Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Distrikts Norge; et sant helvete?

For den som kjenner Norge ganske godt vet at det er forferdelig gjennomsiktig der ute i distriktene. Det er godt å bo nært storbyen. Herlig å ha tilgang til kultur uten å måtte bidra selv med dugnadsarbeid. Godt å kunne ta buss eller tog inn til byen uten å måtte ligge på hotell for å oppleve konserter i små intimpuber. Noe for enhver smak i storbyen. Masse av aktivitet for alle slags mennesker. Gå på tedans på søndager og kunne danse hver mandag og oppleve bruset fra stadion hvor elitelaget spiller.

Derfor er det logisk at Sp vil tvinge innvandrere og flyktninger til å måtte bo i distriktene over tid. En annen sak er det fryktelige i å ville andre så vondt. Det kan føre til at folk ikke vil bo her til lands.

For folk vil trolig heller forlate landet enn å bo i distrikts Norge.

Er det noe som er oppskrytt så er det å bo i distriktene. Det kan være et sant helvete.

Det er jo erfart. Sp bekrefter at det er ikke noe godt å bo der. De som kommer hit og blir utplassert der , skal altså tvinges til å leve der og da kanskje som pariakaste .

2
76 svar

76 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

TheFamous25

Å bo i et fredelig distrikt der man ikke trenger å låse fast alt for å unngå at ting blir stjålet er bare herligt.

Det å ha en terrasse på over 100kvm med vinterhage er mye bedre en en liten terrasse på 5-6 kvm max utenfor en veldig dyr leilighet inni en stor by.

Nei takke meg til å kunne slappe av på terrassen min uten å ha masse biler og støy rundt. Så får vi kjøpt hus på 200 kvm til halve prisen av en 60 kvm i stor byene. Ungene har kjellerstue og kan være der om helgene istedenfor å reke på byen.

Nå bor ikke jeg langt ute i distriktet men bor heller ikke på en store plass. Er kun 40.000 innbyggere i denne kommunen og i Haugesund er det mindre enn 40k.

6

TheFamous25

Frode57

At du syns det er flott å betale 3-4 millioner for en veeeldig liten bopel er fair nok det. Men jeg personlig kunne aldri tenkt meg å bo i en liten leilighet på 80-90 kvm uten ute området. Det å ha et hus på 200 kvm med en terrasse på 125kvm til 50% av prisee er bare heilt fantastisk.

Har absolutt ingen behov for å bruke tusenvis av kroner i måneden pga at man skal sitte på Karl Johan å drikke kaffi.

Nei takke meg til å ha bopel der alle familie medlemmene har god plass og ungene kan ha besøk av 10-12 venner uten at det går utover komforten til oss foreldre.

3

solgud

Har absolutt ingen behov for å bruke tusenvis av kroner i måneden pga at man skal sitte på Karl Johan å drikke kaffi.

Karl Johan er jo verste stedet i byen. De fleste som er vokst opp i Oslo holder seg gjerne unna akkurat det området.

1

Morra-DI-2

Derfor er det logisk at Sp vil tvinge innvandrere og flyktninger til å måtte bo i distriktene over tid. En annen sak er det fryktelige i å ville andre så vondt. Det kan føre til at folk ikke vil bo her til lands. For folk vil trolig heller forlate landet enn å bo i distrikts Norge. Er det noe som er oppskrytt så er det å bo i distriktene. Det kan være et sant helvete. Det er jo erfart. Sp bekrefter at det er ikke noe godt å bo der. De som kommer hit og blir utplassert der , skal altså tvinges til å leve der og da kanskje som pariakaste .

Det kommer vel an på hvilket menneske du er. Jeg kjenner vel at min prioritering er ren luft, gode venner, fjell i nærheten som jeg kan gå turer på, sjø og båtplass i nærheten slik at jeg kan dra ut og fiske eller nyte sjøen... trygghet for barna mine- både sosialt og på andre måter. Hva slags tilbud er det i byen som kan slå det? Shopping...konserter? Kø og stress. Hva slags tilbud er egentlig verd å bo i by for? For all del; Det er jo de som bruker shopping senter som underholdning, men tanken gir meg panikk.

Neh...Det er oppskrytt å bo i by.

Angående flyktninger; Det er klart de blir mer integrerte hvis de etablerer seg på mindre plasser og ikke bor i bydeler med få nordmenn.

3

perchri

Det kommer vel an på hvilket menneske du er. Jeg kjenner vel at min prioritering er ren luft, gode venner, fjell i nærheten som jeg kan gå turer på, sjø og båtplass i nærheten slik at jeg kan dra ut og fiske eller nyte sjøen... trygghet for barna mine- både sosialt og på andre måter. Hva slags tilbud er det i byen som kan slå det? Shopping...konserter? Kø og stress.

..og en tidlig død,grunnet forurensing,støy,vårt største miljøproblem. Nei takk. Stillheten i skogen ,hvor skogen suser,bekker klokker..og...oh....ahhhhhhhhh. Stillhet,og jaggu virker ikke telefonen heller...bra.

1

DrSchwei

Hva slags tilbud er egentlig verd å bo i by for?

Å spasere i byens gater når det er varmt og fint og det er mange flotte damer å se på mens man har på seg solbriller. Og deretter ta seg en øl og slappe av, helt anonymt, om man vil.

1

Luna_mendax

2

Langorm

Jau den var god du, sann. ;-)

1

inspector

I jobbsammenheng og på ferier har jeg vært i storbyer, småbyer og i distrikter i alle verdensdeler.

Da forstår man hvor godt vi har det i distrikts-Norge.......

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...