Politikk - Norsk

eagle56

Redde regnskog i Kongo !

Halvannen milliard norske skattekroner skal gå til regnskogbevarelse i Kongo. Hvordan er det mulig å samarbeide og kvalitetssikre bruk av pengene i et land med slikt styresett ? Er vel ikke akkurat order i "butikken" der borte. Men vi er med på alt som er "in" vi og penger har vi nok av ?

2
8 svar
gjespe Hva har dette med regnskog å gjøre - dessuten fortell oss gjerne - i en annen tråd - hvordan du veit at de ikke arbeider og gjør det de kan i forhold til Joshua?

Hvis du leser aviser, noe du åpenbart aldri gjør, ville du fått med deg at UD har en utsending der som forhandler om løslatelse av French. Disse forhandlingene går helt på siden av regnskogsatsinga.

For regjeringa avviser at regnskogsatsinga brukes som pressmiddel for å løslate French.

Disse forhandlingene om Fench har foregått i årevis uten det aller minste resultat, og du og din side har da for fanken sløgga de RG etter alle noter og unoter fordi de aldri klarte å få løslatt verken ham eller Tjostolv Moland som døde for tre år siden.

Vi risikerer nå altså at de blåblå gir Kongo 1,5 milliarder kroner, og Joshua French fortsatt blir sittende.

Det naturlige ville selvsagt være å koble disse to sakene med hverandre.

Jeg sitter for øvrig med en overveldende følelse av at jeg nå nettopp har kasta en masse perler på svin.

3

Er vel ikke akkurat order i "butikken" der borte. Men vi er med på alt som er "in" vi og penger har vi nok av ?

Og den blåblå regjeringa ser ut til drite i Joshua French.

1

Regnskogen har til alle tider vært jordens lunger der man produserer oksygen i store mengder. Men ny forskning og satellitt overvåkning viser et helt annet bilde. Der er ingen netto utslipp av oksygen og det som produseres om dagen oppveies av den CO2 som slipper ut om natten. Dette skyldes at alt som faller ned på skogbunnen råtner og blir tilbake CO2 samt litt metan. Men hva gjør en lunge? Produserer CO2 skulle en tro slik også her.

Bevaring av regnskogen er et klimaavlat uten sidestykke i Norsk historie. At man skal bevare mangfoldet er greit nok men det var ikke det som var utgangspunktet. Nå glir pengene rett i lommen til korrupte politikere mens skogen hugges ned for å gi plass til matproduksjon til en stadig økende befolkning i verden. Så lenge man ikke tar befolkningseksplosjonen alvorlig vil dette bare eskaleres.

1

Lignende innlegg

Politikk - Norsk skuterud Siste svar

Norsk strøm.

Fra og være selvforsynt, ser det ut som våre politikere har satt oss i denne situasjonen. Vi vil i vinter kanskje være avhengig av import fra Europa, og som jeg leser det , i første rekke Tyskland. M...
2
12 svar
Aktuelt frode57 Siste svar

Arfan Bhatti igjen

Komiske norske politi kommer trekkende med Arfan Bhatti som medhjelper til drapene foran London Pub. Gratulerer! Kan politimesteren finne seg noe annet å gjøre. Det høres ut som en vits. Siste mennesk...
2
21 svar
Politikk - Norsk nostalgikern Siste svar

Statlig pengemangel?

Her må det være noe som ikke stemmer. Så TV2-nyhetssendingen kl. 08 i dag (Nyhetskanalen), med finansministeren som gjest, og der ble det da vitterlig fremstilt som at det var et problematisk misfor...
1
5 svar

Motvinden løyer

Det er nå for første gang på flere år flere i Norge som ønsker landbasert vindkraft velkommen enn de som ikke ønsker den i følge en pågående undersøkelse utført av Cicero senter for klimaforskning. De...
1
9 svar
Laster...