Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Hvorfor skal fedre ha slik lang pappaperm og hvorfor ferjefri E39 og 13 års skolegang for å kunne lese av ei stripe på en vare i kassa i butikken.

Men i de 13 åra så er ikke billappen med , ei heller kl. 2.. og ikke har vi råd til å gi barna mat må vite.. det er jo noe som foreldrene selv må betale for å visse klasseforskjell på vestkanten Oslo og i Blærum..

Og jeg ser daglig hvor tarvelig NAV folk behandler folk i knipa...

Og kommunen sørger for at elendigheten vedvarer for oss alle ved å sørge for å betale markedspris i stedet for å bygge og leie ut boliger rimelig selv.

Det er greit å vite at de beste åra fikk med Gerdharsen og sosialdemokratiet. Og de borgelige partiene (Borten og Bondevik ) fulgte godt opp inntil møkkafolket på vestkanten ble for dominerende i partiene på høyresiden.

Men det er symtomatisk for tiden vi lever i . Vi blir mer og mer amerikanisert. Vi tror vi er så rike men for mange er det å være nedsyltet i gjeld .

Det er så kvalmt at jeg undres på om folk skjønner det selv hva de er med på ?

Hva får folk til å tro at de gjør seg berettiget til så mye velstand .

Men den beste tiden i Norge og den tryggeste for folk flest var nok tiden med skiftende regjeringer fra 1945 - 1976.

Nyliberalismen med Willoch ble nok noe av en ulykke for landet. Men olje eventyret har nok skjult mye av den nedturen som ellers har preget Europa og USA. Globaliseringen har sin pris. Men nå har tidene selv for oss skiftet.

Det spørs bare hvor lang tid det tar før det går opp for økonomene og deretter folk flest.

Men jeg har skrevet om dette paradigmeskiftet lenge og noen av de har skjønt tegningen(oljeskifer og oljesand ) men humrer litt av petroholikere som drømmer om snarlig prisoppgang. Norge bør snarest kvitte seg med dagens regjering og innsette en som sikrer norsk eierskap på flest mulig steder ... Det er slik vi kan komme oss opp av nedturen vi står foran.

1
5 svar

5 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Nødutgang

Kurvpil er en inntil 6 meter høy busk, med meget smale, inntil 14 cm lange blader som er kruset eller bølget i lengderetningen. Bladet har utpregede bladnerver og kan være litt bøyd ytterst mot spissen. Kvistene er opprette og ofte litt lodne, mørk grønne eller brun-olivengrønne. Raklene har brune skjell og inntil 7 mm lang kapsel som er hvitlodden. Hannblomstene er typisk gulaktige pga den klart gule støvbæreren («gåsunger»).

4

protus

ang pappaperm og hvorfor ferjefri E39 og 13 års skolegang

Rimelig selektive momenter du mekker sammen i et desperat og stakkarslig angrep.

1

Videoseven

Og kommunen sørger for at elendigheten vedvarer for oss alle ved å sørge for å betale markedspris i stedet for å bygge og leie ut boliger rimelig selv.

Her retter du baker for smed.

Grunnen til at det er så mangel på boliger er innvandringen. Når vi har fått hundretusener av nye borgere de siste ti årene, klarer en ikke å skaffe nok tomter til nybygg. Det finnes områder, men markagrensen er visst hellig.

Pappaperm er det heller ikke høyresiden som fremmer.

Du drømmer deg tilbake til en tid der befolkningen måtte sette seg på en liste da de ble født, for å ha håp om en leilighet i voksen alder. Frem til 1960 var kjøp av biler rasjonert.

Dette er tilbud og etterspørsel. Flytt markagrensen og bygg ti tusen nye boliger, så skal du se prisene går ned.

1

tr0ndern

tiden med skiftende regjeringer fra 1945 - 1976

Uhm, skiftende regjeringer? Det var sammenhengende AP-styre fra 1945 til 1965, med unntak av en kort periode i 1963, deretter seks år med sentrum-høyre (Borten), så et kort intermezzo med AP (Bratteli) før vi fikk Korvald-regjeringa (sentrum) en kotere perioden, deretter var det sammehengende AP-styre (Bratteli, Nordli, Brundtland) fram til 1981...

1

perchri

Det spørs bare hvor lang tid det tar før det går opp for økonomene og deretter folk flest.

..det hele ble skeis,når økonomene overtok rundt starten 1980 åra. Blåluene har siden forvrengt det meste. Kona mi sa det rett ut..hun skammet seg over den blå russelua....den ble brent senere på et bål i hagen..

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...