Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Tegneren Thomas Knarik har etter fleres mening tonet flagg. Han har tatt en Donald (Trump), tonet flagg, og står fram som det en har hatt mistanke om: rasist. I Minerva skriver Kristian Meisingset om saken og han setter etter min mening halen på grisen.

God og oppklarende lesing. https://www.minervanett.no/morsomt-lenger/

2
135 svar

135 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Morra-DI-2

Tilgi meg om jeg ikke ble veldig opprørt. Jenter i hopetall blir forgrepet seg på, spesielt i Sverige- det har vært en ufattelig sommer når det kommer til voldtekter og andre overgrep. IS har skutt og sprengt seg i Europa, drept prester og barn og...ja...

Men Knarvik mener muslimer ikke skal gå på konsert ....

Nei, DER går grensen.

Visst rører rasistene på seg, men særlig fort går det jo ikke. Det hender det sprekker for dem og de slår til med et irritasjonsargument, før venstresiden er inne og pisker dem på plass.

4

arveka

Tilgi meg om jeg ikke ble veldig opprørt. Jenter i hopetall blir forgrepet seg på, spesielt i Sverige- det har vært en ufattelig sommer når det kommer til voldtekter og andre overgrep. IS har skutt og sprengt seg i Europa, drept prester og barn og...ja...

Hvor store hopetall er det snakk om? Kan du gi meg noen tall på det?

1

Morra-DI-2

Festival-voldtekt og overgrep, der er det snakk om en økning på tigangen. Altså ti ganger flere overgrep enn 2015.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1646&artikel=6485486

Angående andre voldtekter; Jeg vet ikke, men bare denne uka har det vært utallige overgrepsvoldtekter av jenter. Det er bare å følge med i Svenske nyheter- jeg vet ikke tallet, og jeg tviler på at svenske myndigheter går ut med det.

Noen saker fra de siste 7 dagene;

Gruppevoldtekt av kvinne som lette etter katten sin;http://www.expressen.se/kvallsposten/ny-overfallsvaldtakt-i-malmo-misstanks/

overfallsvoldtekt;

http://www.dt.se/blaljus/brott/misstankt-valdtakt-i-rattvik-1

Gruppevoldtekt;

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article23261758.ab

Avis - lederen i Gøteborg tidning;

_"När jag deltog i SvT:s Opinion för några veckor sedan för att diskutera de sexuella övergrepp som skett i samband med ett antal festivaler runtom i Sommarsverige blev jag beskylld för att stigmatisera gruppen ensamkommande flyktingbarn, eftersom jag hänvisade till polisens Lägesbild över sexuella ofredanden samt förslag till åtgärder.

Polisen pekar nämligen mycket tydligt ut just denna grupp som gärningsmän vid majoriteten av de övergrepp som tycks vara ett relativt nytt inslag i Sverige – unga män som i grupp ger sig på unga flickor på offentliga platser, som parkområden, simhallar, busshållplatser, festivalområden. Den här sortens sexuella ofredanden har ökat markant, och riskerar att allvarligt inskränka unga kvinnors rörelsefrihet. "

3

cruisecontrol

Du kan sjekke det enkelt i denne artikkel

Expressen

1

Folkflesk

Visst rører rasistene på seg, men særlig fort går det jo ikke.

"He's dead, but he won't lie down".

1

Ultima

Man skulle tro at de som bevisst og kalkulert har ødelagt Vest-Europa for oss og våre etterkommere nå skygget banen en stund. I ei tid med nærmest daglig terror, drap, voldtekter, grov kriminalitet, ran og økonomisk ruin - som en direkte følge av at de ikke ville høre på langt mer kunnskapsrike og oppegående mennesker enn dem selv.

Trådstarten må være av de siste krampetrekninger fra den siden - men her får vi jammen meg et vaskeekte "rasisme"-innlegg fra ytterste venstreside av den "gode" gamle sorten. Fremdeles er det altså noen som holder stand - og ikke sitter i skammekroken for hva de har stelt i stand. Jeg ser på det som en kuriositet.

