Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Finansavisen hevder i dag at det jobbes med å starte et nytt politisk parti på ytre høyre, mest sannsynlig for dem som synes FrP er blitt for pinglete. I følge Finansavisen var både Christian Tybring -Gjedde og kona Ingvil Smines Tybring- Gjedde, som er statssekretær i Oljedepartementet, samt Hege Storhaug til stede.

De to første benekter å ha vært på et slikt møte, som skal ha funnet sted hjemme hos investor Mikkel Doublog, hvem nå dette måtte være. http://www.abcnyheter.no/nyheter/2016/09/29/195245734/finansavisen-samtale-om-dannelse-av-nytt-parti-hos-investor

Siv Jensen har snakket med begge Tybring- Gjedde om saken, hva nå det måtte bety.

Om det er tilfelle at et nytt høyreparti er på trappene- jeg har i grunnen ventet på det lenge- kan det gå mot en splittelse i FrP.

1
53 svar

53 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Garindan

En splittelse på høyresiden er ikke noe jeg håper på. Splittelser på venstresiden er alltid gledelig, for vi har jo sett hva det har ført til. Nettopp derfor er jeg skeptisk til en splittelse på høyresiden.

Men hvis det altså er en venstrepolitiker med på dette, da er det vel neppe et nytt ytre-høyre-parti på trappene, men enda et nytt liberalistisk parti, og vi har jo sett hvordan det har gått med de foregående liberalistiske partiene.

2

EinarSalbu

Det er opplagt at både Christian Tybring Gjedde og kona/ statssekretæren Invild lyver så det renner av dem. Formålet med møtet stod i innkallingen.

2

Chubby

Som de ikke fikk, de fikk kun en muntlig invitasjon.

1

EinarSalbu

Ja, serr.....

1

valotunk

de fikk kun en muntlig invitasjon.

Hvordan vet du det?

1

Royruwen

Både I usa og Europa er jo ytre høyre på fremmarsj, så helt utenkelig at det vil gro frem her I norge er det vel ikke.

2

gjespe

jeg har i grunnen ventet på det lenge

Javel - så nå kan du endelig melde deg inn?

2

helgekarl

Hvordan er det med deg. Kommer du til å følge etter Gjedde, eller fortsatt følge biljardkulene i FrP?

1

Videoseven

Jeg har aldri likt den liberalistiske siden av FRP. Hvis det nye partiet går mot sentrum, er mot innvandring og EØS så skal jeg tenke på det.

De bør ha endel seriøse og kjente folk for å lykkes.

1

frode57

Det er trist å se Carl I Hagen gjøre så mye ugagn mot sitt eget parti. Det er nærmest illojal oppførsel fra hans side.

Det blir ikke splittelse i Frp av at noen prøver å danne et parti . Det tok lang tid for frp å komme på tinger. . Om det klarer å stille liste er vel høyst uklart ,så mye plass som Frp egentlig tar på høyresiden. Problemet for norsk politikk er at venstresiden trenger å meisle ut ny politikk til venstre for Ap.

Jeg tror de økonomiske tidene må endre seg mer før vi ser taktskifte i Norge. For Nav er flinke til å skjule elendigheten.

Det beste tegnet på at det ikke er så galt er at det er så få boliger til salgs. Når demningen brister så vil nok mye renne ut av boliger(til salgs og tvangssalg) og vi vil se gjeldsslaver og flere bli prisgitt et spekulativt leiemarked.

Høyresiden sitter ikke med svarene på utfordringene. Og skatteskjerpelser for folk flest er ikke svaret. De vil få det ganske tungt med å svare bankene på deres etter hvert åger rentenivåer i forhold til i dag. Vi som husker de tidene med 15 til 20 % renter får jo gysninger bare på tanken.

Men folk er ganske så lett å lure og de er ganske så flinke på å skylde på andre enn seg selv.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...