Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Dnb bruker 2 mrd på sluttpakker.

Det er ganske krass kritikk der ute etter at det ble avslørt at Dnb har brukt 2 mrd på å bli kvitt folk. Dette med å ha høyere renter som dugnad fra Bjerke var en fornøyelig historie. skal bli morsomt å se regnskapene nå fremover. ... Ja den olje ..ja den olje ..den er er til beskymring for fattig og for rik.

1
2 svar

2 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

EL-FERNANDO

de skjemmes ikke med å publisere det heller...

1

frode57

Nei for det er oligarkiet som styrer landet og de gjør minst mulig mot kapitalmakta. Nå tør de si at leiligheter har blitt spekulasjonsobjekter i Oslo området og står tomme.

Ingen fare for at de blir tvangsbåndlagt til utleie.

DNB sitter på masser av råtne obligasjonslån i oljenæringen og er trolig avhengig av at oljeprisen stiger snart.

Dnb er også den banken som har fleste boliglån her til lands og som vil bli hardt råket om prisene faller på boliger. Det vil nok skje noe i det norske markedet når det gjelder mislighold på grunn av meget høye inflasjon.

Det er ganske likt tiden etter 1 verdenskrig når det gjelder pengeriklighet. Det vil nok fort tørke inn når olje og oljepengefolka har brukt opp sluttpakkepengene.

Det er bare å minne om USA hvor arbeidesledigheten er nede i 5 % men alikevel så tjener de dårligere nå enn før. Det skyldes at jobbene nå er flyttet fra nord til sør innenfor bilindustrien men de nye jobbene er dårligere betalt enn de var i nord.

Slik er det med norsk statistikk også. Det skapes nye jobber men gir mindre såkalt verdiskaping og lønn til arbeidsfolk og dårligere skatteinnteker.

Det blir med andre ord dobbel dipp for staten for staten vil miste inntekter av enorme proporsjoner.

Rune Bjerke er Norges største bolig og oljespekulant. !!

Vi har noen finansrådgivere i norske banker bør gå i seg selv og tenke over det norske sosialdemokratiets tankegods og tenke over hva det vil å være med å torpedere en velferdsstat ved å fyre opp under boligspekulasjonen .

Skal vi nok engang redde Norges største bank?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...