingeborg (43), og Olav (63) er sikkert enig. For det er det jo grunn til.

Og så kan vi gå videre til noen som faktisk både står fritt til å mene noe, og som får lov til å uttale seg i noe annet enn vage allmengyldige korrektheter.

1

Har VGD sluttet sluttet å stille krav til TS ?

Er det bare å sutre i vei over noe og utelate alt som ser ut som et spørsmål til potensielle debattanter?

1
eagle54 Har VGD sluttet sluttet å stille krav til TS ? Er det bare å sutre i vei over noe og utelate alt som ser ut som et spørsmål til potensielle debattanter?

Det var bare en hårete avsporing til glede for de som kun leser overskrifter uten å reflektere over innhold.

Var det ikke en som sa:20 I stil, - og 5 eller stryk I utførelse/innhold under et idrettstevne engang? Katastrofalt ved skisporthopping såvidt jeg vet. Og dette er selvfølgelig fortsatt en avsporing.

1

Lignende innlegg

Aktuelt frode57 Siste svar

Nordsjøen neste!

Lille Napoleon har øvelse i Østersjøen. De åpner en ny rørforbindelse fra Norge til Polen. Noen som tror at Russland ikke vil hevne seg i Nordsjøen når de får ødelagt sine rør i Østersjøen. Så send d...
2
5 svar
Aktuelt silas Siste svar

Sabotasje av Nord Stream 1 og 2?

"Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader." "– Ødeleggelsene som skjedde i løpet av en dag på tr...
Bilde

Gassrørledningen Nord Stream 1 lekker både i svensk og dansk farvann

Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader.


Bilde e24.no
1
12 svar
Aktuelt vif_support Siste svar

Equinor

Igjen er det kommet forslag om å selge melkekua for kjøttvekta. Denne gang fra en fyr fra handelshøyskolen. Selvfølgelig under 'dekke' av det grønne skifte... https://www.aftenposten.no/meninger/kroni...
1
18 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Arfan Bhatti igjen

Komiske norske politi kommer trekkende med Arfan Bhatti som medhjelper til drapene foran London Pub. Gratulerer! Kan politimesteren finne seg noe annet å gjøre. Det høres ut som en vits. Siste mennesk...
2
21 svar
Laster...