2

Valerina

Dine påstander blir ikke bedre om du forsøker å pakke dem inn i bomull og tåkeprat. Min oppfordring til deg er å ta konkret tak i uttalelser og diskutere dem istedet for de evindelige påstandene dine, som sjelden blir fulgt opp med argumentering utover påstandsplanet. Å føre noen debatt med deg er omtrent som å diskutere med veggen.

1

Nabo

God og oppklarende lesing. https://www.minervanett.no/morsomt-lenger/

Dette står blant annet i linken din:

«Fakta og erfaring» viser ikke at muslimske menn i flokk er farlige. Tvert imot. Fakta og erfaring viser at det kun er i noen svært få tilfeller at muslimske menn i flokk er farlige.

I Norge forskjellsbehandler vi ikke slik Knarvik foreslår. I Norge stiller vi likt overfor loven, og man regnes ikke som skyldig bare fordi man deler religion eller asylbakgrunn med andre.

Knarvik bor i Sverige, og der er en av løsningene på konsertvoldtektene denne:

Etter de omfattende seksuelle overgrepene på kvinner i flere europeiske byer har den svenske avisen Dagens Nyheter (DN) bekvemmet seg til å skrive om utbredte seksuelle overgrep på unge jenter under Europas største største ungdomsfestival We are Sthlm i Stockholm i august 2014 og 2015.

I to år har en stor gjeng gutter/unge menn kveld etter kveld trakassert unge jenter ved å omringe dem, trykke seg inntil dem og beføle dem under festivalens konserter. Overgrepene var mange og alvorlige; noen fikk fingre stukket i underlivet, hvilket kategoriseres som voldtekt i Sverige. Gruppeatferden og ofrenes fortellinger er til forveksling like som de som nå høres fra flere byer i Europa. På en kveld brukte politiet paragrafen om ordensforstyrrelse for å bortvise hele 90 gutter/unge menn som bedrev denne formen for seksuell trakassering og overgrep. Til sammen ble 200 unge gutter/menn bortvist for samme type atferd i løpet av de fem dagene festivalen varte.

Det gikk faktisk så langt at politiet på et tidspunkt vurderte å segregere publikum etter kjønn. I likestillingslandet Sverige.

Likevel ble ingen pågrepet, anmeldt eller etterforsket og ingen er blitt rettsforfulgt i ettertid. Svenske medier har ikke nevnt saken med et ord før nå. En politimann forteller da også at saken ble betraktet som følsom ettersom flesteparten av de bortviste var enslige mindreårige asylsøkere, hovedsakelig fra Afghanistan.

https://www.rights.no/2016/01/svensk-politi-vurderte-a-kjonnssegregere-konsert-pga-seksuelle-overgrep-lot-vaere-a-varsle-for-ikke-a-spille-sd-i-hendene/

Merk at dette var før sommerens festivalvoldtekter.

Tafsa inte armbånd var ikke mye til hjelp heller.

2

Kul_Djevel

Knarvik

Personlig mener jeg denne Knarvik begynner å bli noe tullerusk og hans nye forslag grenser helt klart til det rasistiske og uten tvil til det fascistiske frihetshatende.

1

Nabo

Det står deg da fritt til å mene det, om han som offentlig debattant.

Han har den uvane å gå etter maktmennesker eller mennesker som definerer sannheten, og karikere dem. Så selvfølgelig så gjør de fleste det som er enklest, det å skyte budbringeren, som Knarvik i dette tilfellet. Se heller lit på tegningene han har produsert, og hvilke sammenhenger de har blitt brukt.

