Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg tror at valgkampen som nærmer seg blir skikkelig skitten. Arbeiderpartiet ser ut til å nærme seg 40- tallet på meningsmålinger og ser ut til å være stabile der. SV går også fram. Valgkamper i Norge har ikke vært spesielt skitten, men for 3 år var det nesten en heksejakt på alt de rødgrønne, og spesielt AP, gjorde. Det var en pussig mekanisme vi var vitne til. Høyrepartiene klagde kontinuerlig, mediene kastet seg på enhver fillesak og som det ikke var nok...grupper man trodde hadde bedre vett kastet seg på klagekoret. I disse dager ser vi at disse gruppene klager mer enn noen sinne.

Spesielt vil jeg kalle Høyre for et drittslengerparti, fremført på sin nedlatende og arrogant måte, med spydigheter, ironi og sarkasme iblandet infame kommentarer. FrP er ikke så ille i denne sammenhengen fordi FrP- velgerne stort sett er enkle og jordnære mennesker, som mange AP- velgere, og som holder seg for gode til slike sleipe og feige metoder. Vi kommer til å se et Høyre som er sleskere enn noen gang, noen av partiets talmenn er allerede i gang med sitt uærlige spill.

2
36 svar

36 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Tjukkebajas

Forferdelig TS - det singlar i glass. Men han er ikkje i stand til å skjøne det sjølv.

Helga Pedersen - say no more.

2

Niffen

say no more.

Ahh! Fortsett med et du. Det vil glede de fleste her, tror jeg ;-))

1

Folkflesk

Ja, diskusjonen i denne tråden tegner til å bli fruktbar. TS sier at Høyre kommer til å være verst, og så iler to stk til for å forklare at AP er verst.

Valgkampen på VGD kommer til å bli røff. Her er det bare å hamstre hermetikken og gjøre klart bomberommet.

Får min del så håper jeg flest mulig partier kan forklare hvorfor de vil styre landet, og ikke kun hvorfor motstanderen mangler det som skal til.

2

bjoro33

Får min del så håper jeg flest mulig partier kan forklare hvorfor de vil styre landet, og ikke kun hvorfor motstanderen mangler det som skal til.

Men det finnes jo ikke noe forum hvor politikerne får tale fritt. Kun hektiske debatter hvor nøtteskrika fra NRK skal avbryte og avbryte.

Og hvor politikerne stiller opp med ferdigpuggede setninger. De billige poengene pøses på. Og jeg synes fanden meg de er dyktige på det alle sammen. Det kommer ikke til å stå på politikken og resultater, men terningkast og halvdårlige standup-poeng.

Denna gangen også

3

Perspektiver

Det er nok her det ligger ja.

Du kan si at media glemmer vorspielet.

De burde ha et program pr. parti der debattledere har partiprogrammet til partiet som utgangspunkt og ha 2- 4 representanter for partiet som forklarer og argumenterer partiprogrammet.

Dette for hvert enkelt parti før en debatt mellom partiledere blir gjennomført.

1

ErnestDefarge

Problemet er heller at politikerne ikke vil snakke fritt, men heller gjenta et innøvd manus uavhengig av om det er relevant til spørsmål eller tema. Jeg syns dagens programledere er for dårlige til å kutte av politikere når de gjentar seg selv, kommer med tåkeprat eller ikke svarer på de spørsmålene de blir stilt. Programleder burde ha anledning til å kutte mikrofonen til politikere som sporer av og bruke den muligheten aktivt.

1

Folkflesk

Bra poeng. Det er derfor jeg har sett færre og færre partileder-debatter med årenes løp.

1

gjespe

Spesielt vil jeg kalle Høyre for et drittslengerparti, fremført på sin nedlatende og arrogant måte, med spydigheter, ironi og sarkasme iblandet infame kommentarer.

Det samme ganger to kan vi trykt si om AP - så hva er din agenda med tråden?

Sleipere og feigere folk en AP klanen finnes ikke i norsk politikk.

Og du som TS - det var rette raua som feis...

2

DenSisteBohem

Jeg tror at valgkampen som nærmer seg blir skikkelig skitten.

Hvis AP som parti legger seg på det nivået du oppviser her inne så tror jeg nok at du får rett. Men det er vel lov til å håpe på at de ikke er like skitne som deg.

1

broren_til_noen

Men det er vel lov til å håpe på at de ikke er like skitne som deg.

Du synes du er den rette til å uttrykke et slikt håp?

Vil du ha ordlista di en gang til?

1

DenSisteBohem

Vil du ha ordlista di en gang til?

Næmmen, der var jo stalkeren min igjen. Hei søten.

1

deleted287273

FrP er ikke så ille i denne sammenhengen fordi FrP- velgerne stort sett er enkle og jordnære mennesker, som mange AP- velgere, og som holder seg for gode til slike sleipe og feige metoder

Det var da gode ord om FRP-velgere. Jeg skal ta vare på de til senere bruk:)

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...