Politikk - Norsk

MartinwetlesM

Enda en grunn til å få Høyre og FrP ut!

En kjempe flott artikkel ble lagt ut på Aftenposten i dag angående norsk helsevesen og kreftbehandling. Vi sakker akterut og det fort!

Nordmenn har lenge vært stolte av helsevesenet vårt, men som jeg har uttrykt tidligere så er dette en av flere intutisjoner som får gjennomgå i en høyrepolitisk ideologi. Det samme skjedde på 80 og 90-tallet i England under M.T og det konserative partiet.

Det er på tide at vi nå våkner opp angående poltikken som blir ført i landet vårt og slutter å være redde for skremselspolitikk (invandring, terror) som gir våre herksere fritt spillerom til å føre sine skattekutt og solidaritet mot de rike mens de glemmer alle oss andre.

Det er en skam at vi, i dette enormt rike og frie landet vi lever i, ikke er i verdensfronten angående behandling av kreft. Men det skattetrykket vi har her for å finansierer offentlige instutisjoner hvor helse er en helt sentral del, må velgerene nå vise at de ikke kommer til å tolerere slik behandling av kreftsyke pasienter!

At vi nå i tillegg begynner å bli drevet ut på private forsikringer viter om en helt feilslått helsepolitikk! Det er også med på å legge enda større press på klasseskilde i landet. Vi burde være stolte av at vi har et så lavt økonomisk skilde mellom rik å fattig, det er selve grunnmuren i vårt fredelige samfunn, men hvis det er en ting høyrepolitikk er grusomt dyktige på, så er det å øke det skilde nettopp med å våre slik politikk som de når gjør.

Jeg har lenge vært redd for at vi beveger oss mot USA sin feilslåtte ideologi. En ideologi hvor de unge velgerene viste med sin ståtte til Bernie at de er dritt lei av og ønsker å forlate.

1
4 svar

En kjempe flott artikkel ble lagt ut på Aftenposten i dag angående norsk helsevesen og kreftbehandling. Vi sakker akterut og det fort!

For det først, dette er ikke en artikkel men en kronikk fra en enkeltperson. Videre blir det fullstendig feil å peke dagens regjering, selv kronikkforfatteren peker på at dette var en trend som startet under de rødgrønne (eller solidaritetspartiet Ap som han kaller det).

Det som er mest relevant er at Norge er tregere til å godkjenne nye typer medisin enn f.eks. EU, det er også et økonomisk spørsmål der Norge som kjøper står svakere utenfor EU og alle dets millioner innbyggere. Så om noe noe er dette først og fremst et godt poeng for EU-tilhengere (og her så er både H og Ap gode valg da de i stor grad er tilhengere av EU og ønsker enda tettere samarbeid, for mange også fullverdig medlemskap i EU).

Videre så vil det alltid være en økonomisk vurdering når man snakker om helsevesenet. Man skal og må prioritere blant pasientgrupper og hvor mye ressurser hver enkelt kan få, spesielt når det er snakk om nye medisiner med lite dokumentasjon og i mange tilfeller bare med moderat effekt for et sykdomsforløp. Det er klart at denne kreftlegen reagerer fordi vi ligger bak EU, men å late som en slik todeling er villet politikk fra dagens regjering eller fra fagfolkene som idag vurderer disse medisinene blir for konspiratorisk.

2

flere intutisjoner som får gjennomgå i en høyrepolitisk ideologi.

Trådens tittet er feil - såfremt du ikke dokumenterer at AP vil gi denne medisinen?

1

må velgerene nå vise at de ikke kommer til å tolerere slik behandling av kreftsyke pasienter!

Hvem skal de stemme på da?

1

skattekutt og solidaritet mot de rike mens de glemmer alle oss andre.

Har dette noe dokumentert relevans til kreft - eller bare sosialistpropaganda?

1

Lignende innlegg

Aktuelt juppi Siste svar

Pinnekjøtt er oppskrytt.

I butikken ligger det nå hauger med Pinnekjøtt og de har startet reklamen alt i november. Hvem spiser det? Hvor mye kastes etter jul fra butikkene? Med de dyre prisene er det ikke rart folk ikke kjøpe...
1
7 svar
Politikk - Norsk erdetslik Siste svar

En stolt regjering . . . . ?

Jeg må si at jeg aldri har hørt så mye pissprat fra en politiker, som fra Mjøs Persen når hun snakket seg bort hos Fredrik Solvang (eller Skavlan som Hansson fra MDG kalte ham). Men jeg regner med at...
Bilde

Matkøene eser ut i Norge: Vil presse Støre

Matkøene vokser over hele landet. – Ingen skal være i tvil om at det er det vi er mest opptatt av når vi forhandler budsjett, sier SV-lederen.


Bilde www.msn.com
1
3 svar
Politikk - Norsk frode57 Siste svar

Ekstrem Fredric Hauge

Det var en ekstrem Fredric Hauge og Bellona som aksjonerte mot bedrifter i Norge. Det husker de av oss som er gamle nok. Hva har skjedd? Kanskje kjøpt og betalt? Og aksjonene på Munch museet og Vigela...
1
3 svar
Aktuelt nostalgikern Siste svar

Lesestoff for Norges Bank..

Sentralbanksjefen har uttalt at også den siste renteøkningen er noe som egentlig er/blir uproblematisk for "folk flest"... Så nye økninger er varslet i desember. Det er visst et slags "press" der ute...
1
5 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Vinter i øst

Hva stoppet Napoleon og Hitler i øst.? Russere er noen kynikere. Nato har gitt Ukraina enorme mengder våpen . Hva med å sende bøtter med strøm? Europa er igjen i krig med Russland. Når går EU land og...
1
2 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Bombet ned. Vinner kampen

Det er lett å ta parallell til 2. Verdenskrig og Irak , da tyskerne og irakerne ble bombet noe voldsomt og de styrende i de landene påstod de var ved å vinne krigen. Vinteren vil vare ved i 4 mnd. Det...
1
1 svar
Laster...