Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Børning 2 og norsk veistandard

Jeg var nettopp og så på den norske filmen Børning 2. En veldig god film med flotte biler, knallsterk kjøring og noen herlige babes.

Men det var hele tiden en bittersøt opplevelse. Bittersøtt fordi de hele tiden kjører på grisegrendte, porøse blekgråe veier.

Det er ikke til å holde ut at man i dette landet ikke kan ha et veinett av en viss klasse. Vi skulle hatt 6 -og 8-felts-motorveier til den store gullmedaljen rundt alle de store byene. Det hadde gjort økonomien i landet uendelig godt når transporttrafikken endelig kunne fått skikkelige arbeidsforhold. Rushtrafikken inn og ut av Oslo hadde vært sterkt redusert slik at folk kunne kommet seg tidsnok på jobb uten å måtte stå grytidlig opp om morgenen, i tillegg til folk kunne komme seg hjem til familie og middag uten å måte sverte og steike i fandenskapen i flere timer. Påsketrafikken hadde lettet, ungdommen hadde fått et sted å fått utløp for eventyrlysten - det hadde rett og slett generelt blitt langt mer triveligere og lønnsomt å kjøre på to og fire hjul.

Men, selvsagt... i disse avsindige miljø-svindleriske tider så er det vel større sjangse for at det eksisterende dritt-nettet vi har blir lagt ned til fordel for hest og kjerre. For verden er jo på nippet til å implodere av den forferdelige giften CO2. CO2 som gir liv til planter og trær slik at de igjen kan gi liv til oss - det er så fryktelig, atte!

Ifølge Støre og globalist-gjengen så må vi jo avvikle all industri og trafikk her i landet. Det har FN, EU og USA bestemt. Alt som er gøy skal bli ulovlig for tekkes formålet om å temme den hersens karbonen. Jeg hørte senest på Debatten på NRK, da de diskuterte statsbudsjettet, Knut Arild Hareide si at temperaturen på jorden stiger hver dag... temperaturen stiger HVER DAG!

At en partileder kan finne på seg å si noe slikt vitner vel om makt ikke bare korrumperer hjertet, men også hjernen. For det krever ikke mye kreativitet å legge sammen at om temperaturen stiger hver dag så skal det ikke gå mange ukene før vi KOKER. Men her er vi forsatt, Knut Arild og resten av CO2-haterne!

Vi trenger en revolusjon i Norge. En revolusjon som kaster globalist-eliten som styrer samtlige partier på Tinget til h..vete ut, og erstatter dem med patriotiske nordmenn som vil satse på arbeidernes rettigheter, velferd, industri, kultur - og samferdsel. Vis USA, Israel og EU fingeren og start en folkerepublikk i Norge!

2
28 svar

28 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Ljot

Vi trenger en revolusjon i Norge. En revolusjon som kaster globalist-eliten som styrer samtlige partier på Tinget til h..vete ut, og erstatter dem med patriotiske nordmenn som vil satse på arbeidernes rettigheter, velferd, industri, kultur - og samferdsel. Vis USA, Israel og EU fingeren og start en folkerepublikk i Norge!

Jeg må nok si det samme som den snille mannen. Hvordan kom du til denne utledningen? De første avsnittene hadde jo noen interessante observasjoner i seg selv om de var preget av litt vel mye Møllers tran. Men dette...

Det har jo vært prøvd før dette med revolusjoner, det å styrte ned en reell eller påstått herskerklasse. Med vekslende hell kan man trygt si. Og den gruppen du apellerer til, de patriotiske nordmennene som vil satse på en statlig gjennomkontrollert og oppbygd konstruksjon som i sitt vesen høres sosialistisk ut samtidig som de skal vise fingeren til våre nære allierte...

Noe sier meg at de statsledere som har sine røtter i et slikt miljø kanskje mangler noen basale demokratiske og personvernsorienterte gener. Jeg ser ikke for meg at individets frihet ville stått høyt i kurs der i gården.

Jeg vet ikke helt om det er slike mennesker jeg vil tiltro rollen å skape et postrevolusjonært norsk samfunn. Du er inne på det selv. Makt korrumperer. Og jeg tror det er en sammenheng mellom graden av slik korrumpering og hvilket tankegods makthaverene har med seg. For å si det mildt – i et slikt postrevolusjonært Norge ville du neppe uten konsekvens kunne skrevet en slik undergravende og femtekolonistisk (ja, slike ord ville dine postrevolusjonære ledere valgt) liten sak mot det sittende regimet.

Man bør være varsom med sine ønsker. De kan bli sannhet.

