Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Håper på vind i seilende for SP og Demokratene.

Begge disse er motstandere av EU, EØS og Schengen, så også jeg. Denne regjeringen vi har nå, selger vårt land og kulturtradisjoner, vi er på vei til ukjent sted med denne politikken som føres av ERNA banden.

1
38 svar

38 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

gulthus21

Da er det bare og oppfordre velgerne til å tenke nytt, stemme oss ut av disse klamme EU byråkratiene og norske politikere som minner meg om gnagsår.

1

gulthus21

Ja dette er merkelige greier. Uansett hvor man leser i debattsider på nett, skulle man tro at 80% av norske velgere var mot EU, EØS og Schengen. Men likevel går AP og Høyre fram på målingene. Er vi et folk av løgnere eller feiginger, kanskje begge deler når det kommer til stykke.

1

axce

Flertallet i den norske befolkningen er imot de internasjonale avtalene som gjør at Norge styres fra utlandet. De to gangene befolkningen fikk sjansen til å stemme over slike avtaler, stemte flertallet nei takk.

Dette fikk de store partiene å ta slike saker bort fra offentlig debatt og som tema i valgkampene. Sakene avgjøres bak kulissene, i god avstand fra folkets innflytelse.

De samme partiene sørger for å fylle stortinget opp med representanter som forfekter høyrepolitikk, som kontinuerlig legger Norge inn under utenlandsk styre.

Hovedårsaken til at dette kan skje er at media tilsynelatende sammensauser med partiene, og fungerer som partienes vaktbikkje mot befolkningen, i stedet for det motsatte, som egentlig er medias samfunnsoppgave. Dermed kan partiledelsene trekke i trådene og i fred og ro få nominert ja-folk på de sikre plassene. Videre kan myten om at AP og Høyre er politiske hovedmotstandere få leve videre. Og de viktige sakene kan holdes borte fra den offentlige debatten, og som tema i valgkamper.

Både media og rekken av høyrepartier (med AP i front) kan så fokusere valgkampene på det som ikke er viktig for folket, nemlig "kampen" mellom Jonas/Jens eller Erna.

Så skal det også sies at befolkningen har litt skyld i denne utviklingen, nemlig fordi de åpenbart er mere opptatt av å forbruke sin personlige velstand som oljen har bidratt til, enn å forhindre at politikerne gir suvereniteten over Norge til utlandet.

Det merkelige er at vi har så kyniske politikere i de store partiene som AP, Høyre og Frp. Og at media spiller til de grader på lag med de som ønsker å gi kontrollen over Norge til utlandet.

3

axce

Håper at de viktigste sakene blir tema i valgkampen, de som driver verdens ressurser i armene på de aller rikeste, nemlig de internasjonale avtalene.

Først da kan velgerne få anledning til å si om de ønsker en slik utvikling.

Derfor åpen offentlig debatt om EØS, TTIP, TISA, og som prioritert tema i valgkampen.

1

Morra-DI-2

Men skulle det hjelpe å stemme SP? De har vel ikke akkurat markert seg på disse spørsmålene i rød-grønn regjering? En stemme på SP er i grunn en stemme til AP, som er veldig for EU.

Usikker på hva du mener med at FRP og Høyre selger våre land og våre kulturtradisjoner..., men min kommentar er:

De gir det nå i alle fall ikke vekk....

1

fargerik

Men skulle det hjelpe å stemme SP?

Like mye som det vil hjelpe å stemme FrP for å gjøre landet bomfritt og fjerne avgifter.

1

JudasT

Bah - hva du og jeg måtte stemme på, har absolutt null betydning, vi er bare to. Derimot, skulle Sp eller Frp få rent flertall, ville vi fått se meget store forandringer i norsk politikk, det kan det ikke være tvil om. Det er bare det at noe slikt vil aldri skje, de vil begge fortsette å være haleheng til hver sin storebror, som bestemmer det aller meste.

2

Columbus_3

Det gir nøyaktig samme effekt.

1

gjespe

vi er på vei til ukjent sted med denne politikken som føres av ERNA banden.

AP banden glemte du vist i farten?

1

Knokkelmann

Akkurat nå er det Høyre/Frp som styrer,ikke AP.

1

gjespe

Komisk vås - og hva har det med at vi er i EØS å gjøre - du mener H/Frp skulle melde oss ut? :)

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...