Geirijo Per Sandberg er en labil person man ikke kan stole på. Enkelt og greit. En løs kanon, som er løs både i hodet og følelsene. Da blir det mange irrasjonelle "varslinger", som ikke er...

AP ville ha godt av noen løskanoner i stedet for bare ihjel-disiplinerte smiskende pudler som logrer for et selvopphøyet adelig lederskap. Sistnevnte lederskap med eæs/eu-tilhengeri bør forsåvidt velges vekk fra AP om det skal være et støtteparti for lønnsarbeidere.

3

Men i feil parti. frp er redskap for NHO, Bankene, næringslivseiere, redere og Høyrekreftene.

Slike "varslere" av Sandbergs kaliber burde AP hatt i eget parti og i egne rekker, men dessverre synes det mest som det kun er lydige, logrende, si... puddelhunder i det partiet. Tilmed kapitalmakta i sør i Europa ved eøs/eu-tilhengeri har AP-ledelsen viklet/siklet seg inn i.

Per S. er talsmann for grasrota i Frp.

Velgere som er forrådt av Siv J og resten av eliten i partiet, en elite som kompromisser i maktens navn.

Per må jo gjøre mye riktig, så mye hat han blir møtt med fra eliten på ytre venstre og langt inn i Høires rekker.

Enig i din konklusjon;

politikken hadde blitt friskere og ærlig, om alle folkevalgte hadde lyttet til sitt hjerte.

Og ikke bare til lommebok og makt...

2

Slike "varslere" av Sandbergs kaliber burde AP hatt i eget parti og i egne rekker og burde bli tatt på alvor, men dessverre synes det mest som det kun er lydige, logrende, puddelhunder i det partiet. Tilmed kapitalmakta i sør i Europa ved eøs/eu-tilhengeri har AP-ledelsen viklet/siklet seg inn i.

og hva har Sandberg varslet om?

er han ikke medlem av et parti som støtter EØS avtalen, Schengenavtalen og enhver annen avtale vi får tredd ned over hodet, Sandberg er ingen politiker, Sandberg er en opportunist

2
Komunista [sitat…] Per S. er talsmann for grasrota i Frp. Velgere som er forrådt av Siv J og resten av eliten i partiet, en elite som kompromisser i maktens navn. Per må jo gjøre mye riktig,...

politikken hadde blitt friskere og ærlig, om alle folkevalgte hadde lyttet til sitt hjerte.

For meg virker det som om de fleste politikere lytter til sitt hjerte samtidig som de bruker sitt hode. Per Sandberg mangler definitivt det siste.

1
EinarSalbu [sitat…] For meg virker det som om de fleste politikere lytter til sitt hjerte samtidig som de bruker sitt hode. Per Sandberg mangler definitivt det siste.

Per Sandberg er ikke egoistisk ved å tenke på eget velvære først og fremst. Han "ser", - og varsler om hva han mener er galt i samfunnet.

Han bruker absolutt både hjerte og hode til det han mener er det beste for "sitt samfunn og fedrelandet", - ikke det beste for seg selv.

1

Per Sandberg er en labil person man ikke kan stole på. Enkelt og greit. En løs kanon, som er løs både i hodet og følelsene. Da blir det mange irrasjonelle "varslinger", som ikke er av det gode. Det skaper bare en masse støy.

1
EinarSalbu [sitat…] For meg virker det som om de fleste politikere lytter til sitt hjerte samtidig som de bruker sitt hode. Per Sandberg mangler definitivt det siste.

For frp, rederne, næringslivet, Høyrekreftene og kapitalmakta, er som dere sier kanskje Per Sandberg en "nyttig idiot", ved at han får folket/lønnsarbeidere til å gå fra konseptene, - og støtte til frp/Høyrekreftene/NHO ved valg. Kanskje ler de av ham mens de soler seg og setter nesen i sky i sine ministerposter iført "Keiserens klær".

Jo, vi skulle absolutt hatt en eller fler løskanon som Per Sandberg i Arbeiderpartiet i stedet for karierrepudlene. En som virkelig kunne hisset opp og samlet lønnsarbeiderne til å slå ring om arbeidsmiljøloven og å si opp, - og si nei eøs/eu-tilhengeriet.

1
baov AP ville ha godt av noen løskanoner i stedet for bare ihjel-disiplinerte smiskende pudler som logrer for et selvopphøyet adelig lederskap. Sistnevnte lederskap med eæs/eu-tilhenger...

AP ville ha godt av noen løskanoner i stedet for bare ihjel-disiplinerte smiskende pudler som logrer for et selvopphøyet adelig lederskap.

Friskt formulert! La oss få løskanonene tilbake (de verbale, altså!) De fantes for ikke så alt for lenge siden. Ap hadde f.eks. Thorbjørn Berntsen. Trenger jeg å nevne Haakon Lie?

1
EinarSalbu [sitat…] For meg virker det som om de fleste politikere lytter til sitt hjerte samtidig som de bruker sitt hode. Per Sandberg mangler definitivt det siste.

Jeg er sterkt uenig, Per Sandberg er den beste selger av politikk jeg noensinne har opplevd - uten å få uttelling.

Nå prøver han å få støttepartiene til å kaste Frp ut av regjering, det er den eneste måten Frp kan dra velgere på, offerkortet funker alltid.

Men - nå er saken at Knut Arild Hareide heller ikke er tapt bak ei vogn, han vil selvsagt ikke miste velgere ved å kaste Frp, da er det bedre å øke oppslutning gjennom å stemme ned Frp, det samme som V gjør.

Og et nedstemt Frp, ja hva skal Sandberg med det?

1

Men i feil parti. frp er redskap for NHO, Bankene, næringslivseiere, redere og Høyrekreftene.

Nå har jeg lest det også, det er sånn at jeg må flire her jeg sitter i go'stolen min.

1
HyperNova Hadde du hatt halvparten av vettet til Per Sanberg så hadde vel kanskje du også blitt til noe, ikke sant?

Blitt til en nestleder i Frp, neitakk ....

Husker jeg møtte Sandberg utenfor min nærbutikk, han satt der og skulle liksom verve medlemmer den tosken.

Det eneste Sandberg lurte på da jeg passerte standen med to sløve FRPere var, " vi står vel ikke i veien for sykkelen din ..."

Jeg lot være å svare.

Jeg lover det er helt sant ...

1
Laster...