Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Norge , kjempers fødeland..?

Doping er ikke et norsk fenomen,trodde vi. Duracell jenta er tatt .

Hvordan var det mulig å være så enerådende i ski når Russerne hadde et statlig program for doping?

Vi hadde den dyreste støtteapparat. Vi har natulige fortrinn i et rik næringsliv , oljedopet sådan. Det var så fornøyelig når Nortug dro til Las Vegas og spilte poker. Tidstypisk.

Det er vanskelig å bli tatt på alvor i Norge. Når forskere står frem og skryter over at de skal forske på hvorfor så mange norske toppidrettsutøvere tar astmamedisin så blir det bare avfeid som useriøst .

Det er på tide med litt hoderulling innenfor toppidretts Norge.

Dette er norsk statsdoping, sier en svenske . Jeg har hevdet at friske folk skal ikke ta astmamedisin. Og nå sier utlendingene det samme.

Fjern astmatikerne fra norsk toppidrett.

1
19 svar

19 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

frode57

Livet er begredelig for Ola og Kari Nordmann. Alt går feil vei. Nå også med doping. De blåblå driver jo med lurendreierier i smålighet. Tar fra de fattige og gir til de rike.

Det ble drevet en form for doping under Ap styret også. Astmamedisineringen startet tidlig. Men gikk under radaren til mange. Vi har jo så store ressurser og stor tilgang til utøvere så det kunne jo være en god nok grunn til toppresultater.. men den gang ei..

1

frode57

Ja til ren ski idrett , nei til ventolin. Hvor er Ap , Sv, V ,Krf og MGD ? Nei til doping ! Nei til kun 2 måneder straff!!

Jeg så kulturministeren på debatten på Nrk i går. Og dette er politikk. Dette avkler det norske propaganda maskineriet for norsk topp ski idrett som er selv nasjonalklenodiet for Norge.

Vår desidert største idrettsgren. Og det blir ikke stilt og det er ikke lov å stille spørsmålstegn ved hvorfor legen fikk forsette etter Sundby ble tatt for doping.

Når media og politikerne roper over seg om at russerne burde bli utestengt i 2 år for statlig doping så er det også hva som er en kjensgjerning i norsk topp idrett.

Det må kulturministeren ta tak i . Norsk topp ski idrett er syk!! Astmasyk!! Og nå viser de lemfeldig omgang med kremer. Hvilken arrogant gjeng.

Sundby fikk bare 2 mnd utestengelse og det midt på sommeren . Det hadde ikke skjedd om det var finnene det hadde dreid seg om.

Så jeg mistenker at olje og tippemidler utgjør en stor del av internasjonal topp ski idrett.

Jeg synes faktisk kulturministeren var den mest edruelige i debatten i går. Nå bør hun få støtte av Ap og de andre partiene for få ryddet opp i ledelsen av topp ski idretten.

Vi kan ikke ha det slik at over 50% av topp ski folka får astma og vi kan ikke dysse ned slike dopingsaker slik som media bedriver i dag.

Helleland fortjener ros for sine uttalelser i går og jeg forventer at Ap kommer på banen og forlanger en renere ski elite heretter.

1

protus

Fjern astmatikerne fra norsk toppidrett.

Diskriminering.

1

tinnyme

Det er på tide med litt hoderulling innenfor toppidretts Norge.

Det var vel noe om en lege som ikke helt hadde peiling på hva han drev med, greit nok det, men nå har det tatt slik overhånd hos NRK og TV2 at jeg boikotter de noen dager.

Tror de at hele Norge gidder å høre om den leppa resten av uka?

1

3bf

tatt slik overhånd hos NRK og TV2

Statskanalen presterte å bruke et kvarter av dagens viktigste nyhetssending på dette. Så viktig er denne saken da ikke. Hovedinnslag i sportsdelen av sendingen hadde vært passende.

1

Columbus_3

Dersom du pratet med folk i går registrerte du sikkert hva som opptok folk? Og media følger selvfølgelig opp.

1

gjespe

politikk norsk?

1

KongBob

Etter at de blåblå tok over idrettsministervervet har den ene dopingskandalen avløst den andre...

Tilfeldig?... I think not... :)

1

frankolainen

Etter at de blåblå tok over idrettsministervervet har den ene dopingskandalen avløst den andre... Tilfeldig?... I think not... :)

Nå har norske skiløpere vunnet renn også i tiden før de Blåblå. Det må vel da bety at De Røde har dekket over skandalen?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...