Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Kan det komme nye partier inn i stortinget 2017?

Spent på det. Norgespartiet, demokratene, uavhengighetspartiet og andre.

1
8 svar

8 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

BornOnThe4thOfJuly

Det er kun Rødt som har en mulighet på en plass fra Oslo. Om de klarer det er usikkert.

Pensjonistpartiet, Demokratene og Kystpartiet er partier som har prøvd lenge og ser ut til å ha mistet ethvert håp om å få plass på Stortinget.

Piratpartiet kunne ha kommet inn på en bølge i sosiale medier men nå er det gammelt nytt og ikke lenger interessant.

DLF og NKP vil kun samle særinger som synes det å diskutere ideologier som ikke fungerer i det virkelig liv er interessant. Særinger er det sikkert mange nok av men de fleste av dem synes ikke det er så interessant å diskutere obskure økonomiske ideologier.

Da gjenstår to grupperinger. Gjengen med kristne som ikke er fornøyd med KrF. De kunne hatt muligheten dersom de hadde klart å samle seg. Men der er det mange nok menn som mener at de er guds utvalgte til å lede denne gjengen og slikt blir det mange partier og ingen plass på Stortinget av.

Gjengen med nasjonalister, rasister og nazister klarer vel neppe å samle seg om en sterk mann de heller da det også der er mange som mener de burde være den sterke mannen. Men selv om de mot formodning skulle klare det så har de uansett ikke noe mulighet.

Da gjenstår et til nå ukjent internettfenomen som kan få nok oppslutning om absolutt alt stemmer og er timet rett. Jeg tviler på at det skjer.

1

puma1

1

InnocentBystander

I tilfelle noen tror at jeg tuller

Det er vel vanskelig å tulla om kommunestyret på Karmøy, når dei også har gullkorn som:

"I juni ble Pål A. Døsen og Randi Wisnæs (Frp) og Geir Dybdahl (Ap) uavhengige representanter fordi de var uenige i partienes ja-standpunkt til et felles brann- og redningsvesen på Haugalandet."

1

puma1

I juni ble Pål A. Døsen og Randi Wisnæs (Frp) og Geir Dybdahl (Ap) uavhengige representanter

Her må vel Uavhengighetspartiet gjøre et brakvalg ;-)

1

puma1

Forstår ikke at det går an å være spent på det. Dette er en type partier som pleier å få en oppslutning på maks 0,5 %. Hvis de er heldig.

Det største partiet som ikke ble representert sist, var Rødt med 1,1%. Det er ingen tegn på at de kommer til å gjøre noe brakvalg. Så kom partiet De kristne med 0,6. Det er og blir en menighet av litt forskrudde personer. Senest for 3 dager siden var det en representant i Karmøy kommunestyre som meldte seg ut av partiet fordi han var uenig i partiets tilnærming til Russland (!). Er det noen andre som har lagt merke til De kristnes tilnærming til Russland?? ;-)

1

Folkflesk

Senest for 3 dager siden var det en representant i Karmøy kommunestyre som meldte seg ut av partiet fordi han var uenig i partiets tilnærming til Russland (!)

Det er iallefall litt komisk at et norsk mikroparti presterer å gå på en partisplittelse pga uenighet om verdenspolitiske saker som de uansett aldri kommer til å få det minste berøring med.

1

KongBob

Greit å ha sine prinsipper...

1

protus

Demokratene og lignende er for uprofesjonelle og mange vet ikke at de eksisterer.

Rødt har tragikomisk nok ikke en gang greid å komme på tinget etter SVs åtte år ved kongens bord. Klarer de ett mandat til neste år mon tro ?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...