Hvorfor later alle som de er blinde for elefanten i rommet? For den er der uansett hvor hardt en kniper øynene igjen.

https://www.document.dk/2016/02/09/kvinders-frihed-truet-sin-mest-konkrete-form/

3

Valerina

Dette handler ikke om vi her inne skal bevise noen muslimer er skyldig eller ikke i voldtekt og overgrep. Det handler om hvordan tegneren Knarvik reagerer. I dette tilfellet har Knarvik gått over streken.

1

Nabo

Så det bedrive karikaturer er altså verre, enn voldtekt og andre lystige overgrep, er det slik og forstå? Har noen blitt krenket på vegne av vanvittig mange?

Ser at han Kristian Meisingset kommer med en rekke påstander, uten å engang prøve å underbygge dem, det er svakt.

Det "beste" han greier er å slå Knarvik i hartkorn med Donald Trump, det er jo intet argument som står fritt på egne bein, annet enn i Meisingsets hode.

Han har ingenting konkret på Knarvik, annet enn at han liker han ikke. Det bunner saken ut i.

1

Garindan

Det gikk faktisk så langt at politiet på et tidspunkt vurderte å segregere publikum etter kjønn. I likestillingslandet Sverige.

Det er jo det de vil. Sharialovgivningen innføres skritt for skritt. Før var det utenkelig, men nå driver man altså og lefler med tanken. Avskyelig.

1

VenstreVingen

Jeg synes Kjetil Rolness - Knarviks tidligere våpendrager - oppsummerte saken ganske greit igår på sin egen fjøs-side;

"Å nekte muslimer adgang til konserter, er et tiltak fra helvete. I strid med diskrimineringslover og menneskrerettighetene. Noe man gjør i land vi ikke ønsker å sammenligne oss med. Og ikke prinsipelt forskjellig fra å forby menn på konserter. Det siste har jo enda bedre "statistisk" begrunnelse, og ville gitt norske kvinner 100 prosent garanti mot tafsing, trakassering og voldtekt. Ethvert forslag om å nekte en kategori av mennesker adgang til (deler av) det offentlige rom, basert på religion eller etnistet, er innlysende håpløst. Håpløst er det også å stemple de som misliker Knarviks forslag for å være naive, bortforklarende og svikte jentene. Sylo Taraku, jeg og mange andre har satt søkelys på massetrakassering, og kritisert de som ikke vil dra inn kultur- eller innvandringsfaktoren. Vi ønsker alle å gjøre noe med problemet, men noen av oss synes altså fortsatt at apartheid-metoder (eller noe som ligner) er en dårlig idé. Det eneste Knarvik-fansen på denne tråden oppnår, er å gi sine meningsmotstandere rett i deres tendensiøse framstilling av islam(isme)kritikken: Den rammer alle muslimer. Som personer."

men...Knarvik sier jo at tegningene hans beveger seg på et både "dypere" og "opphøyet" plan..?

1

Morra-DI-2

nekte muslimer adgang til konserter, er et tiltak fra helvete. I strid med diskrimineringslover og menneskrerettighetene. Noe man gjør i land vi ikke ønsker å sammenligne oss med. Og ikke prinsipelt forskjellig fra å forby menn på konserter

Vel, jeg har i alle fall tenkt å være så rasistisk at jeg nekter mine jenter å dra på konsert eller festival i Sverige. Det skjer ikke.

Fordi de er jenter.

Menn kommer ikke til å bli nektet å gå på konsert, og det er jo heller ikke noe stort problem med svenske menn. Muslimske menn kommer ikke til å bli nektet adgang, asylsøkere kommer ikke til å bli nektet adgang.. Det er jenter som ikke kommer til å dra mer. Så du kan trekke et lettelsens pust. Ingen grunn til uro.

2

keenio1

Er det Knarvik som er "rasistene" ?

immigrantene går på kurs i oppførsel overfor kvinner, det lages armbånd med "tafsa inte", men å påpeke galskapen, det er rasistisk.

i dag var det på tv igjen, en fotballtrener for et utenlandsk lag arrestert for usømmelig oppførsel overfor barn...listen lang.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...