Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Enda en grunn til å få Høyre og FrP ut!

En kjempe flott artikkel ble lagt ut på Aftenposten i dag angående norsk helsevesen og kreftbehandling. Vi sakker akterut og det fort!

Nordmenn har lenge vært stolte av helsevesenet vårt, men som jeg har uttrykt tidligere så er dette en av flere intutisjoner som får gjennomgå i en høyrepolitisk ideologi. Det samme skjedde på 80 og 90-tallet i England under M.T og det konserative partiet.

Det er på tide at vi nå våkner opp angående poltikken som blir ført i landet vårt og slutter å være redde for skremselspolitikk (invandring, terror) som gir våre herksere fritt spillerom til å føre sine skattekutt og solidaritet mot de rike mens de glemmer alle oss andre.

Det er en skam at vi, i dette enormt rike og frie landet vi lever i, ikke er i verdensfronten angående behandling av kreft. Men det skattetrykket vi har her for å finansierer offentlige instutisjoner hvor helse er en helt sentral del, må velgerene nå vise at de ikke kommer til å tolerere slik behandling av kreftsyke pasienter!

At vi nå i tillegg begynner å bli drevet ut på private forsikringer viter om en helt feilslått helsepolitikk! Det er også med på å legge enda større press på klasseskilde i landet. Vi burde være stolte av at vi har et så lavt økonomisk skilde mellom rik å fattig, det er selve grunnmuren i vårt fredelige samfunn, men hvis det er en ting høyrepolitikk er grusomt dyktige på, så er det å øke det skilde nettopp med å våre slik politikk som de når gjør.

Jeg har lenge vært redd for at vi beveger oss mot USA sin feilslåtte ideologi. En ideologi hvor de unge velgerene viste med sin ståtte til Bernie at de er dritt lei av og ønsker å forlate.

1
4 svar

4 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Sandaas

En kjempe flott artikkel ble lagt ut på Aftenposten i dag angående norsk helsevesen og kreftbehandling. Vi sakker akterut og det fort!

For det først, dette er ikke en artikkel men en kronikk fra en enkeltperson. Videre blir det fullstendig feil å peke dagens regjering, selv kronikkforfatteren peker på at dette var en trend som startet under de rødgrønne (eller solidaritetspartiet Ap som han kaller det).

Det som er mest relevant er at Norge er tregere til å godkjenne nye typer medisin enn f.eks. EU, det er også et økonomisk spørsmål der Norge som kjøper står svakere utenfor EU og alle dets millioner innbyggere. Så om noe noe er dette først og fremst et godt poeng for EU-tilhengere (og her så er både H og Ap gode valg da de i stor grad er tilhengere av EU og ønsker enda tettere samarbeid, for mange også fullverdig medlemskap i EU).

Videre så vil det alltid være en økonomisk vurdering når man snakker om helsevesenet. Man skal og må prioritere blant pasientgrupper og hvor mye ressurser hver enkelt kan få, spesielt når det er snakk om nye medisiner med lite dokumentasjon og i mange tilfeller bare med moderat effekt for et sykdomsforløp. Det er klart at denne kreftlegen reagerer fordi vi ligger bak EU, men å late som en slik todeling er villet politikk fra dagens regjering eller fra fagfolkene som idag vurderer disse medisinene blir for konspiratorisk.

2

gjespe

flere intutisjoner som får gjennomgå i en høyrepolitisk ideologi.

Trådens tittet er feil - såfremt du ikke dokumenterer at AP vil gi denne medisinen?

1

gjespe

må velgerene nå vise at de ikke kommer til å tolerere slik behandling av kreftsyke pasienter!

Hvem skal de stemme på da?

1

gjespe

skattekutt og solidaritet mot de rike mens de glemmer alle oss andre.

Har dette noe dokumentert relevans til kreft - eller bare sosialistpropaganda?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...