Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Anundsen med ny gjengangerlov

Bakgrunnen er at hyperkriminelle gjengangere har vært for "psyke" til å kunne fjernes fra gatene. Dette er noe som har frustrert både politi, lovlydige og ofre i alle år, men venstresiden har behandlet dem som "skjøre vaser". Dermed har de kunnet herje fritt. Dette blir det nå slutt på takket være FrP og Anundsen;

I dag ble det klart at «gjenganger-loven» vil tre i kraft fra og med 1. oktober i år. Det betyr at psykisk syke gjengangerkriminelle kan dømmes til tvungen behandling.

- Det er en viktig milepæl. Det er en kjensgjerning at samfunnet har vært utsatt for plagsomme kriminelle som har vært for syke til å bli dømt, og for friske til å få behandling, sier justis- og beredskapsminister Anders Anundsen til Adresseavisen.

Han forteller at enkelte politidistrikt har opplevd dette som en stor belastning. Politiet i Trondheim fortalte tidligere i sommer at de føler seg maktesløse i kampen mot Trøndelags mest notoriske innbruddstyver. Fire menn, som til sammen står bak nærmere 2000 lovbrudd i Trondheim , er erklært strafferettslig utilregnelige og kan derfor ikke bli dømt. Fra og med 1. oktober vil disse mennene kunne bli dømt til behandling.

http://www.adressa.no/nyheter/innenriks/2016/09/09/Det-har-v%C3%A6rt-en-uakseptabel-situasjon-13305294.ece

- Kjempebra Anundsen, dette har vi ventet lenge på. Et stort steg i riktig retning for bekjempelse av kriminalitet. Men....jeg tviler på at alle er like fornøyde med den nye loven, f.eks. vil nok venstresiden være negative. Ikke alle, men jevnt over.

2
124 svar

124 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

RichiRich

Alle som så Folkeopplysningen på NRK sist, så hvor stengt denne mannen er i sin egen boble, han støtter seg på forskning, som viste seg å være upuliserte eksamensoppgaver og avisartikler, kun fordi det støtter hans opprinnelige syn.

Politikere som ikke klarer å endre syn når de beviselig tar feil, er for meg helt ubrukelige

3

ulefos

Politikere som ikke klarer å endre syn når de beviselig tar feil, er for meg helt ubrukelige

for ikke å snakke om politikere som har like lemfeldig omgang med sannheten som FRPere har det på VGD

1

RichiRich

Alle politikere er ille på dette, og eksempelet med Anundsen er langt i fra enestående, de klamrer seg til forskning som bekrefter deres virkelighetsoppfatning, selv når det er 1000 forskningsartikler som motbeviser dem.

Tenk hvor mye bedre politikken hadde vært, hvis man i mye større grad baserte det på fakta og solid forskning, men politikere er så stengt i sin egen ideologiske boble at de ikke engang klarer å innrømme de tar feil, selv når de beviselig tar feil

1

HuiBuorre

Det er skremmende å se hvordan sentrale Frp-politikere som Anundsen, Sandberg og Listhaug ikke forstår forskjellen på seriøs forskning og tilfeldig googlede internettartikler. De skjønner rett og slett ikke hva kildekritikk er. Dette karakteriser vanligvis lavt utdannede personer, og spesielt folk på den ekstreme høyresiden, som mener seriøs forskning er venstrevridd.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/terrorangrepet-22-juli-rettssaken/breivik-har-lest-mye-paa-wikipedia/a/10065274/

2

ulefos

Anders Behring Breivik hevder han har studert 15.000 timer, men kommer ikke på noen bøker han har lest.

.

talende

1

En_ganske_snill_mann

Anders Behring Breivik hevder han har studert 15.000 timer, men kommer ikke på noen bøker han har lest.

Anders Behring Breivik er en massedrapsmann og lider av mye rart, blant annet et oppblåst ego. Men når vi latterliggjør ham, ufarliggjør vi ham littegrann. Han er ikke komisk, han er en brutal, handlingskraftig morder drevet av en ond ideologi.

1

jeangabin

Ts tar feil om hvem som laget loven, hvem som er målgruppe for loven og hva som blir konsekvensene av loven. Har denne tråden i det hele tatt noen hensikt?

1

fargerik

Ts tar feil om hvem som laget loven, hvem som er målgruppe for loven og hva som blir konsekvensene av loven

Og plasserer altså i tillegg Venstre i sosialisthjørnet på ytre venstrefløy.

Godt gjort.

2

Ultima

Tar jeg feil om hvem som fikk foreslått og innført loven? Hvem var det da - AP?

Feil om hvem som er målgruppen? Forklar.

Jeg fikk med meg din motstand mot loven og venstresidens negativitet - som forutsatt.

1

jeangabin

Jeg har ikke sagt at jeg er mot loven. Jeg vil bare påpeke at den ikke løser problemet. Jeg snakker på vegne av meg selv, ikke venstresiden. Dessuten stemte jo nesten hele tinget for loven? Du argumenterer mot stråmenn.

1

Bokvarv

Men....jeg tviler på at alle er like fornøyde med den nye loven, f.eks. vil nok venstresiden være negative. Ikke alle, men jevnt over.

Selvsagt. De mener jo at all straff skal være en "Ti minutter" i skammekroken før man får bli med på leken igjen.

1

Ultima

Det riktig. Ikke straff, men kort behandling før de er tilbake i virksomhet igjen. Husk ingen drapsmenn og kriminelle er onde, de er bare "psyke" iflg. venstresiden.

1

Bokvarv

Akkurat. Som regel er det mammas skyld, enten har hun hold barnet for mye, eller for lite.

Og ikke snakk om pappa, han jobbet sikkert og hadde enten mindre eller mer tid enn en politisk korrekt venstre vridd offentlig synser med makt mener er rett.

Derfor er jo ingen kriminelle skyld i noe som helst, det er bare om de er holdt nok eller for lite i barndommen

2

Sponvika

Selvsagt.

hvilke er som har foreslått og er opphavet til loven, vet du det?

1

HuiBuorre

"Venstresiden vil jevnt over være negative til forslaget". Så viser det seg at dette er et gammelt rødgrønt forslag fra 2010, som endelig er utredet nok til å kunne iverksettes. Muligens, jeg føler meg langt fra sikker på at institusjonene er klare til å ta imot disse stakkarne.

Jeg vil absolutt ikke bagatellisere problemene de har stelt i stand gjennom innbrudd og naskerier. Men problemene er blitt vesentlig redusert de siste årene, ikke minst gjennom at narkomane nå kan tjene penger på å selge sine aviser. Det viser kriminalstatistikkene.

https://www.ssb.no/sosiale-forhold-og-kriminalitet/statistikker/lovbrudda/aar/2015-04-15

1

ulefos

Så viser det seg at dette er et gammelt rødgrønt forslag fra 2010, som endelig er utredet nok til å kunne iverksettes.

det også ja

da har virkelig Ultima gått på en smell

er du klar for å gi de rødgrønne kred for dette Ultima?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...