Politikk - Norsk

baov

Handlingregelen ødsles bort

Pengene handlingsregelen representerer synes mest å dekke opp under politikeres, finans og bankenes sløsing.

Det eneste fornuftige bruk av oljepenger, er å investere I infrastruktur-anlegg, fjordkryssing, byggverk, idrettsanlegg og turistanlegg som kan stå som monumenter og som trenger arbeidsplasser for å fungere. Altså bygg og anlegg som sikrer langvarige spesifikke Norske arbeidsplasser industry, turist og lignende, men som aldri må selges ut til utlandet på grunn av at det skal bestå for at senere Norske generasjoner skal sikres varige, verdige arbeidsplasser(for alle).

Å slues oljefondet I sin helhet internasjonalt vil på sikt føre til mye av oljefondet går tapt og/eller store tap av diverse årsaker på langt sikt.

Skal vi(senere Norske generasjoner(barn og barnebarm osv...)) være fattige på alle vis når oljefondet går tapt eller ikke lengre er tilgjengelig?

1
2 svar

Hvorfor ikke si det som det er, vi må ned i lønn. Samfunnets kostnader er alt for høye, vi lever på lånte penger og på lånt tid.

Vi skylder våre etterkommere å slutte den systematiske utarmingen av samfunnet som vi nå driver med.

Advarslen fra sentralbanksjef er verdt å høre på.

1

Å slues oljefondet I sin helhet internasjonalt vil på sikt føre til mye av oljefondet går tapt og/eller store tap av diverse årsaker på langt sikt.

Hvis det nå går sånn med verden at "oljefondet går tap" - da har vi saktens større problemer her på berget enn mangel på firefelts-broer.

1

Lignende innlegg

Aktuelt silas Siste svar

Sabotasje av Nord Stream 1 og 2?

"Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader." "– Ødeleggelsene som skjedde i løpet av en dag på tr...
Bilde

Gassrørledningen Nord Stream 1 lekker både i svensk og dansk farvann

Sjöfartsverket har advart fartøy som ligger i nærheten av ledningen om lekkasjen. Nord Stream AG sier de «aldri tidligere har sett» slike skader.


Bilde e24.no
1
19 svar
Aktuelt vif_support Siste svar

Equinor

Igjen er det kommet forslag om å selge melkekua for kjøttvekta. Denne gang fra en fyr fra handelshøyskolen. Selvfølgelig under 'dekke' av det grønne skifte... https://www.aftenposten.no/meninger/kroni...
1
18 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Arfan Bhatti igjen

Komiske norske politi kommer trekkende med Arfan Bhatti som medhjelper til drapene foran London Pub. Gratulerer! Kan politimesteren finne seg noe annet å gjøre. Det høres ut som en vits. Siste mennesk...
2
21 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Nordsjøen neste!

Lille Napoleon har øvelse i Østersjøen. De åpner en ny rørforbindelse fra Norge til Polen. Noen som tror at Russland ikke vil hevne seg i Nordsjøen når de får ødelagt sine rør i Østersjøen. Så send d...
2
11 svar
Laster...