Nye VGD er lansert! Mer informasjon

... eller ikke.

https://www.nrk.no/norge/bent-hoies-radgiver-vitset-om-voldtekt-1.13191794

Stort sett framstår han som en dum mann uten humor. Det er det pinligste her. At han vitser med voldtekt er det minste problemet for ham, det kan jo han bare beklage.

Vanskeligere å beklage at han framstår som en idiot.

1
64 svar

64 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

ehall

Blir litt overrasket at sosialistmedia (TV2) lager en hovedsak på nyhetene av en dårlig vits. Som i tillegg er trukket tilbake. Men alt er lov i nedrakking av regjeringen og spesielt FrP. At en rød politiker kaller en Statsråd for samfunnets kreft, og mener det, skal selvfølgelig ikke nevnes. Alt er lov bare det er den "riktige" veien, eller ikke lov når det ikke er PK. Høie er forøvrig dagens PK mann; man skal ikke vitse om alvorlige ting! Den mannen er virkelig en vits, bare synd han har så mye makt.

3

gjespe

lir litt overrasket at sosialistmedia (TV2) lager en hovedsak på nyhetene av en dårlig vits. Som i tillegg er trukket tilbake. Men alt er lov i nedrakking av regjeringen og spesielt FrP. At en rød politiker kaller en Statsråd for samfunnets kreft, og mener det, skal selvfølgelig ikke nevnes.

Ja jeg ventet å se mer i media om AP sin bystyrepolitiker Gjermund Orrego Bjørndahl i Arendal kaller Listhaug samfunnets kreft på nett - men den røde presse ser ut til å være mer opptatt av standup komedier....

1

ulefos

Blir litt overrasket at sosialistmedia (TV2) lager en hovedsak på nyhetene av en dårlig vits. Som i tillegg er trukket tilbake.

hvordan kan man trekke tilbake en vits?

saken er vel at han har bedt om unnskyldning, det var vel det som måtte til for at han skulle fortsette å kjøre svarte biler

1

Langorm

Blir litt overrasket at sosialistmedia (TV2) lager en hovedsak på nyhetene av en dårlig vits. Som i tillegg er trukket tilbake. Men alt er lov i nedrakking av regjeringen og spesielt FrP. At en rød politiker kaller en Statsråd for samfunnets kreft, og mener det, skal selvfølgelig ikke nevnes. Alt er lov bare det er den "riktige" veien, eller ikke lov når det ikke er PK.

TV2 nyhetene brukte denne nyheten som hovedsak i 8 minutter, søndag ettermiddag. Dette i en tid, hvor ingen lengre lar seg lure av 1.april spøker. Det som en skulle tro var "sommer-tørk-agurk-nytt", synes nå å vare året rundt. Som med-debattant Art-Vandelay skriver her i tråden: "Vi har det for godt her i landet". En grunn må det være, til at mange i dag, er så "flyktig likegyldige" til det meste.

1

DrSchwei

Det er heldigvis noen i mediene som er litt kritisk på egen stand, også...

https://www.mediedebatt.no/heia-atle-simonsen-2/

Ellers sier det kanskje litt om samfunnet - hvor ufattelig mange som holder på med tulleting. Som dette Reform, ressursenter for menn... De må selvsagt si det de sier, fordi det forventes av dem. Hadde vært befriende om de bare hadde sagt "vi har viktigere ting å gjøre enn å kommentere en vits". Men poenget er jo selvsagt - de har ikke viktigere ting å gjøre. Norge er blitt et stort supperåd.

2

12tribe

Norge er blitt et stort supperåd.

Tiltredes.

1

MacanT

Det er heldigvis noen i mediene som er litt kritisk på egen stand, også...

https://www.mediedebatt.no/heia-atle-simonsen-2/

Veldig bra skrevet, fint at i hvert fall en journalist har baller nok til å tale hylekoret imot.

1

Slikkepott

Enkelte mennesker er rett og slett ikke konstruert for å høre vitser.

2

Art-Vandelay

Tenk om en politisk kommentator kunne stått frem og sagt at dette var storm i et vannglass... Overskriften på tv2 er derimot; Katastrofe.

Vi har det for godt her i landet, det er hvertfall sikkert..

2

_roffe_

Kan en voldtatt mann forlange abort hvis kvinnen som voldtok han, blir gravid?

2

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...