Nye VGD er lansert! Mer informasjon

FrPs såkalte wonderboy og verdens beste justisminister slutter på Stortinget, om vi da skal tro på ham. Etter hvert er det opp til flere FrPere som har sagt de skal abdisere, men ombestemt seg etter en stund. Nå har Anundsen vært 12 år på Tinget og det er jo fristende og si som FrPerne om APere....da kan han gå av med feit pensjon fra Tinget.

Jeg tipper Anundsen har fått kjenne på kroppen at alt ikke er like enkelt som FrP- politikerne tror. Han har hatt en bratt læringskurve, har omtrent ikke fått gjort noe som helst annet enn å lage skrytevideo. Skal vi tro at han forlater Tinget eller er det bare den sedvanlige FrP- bløffen? http://www.dagbladet.no/nyheter/anders-anundsen-ferdig-pa-stortinget/61955110

2
231 svar

231 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

puma1

Da venter vi bare på "dokumentarfilmen" om hva han har oppnådd i løpet av disse 12 årene.

3

GARDSDATTRA

Det blir sikkert en helt grei kortfilm om den gang han ville sende Krekar til Kyrksæterøra ....

1

helgekarl

Det er vel plass til et par ekstra innslag i kortfilmen hvor han ber noen av sine partikompiser uttale seg om hvilken glimrende jobb han har gjort som Justisminister.

1

hermanshire

Like greit at han slutter etter den greia på programmet Folkeopplysningen. Norge er ikke tjent med slike uopplyste pappskaller.

2

erdetslik

Hvilken sak vil du egentlig diskutere ? Eller vil du diskutere ?

Kjenner du pensjonsreglene godt nok ?

Vil du diskutere om du tipper riktig ? (Vinner du ofte i Lotto ?) Vil du diskutere Änundsen's læringskurve ? Vil du diskutere i hvilken grad Frp-politikere bløffer ? - om de bløffer mer enn andre politikere ?

Denne trådstart minner vel mer om et blogg-innlegg. Eller forsøker du rett og slett bare å følge Helga P.'s oppfordring til å sværte denne Regjering ?

2

KongBob

Eller forsøker du rett og slett bare å følge Helga P.'s oppfordring til å sværte denne Regjering ?

Er all kritikk av dagens regjering sverting i dine øyne?...

Mener du det er viktig å ha en fri presse og en oppegående opposisjon som holder et våkent øye med makten her til lands?...

1

fargerik

Disse antidemokratiske folka på ytre høyrefløy vil ha seg frabedt kritikk i denne stortingsperioden, den diskusjonen kan du bare glemme å ta.

Ting var anderledes i de to stortingsperiodene før den vi er inne i nå.

1

gjespe

Er all kritikk av dagens regjering sverting i dine øyne?..

Jøss - hva var det TS ville kritisere - bortsett fra svertevrøvl?

1

erdetslik

Nå representerer vel neppe TS "fri presse og oppegående opposisjon"

Dette var et spørsmål om hva TS ønsket å diskutere . . . . . . . .

1

fargerik

Jeg vil nok personlig huske Anundsen som en som kom inn i politikken som en veltalende og smart fyr, og jeg skal si at jeg merket meg ham og tenkte at det var en kommende stjerne.

Men ting forandret seg en del når Anundsen tok i bruk kokko-komiteen for å omdanne den til en arena for å trekke inn hetti og pretti til direktesendte "rettssaker" i TV.

Litt kred skal ha ha for sitt prosjekt, for kokko er jo også i ettertid, om enn i mye mindre grad, blitt fokusert på.

Jobben som minister viste seg å være litt vanskeligere enn å ha sin private rettssal i kokko, og det som tynger mest er nok at han ble avsatt som innvandrings-og inkluderingsminister.

Og det må være svært tyngende å også ha den famøse propagandafilmen på sin CV.

Kanskje han kan få tilbake jobben sin i kokko-komiteen etter valget? For med AP i regjering mistenker jeg at det vil kjøres en massiv svertekampanje...på alle fronter og i alle medier og på alle plattformer.

2

neondian

Og det må være svært tyngende å også ha den famøse propagandafilmen på sin CV.

På lista over idiotiske ting norske regjeringsmedlem har gjort framigjennom tida, så kjem nok denne glatt inn på Topp-10.

1

fargerik

Den var litt flau, ja.

Det morsomme er dog at alle FrP- disiplene i dette forum hyller stuntet mens folk flest ser litt vantro ned og rister litt på hodet :-)

1

fargerik

Ønsker Anundsen lykke til videre.

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...