Politikk - Norsk

molishani

En interresant tanke

Om morgenen kommer alltid de geniale tankene frem.. Jeg har funnet svaret på hvorfor vi tar inn så mange flyktninger. De fleste partiene, ihvertfall de store på Tinget, er mennesker som "sitter godt i det", og som vil komme styrket ut av en svekket Fagforening. I dag finnes det ikke mange idealister igjen blant politikerne. De fleste politikerne vil komme styrket ut av en svekket fagforening, de sitter jo selv på toppen. At det kommer mange flyktninger til dette landet, vil bare styrke dem personlig, da FRP og Høyre gir skattelettelser til de rike og velhavende. Dessverre er det de uintilligente velgerne til spesielt FRP, arbeiderne som gir sine stemmer til et parti som ønsker å svekke deres egen fagforening, det går ut over. Mange av velgerne til FRP er spilt ut på sidelinjen, fordi partiet de trodde var "deres", slett ikke er deres parti. Jeg har arbeidet i et firma hvor arbeiderne lovpriset FRP og deres innvandringspolitikk. Ett par år seinere har de selv gått arbeidsledig i ett år og noen måneder. Man har blitt spilt ut på sidelinjen av de vi trodde var våre "egne", fordi de snakket "ned om de andre" og selv hadde riktig hudfarge.

1
9 svar

At det kommer mange flyktninger til dette landet, vil bare styrke dem personlig, da FRP og Høyre gir skattelettelser til de rike og velhavende. Dessverre er det de uintilligente

<a name="_MailOriginal"></a>Ja, ingen har hittil sett sammenhengen mellom antall flyktninger og reduksjon i formueskatten. I sannhet en genial avsløring.

25000 asylsøker = 0,25% mindre formueskatt. 3,0 % mindre inntektskatt til alle = ?

PS: Når du betegner andre som uintelligente - bør du vel først lære deg å stave det ordet korrekt....

1

At det kommer mange flyktninger til dette landet, vil bare styrke dem personlig, da FRP og Høyre gir skattelettelser til de rike og velhavende.

Nei, skattebetalerne må betale for flyktningene. Og er du vanskeligstilt får du kjenne det nok.

1

Om morgenen kommer alltid de geniale tankene frem.. Jeg har funnet svaret på hvorfor vi tar inn så mange flyktninger.

"Vi" tar inn? Hvis du tenker på folk som er innvilget flyktningestatus med grunnlag i asylsøknad, så er det et felt «vi» har lite innvirkning på. Det er i stor grad asylsøkerne selv som regulerer dette.

I oktober 2015 kom det 8 866 asylsøknader og i november 8 170. I forrige måned kom det 209 søknader. 2,3 % av antallet i oktober. Og det er lite variasjoner i innvilgelsesprosenten.

1
puma1 [sitat…] "Vi" tar inn? Hvis du tenker på folk som er innvilget flyktningestatus med grunnlag i asylsøknad, så er det et felt «vi» har lite innvirkning på. Det er i stor grad asylsø...

Hvis du tenker på folk som er innvilget flyktningestatus med grunnlag i asylsøknad, så er det et felt «vi» har lite innvirkning på. Det er i stor grad asylsøkerne selv som regulerer dette.

Fordi folk i fjor stort sett kom på egenhånd. Kvoteflyktinger derimot kan vi regulere etter ønske.

1

Hvorfor tar vi imot så mange flyktninger? Svaret må i utgangspunktet bygge på forhold UTNFOR Norge. Hvilke effekter det få i Norge etter at flyktninger er kommet hit er en annen debatt.

Jeg tror i utgangspunktet at det er få mennesker som vil reise fra sine land om forholdene hadde vært annerledes. Imperialisme (kamp om ressurser), korrupsjon, tyranni og undertrykking osv. skaper derimot flyktningstrøm.

FrP ønsker svekke fagforeningers innflytelse. Partiet har vært imot sentrale lønnsforhandlinger og ønsker lokale forhandlinger. (helst ønskes minst mulig påvirkninger av det hellige markedet).

Det er på sett og vis heldig av FrP sitter i regjering og har ansvar (ikke bare på den måten at det er FrP sin fortjeneste når de mener noe er bra og andres skyld når noe er dårlig). FrP avslører seg da som parti for markedkrefter, noe som som regel går på tvers av 'den vanlige kvinne og mann' sine interesser.

1

Lignende innlegg

Aktuelt oyssol Siste svar

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...
Bilde

Solbakken om Qatars NRK-arrestasjon: – Det er tragisk

Etter arrestasjonen av de norske journalistene i Qatar, vedgår landslagssjef Ståle Solbakken at Norges Fotballforbunds valg om dialog ikke har vært nok. Samtidig etterlyser han at flere aktører enn NF...


Bilde www.vg.no
2
4 svar

Kravstore SV-ere.

En mer arrogant politiker enn denne lederen for nevnte parti, det skal godt la seg gjøre å finne, (vel én enda mer ytterliggående har vel like mye selvtillit og mener seg berettiget til å bestemme dag...
1
2 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

Smittekrangelen i Oslo - RJ mot Høyre

I går satt AP-Byrådsleder Raymond Johansen og var svært indignert over Høyre og Tone Trøen, som tillot seg å kritisere Corona-håndteringen og manglende strategi. I vanlig stil satt RJ og ristet på hod...

Smitterekord i Oslo: Hever beredskapsnivået

Oslo kommune hever beredskapsnivået til nivå tre - som er det høyeste nivået. Byrådsleder Raymond Johansen vurderer også om det skal komme et munnbindpåbud.


Bilde www.msn.com
1
1 svar
Laster...