Politikk - Norsk

Tjukkebajas

Ein gledens dag!

- Tolv år på Stortinget er nok - i denne omgang, sier Aps helsepolitiske talsmann Torgeir Micaelsen. Han trekker seg overraskende fra Stortinget i 2017.

Dette er ein gledens dag. Noregs mest ufine politikar tek ikkje gjenvalg. Han har ein debattstil som ikkje er ein politikar verdig. Eg er glad for at han no mest truleg er ute av politikken. Ingen vil savne den hånlige retorikken til Micaelsen. Eg trur han trekker seg då han har innsett at han ikkje kjem lengre i Ap. Han er ikkje noko leiaremne og sjansen for at han kan bli statsråd er særs liten.

Dessverre for Stortinget tek Martin Kolberg gjenvalg. Kolberg har heilt slutta å bry seg om politikk og berre driv med sverting. Mannen som fikk fengsla eigen steson, vil fortsette å forfølge, plage og æresskjelle politikarar frå andre parti med konspirasjonsteoriar og anna sludder.

Kjem AP til å tape på dette? Tja - eg trur at velgarane vil oppleve det som særs positivt at Micaelsen forlet politikken, men at den positiviteten vil bli kvelt av at Martin Kolberg tek gjenvalg.

2
29 svar

Tjukkebajas

Torgeir blir nok en god helseminister som kommer til å følge opp kreftgarantien og rydde i helsekøen.

Jeg oppfatter ham som en ryddig og ærlig politiker som tør å gå inn i tøffe diskusjoner og har god sakskontroll.

Skrellet som kommer hos frp bør bekymre deg mer.

3

Fargerik - den flinke samferdselsministeren vår er ikkje innvalgt på Stortinget. No hadde eg ikkje forventningar om at du hadde så pass med allmennkunnskap at du var klar over det.

2
FrannyLee [sitat…] Synest han ser ut som en stram hyggelig og pen ung mann eg ??

Han er sint og ufin i debattar. Retorikken er motbydelig. Det er den stygge stilen han først og fremst er kjent for, veljarane vil ikkje savne han.

Micaelsen er ein broiler utan annan erfaring enn frå Ap. No er han ikkje aleine om å vere det, men akkurat med han skin det så klart i gjennom at han manglar folkeskikk og kontakt med den virkelige verda.

2
ulefos nå er det vel du som ikke gjør deg dummere enn du er, du skrev at Helga skal byttes ut med et innvandreralibi, men jeg tror altså ikke en innvandrer vil toppe lista i Finnmark, om...

Lær deg og lese. At du ikkje har fått med deg at Helga er vingeklipt i Ap er ikkje mitt problem.

Har du ein kommentar til at alle etablerte forlater det havarerte prosjektet til Lysbakken? No er det slik i politikken at makta rår, og han har vel jaga alle som ikkje er enig med han i god sosialistisk stil.

2

Skulle Torgeir bli helseminister vil det vere ein sorgensdag for Noreg. Eg trur mange i Ap er glad for å bli kvitt han. Ein usmakelig og ufin fyr.

2

Når Micaelsen var finanstalsmann synes jeg han hadde mye ungdomspolitiker-fakter, ja. Men som helsepolitiker synes jeg han har hevet seg betraktelig.

1

Ja, det skjer fine ting. Ketil Solvik Olsen tar ikke gjenvalg, den lite matteflinke utdanningsministeren Torbjørn Røe Isaksen gir seg, FrP sin Helge Thorheim gir seg, det er et gledelig skue å se at høyresidens folk gir seg.

Venter nå bare på at "verdens beste justisminister" kommer med samme meldingen.

Per Sandberg har også heldigvis erklært at han gir seg.

Å få vekk Anundsen vil kvalifisere til full flaggheising og et lite fyrverkeri.

1

Dessverre for Stortinget tek Martin Kolberg gjenvalg. Kolberg har heilt slutta å bry seg om politikk og berre driv med sverting.

Som kontrast til dine reflekterende dybdeanalyser? Det er vel dette som kalles selvinnsikt.

1
Tjukkebajas Helga Pedersen tek heller ikkje gjenvalg. For Ap er nok dette bra. Helga har ikkje akkurat gjort ein god figur i det siste og er vel meir eller mindre bytta ut med Ap sitt innvandr...

For Ap er nok dette bra. Helga har ikkje akkurat gjort ein god figur i det siste og er vel meir eller mindre bytta ut med Ap sitt innvandrar alibi.

tror du en innvandrer vil toppe AP-lista i Finnmark?

det tror ikke jeg

men du visste kanskje ikke at politikerne velges inn fra fylkene

1

Dette er ein gledens dag. Noregs mest ufine politikar tek ikkje gjenvalg

Synest han ser ut som en stram hyggelig og pen ung mann eg ??

1
Tjukkebajas Han er sint og ufin i debattar. Retorikken er motbydelig. Det er den stygge stilen han først og fremst er kjent for, veljarane vil ikkje savne han. Micaelsen er ein broiler utan an...

veljarane vil ikkje savne han.

Du har garantert ikke stemt på ham.

Hvordan kan du uttale deg på vegne av alle Aps velgere?

Dine evner som synsk og som politisk sannsiger har jo ikke akkurat vist seg å være verken overveldende eller særlig overbevisende.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk skuterud Siste svar

Norsk strøm.

Fra og være selvforsynt, ser det ut som våre politikere har satt oss i denne situasjonen. Vi vil i vinter kanskje være avhengig av import fra Europa, og som jeg leser det , i første rekke Tyskland. M...
2
12 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Arfan Bhatti igjen

Komiske norske politi kommer trekkende med Arfan Bhatti som medhjelper til drapene foran London Pub. Gratulerer! Kan politimesteren finne seg noe annet å gjøre. Det høres ut som en vits. Siste mennesk...
2
21 svar
Politikk - Norsk nostalgikern Siste svar

Statlig pengemangel?

Her må det være noe som ikke stemmer. Så TV2-nyhetssendingen kl. 08 i dag (Nyhetskanalen), med finansministeren som gjest, og der ble det da vitterlig fremstilt som at det var et problematisk misfor...
1
5 svar

Motvinden løyer

Det er nå for første gang på flere år flere i Norge som ønsker landbasert vindkraft velkommen enn de som ikke ønsker den i følge en pågående undersøkelse utført av Cicero senter for klimaforskning. De...
1
9 svar
Laster...