Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Penger foran miljø, hilsen AP/SV/MDG

I Oslo har vi et problem med giftig luft. Alle vil vi ha renest mulig luft, og vi vet også hva som er de største synderne. Og det er kaldt klima (vinter) som delvis "låser" luften, utløser behov for vedfyring, og utløser ønske om å bruke piggdekk. AP/SV/MDG vet dette, og bruker dette som et effektivt middel for å få inn enorme summer fra borgerne, samtidig som luftkvaliteten blir omtrent som før. De synes tydeligvis at forurensning er helt OK, bare man betaler inn til Byrådet. (Eller by-REGJERINGEN som Raymond helst ville være en sjef for, der han sitter i baksetet i sin svære tyske bensinsluker med piggdekk)

Å forurense byen vår, er tydeligvis helt OK for disse folka, bare man betaler.

I Tyskland har man hatt de samme problemene i sine byer som er mye større enn Oslo, men der er det IKKE OK å forurense mot betaling; der vil man heller ha bort giften. Det har man gjort ved å fjerne de mest forurensende bilene fra bykjernene, og man tillater ikke piggdekk i byene. Penger har disse tyskerne ikke vært opptatt av i det hele tatt. Ingen bompenger, helt greit å parkere, og om du skulle feilparkere får du en svært mye lavere bot enn hva du får i Oslo. Der er det ren luft for borgerne som har vært i fokus.

Hvorfor tillater vi at disse såkalte mijøpartiene får holde på slik? Hvorfor blir de ikke satt til veggs slik at vi med svært enkle midler kan sørge for en mye renere luft i byen vår?

Hvorfor tillater vi at penger skal være viktigere enn miljø?

2
95 svar

95 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Morra-DI-2

Jeg synes hele Oslo burde være bilfri. Dere kan få dere en hest heller. Hest og kjærre. Tenk så trivelig det kunne blitt.

Sykkel og hest. Eller bare løpe til jobb.

2

Makro1

He he, ja det er merkelig at folk frivillig bor i denne byen! Merkelig at alle ikke vil bo på bygda!

1

frode57

Det er så godt skrevet hovedinnlegget at det fortjener å komme på topp. Dette viser at politikerne driver med symbolpolitikk.

2

Makro1

Takk!

Ja, det er det jeg mener også! Renere luft vil vi alle ha, og det finnes tiltak som vil hjelpe uten at det koster noe som helst, men dagens byråd viser en trang uten sidestykke for å komme ned i lomma på folk, samtidig som de roper "miljø, miljø, miljø".

Er det dette vi fortjener?

1

Mr.Daddycool

For en suppe disse politikerne lager til, skatter skatter og atter skatter. Dette kommer til å gå galt.

2

Royruwen

Hvis dobbeltmoralen får herje fritt fremover vil vi jo fort se at egentlig ingen tenker miljø, men kun tenker penger.

Veiutbygging og bompenger I norge er latterlig ,intet annet

2

Kul_Djevel

Hvorfor tillater vi at penger skal være viktigere enn miljø?

Rett og slett fordi det alltid har vært det.

Eneste grunnen til denne påtatte bekymringen for miljø og klima er nettopp penger.

Klima har for lengst blitt multimilliard butikk på verdensbasis og alle vil ha en bit av kaka. Det gjelder alle fra staten til private selskaper.

Klima og miljø er bare noe man dekker seg bak for å fylle kontoer med penger.

2

Makro1

Ja, det ser i alle fall slik ut i Oslo!

Folk som passerer byen om et halvt års tid, og kjører en "snill" liten ny bensinbil, uten piggdekk, må jo ut med mange hundrelapper hver eneste uke for at disse rødgrønne skal bli fornøyd. Selv om bilen knapt nok slipper ut noe som helst. SAMTIDIG som en med en gammel dieselbil, med piggdekk, får lov til å forurense så mye man vil inne i bykjernen.

Men å smile; ja det klarer disse rødgrønne, i alle fall...

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...