Man kan mene mye om forferdeligheten i det styresettet vi har. Men se deg rundt i verden, i de land hvor de ikke har demokratiske styresett etter vår modell. Land hvor de har sterke postrevolusjonære ledere som viser fingeren til USA, EU, Israel og andre slemme skrømt.

Kan du peke på et slikt land du ville byttet styresett med?

2

500meter

Kan du peke på et slikt land du ville byttet styresett med?

Tyskland (1933-1945).

1

Ljot

Du vil bytte et system som fungerer sånn tålig bra med et system som sist gang det ble prøvd ut endte i bombingen av Dresden og systemets totale fallitt? Hvorfor ønsker du å repetere noe som bevislig ikke fungerer?

Du er en sjarmerende liten gakkgakk, men jeg tror ikke på deg. Jeg tror du troller. Alternativet er at du er i besittelse av en grenseløs dumhet. Og jeg er nå slik anlagt at jeg ønsker å tro det beste om mine medmennesker.

1

Torotto

Må vel bli 1933 til ?

Dog var jo rushtrafikken løst i mai 1945.

Her

Men tror de fleste nordmenn kvier seg for din form for løsninger av eldrebølgen i tråd med Naziregime og T4.

Her

1

En_ganske_snill_mann

Hvordan greidde du å gå fra "Børning 2" til revolusjon og en isolasjonistisk politikk i løpet av sju avsnitt?

2

500meter

Du må lære deg at alt henger sammen.

1

En_ganske_snill_mann

Jeg vet ikke hvilken debattant denne anden er en incanardsjon av, men jeg opplever at jeg er lettere sjokkskadet etter den tiraden om Nazi-Tyskland og det kneblete norske folk, får meg til å tenke på David Lane og hans "We must secure the existence of our people and a future for white children."

1

arveka

Det er ikke til å holde ut at man i dette landet ikke kan ha et veinett av en viss klasse. Vi skulle hatt 6 -og 8-felts-motorveier til den store gullmedaljen rundt alle de store byene

Og hvor skulle disse bilene gjøre av seg når de kom frem? 8-felts Karl Johan kan nok bli i meste laget.

1

500meter

Bygg flere parkeringsplasser. Kan gjerne rasere en del av blokkene i innvandrerghettoene på steder som Stovner og Alna.

Og nå vet du som meg at Oslo er mer enn bare de som teknisk sett har postadresse der. Oslo er Akershus og litt av Buskerud også.

1

arveka

Det er neppe mange som ville kjøre fra Asker og parkere på Stovner når de jobber på Ullevål sykehus. Og der jobber det altså 10000. Om du så ga hver mann sin fil ville du ha nøyaktig samme problemet med kø inn til Oslo sentrum. Køen ville bare bli litt kortere og bredere.

1

ulefos

Vi skulle hatt 6 -og 8-felts-motorveier til den store gullmedaljen rundt alle de store byene. Det hadde gjort økonomien i landet uendelig godt når transporttrafikken endelig kunne fått skikkelige arbeidsforhold.

for det koster jo nesten ingenting å vedlikeholde disse veiene

åtte felt inn til Oslo, som allerede er sprengt, hvor bra vil det være for transportnæringen

1

Chubby

for det koster jo nesten ingenting å vedlikeholde disse veiene

Betydelig mindre enn lange køer, forsinkede varer og tapt konkurransedyktighet for norske bedrifter.

1

500meter

for det koster jo nesten ingenting å vedlikeholde disse veiene

Sysselsett alle de permitterte og sparkede oljearbeiderne for å få kronene fra det svarte gullet inn igjen, barriker døren for opportunister fra Afrika og Midtøsten og ikke bruk ett rødt øre igjen på NATO-medlemskap og deres operasjoner. I tillegg til de hovedsaklige besparelsene til transport -og varebransjen som det allerede er nevnt over her så skal nok det regnestykket gå mer enn nok opp.

1

Corvus

for det koster jo nesten ingenting å vedlikeholde disse veiene

Merkelig hvordan andre land klarer å vedlikeholde langt bedre veier, land som har langtfra den samme rikdommen som Norge. Og heller ikke alle bommene som her i landet.

Hvordan kan dette ha seg?

1

Perspektiver

Merkelig hvordan andre land klarer å vedlikeholde langt bedre veier, land som har langtfra den samme rikdommen som Norge

Det er vel ikke så merkelig.

De fleste land du tenker på har betydlig flere innbyggere enn Norge og dermed flere skattepenger inn i statskassa og mulighet til å øremerke veier tross at den generelle levestandarden kan være dårligere enn i Norge. Og ikke så veldig større areal til å sette infrastruktur heller.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...