Vi skulle hatt 6 -og 8-felts-motorveier til den store gullmedaljen rundt alle de store byene. Det hadde gjort økonomien i landet uendelig godt når transporttrafikken endelig kunne fått skikkelige arbeidsforhold.

for det koster jo nesten ingenting å vedlikeholde disse veiene

åtte felt inn til Oslo, som allerede er sprengt, hvor bra vil det være for transportnæringen

1
ulefos [sitat…] for det koster jo nesten ingenting å vedlikeholde disse veiene åtte felt inn til Oslo, som allerede er sprengt, hvor bra vil det være for transportnæringen

for det koster jo nesten ingenting å vedlikeholde disse veiene

Sysselsett alle de permitterte og sparkede oljearbeiderne for å få kronene fra det svarte gullet inn igjen, barriker døren for opportunister fra Afrika og Midtøsten og ikke bruk ett rødt øre igjen på NATO-medlemskap og deres operasjoner. I tillegg til de hovedsaklige besparelsene til transport -og varebransjen som det allerede er nevnt over her så skal nok det regnestykket gå mer enn nok opp.

1

Det er ikke til å holde ut at man i dette landet ikke kan ha et veinett av en viss klasse. Vi skulle hatt 6 -og 8-felts-motorveier til den store gullmedaljen rundt alle de store byene

Og hvor skulle disse bilene gjøre av seg når de kom frem? 8-felts Karl Johan kan nok bli i meste laget.

1
500meter Bygg flere parkeringsplasser. Kan gjerne rasere en del av blokkene i innvandrerghettoene på steder som Stovner og Alna. Og nå vet du som meg at Oslo er mer enn bare de som teknisk...

Det er neppe mange som ville kjøre fra Asker og parkere på Stovner når de jobber på Ullevål sykehus. Og der jobber det altså 10000. Om du så ga hver mann sin fil ville du ha nøyaktig samme problemet med kø inn til Oslo sentrum. Køen ville bare bli litt kortere og bredere.

1

Vi trenger en revolusjon i Norge. En revolusjon som kaster globalist-eliten som styrer samtlige partier på Tinget til h..vete ut, og erstatter dem med patriotiske nordmenn som vil satse på arbeidernes rettigheter, velferd, industri, kultur - og samferdsel. Vis USA, Israel og EU fingeren og start en folkerepublikk i Norge!

Jeg må nok si det samme som den snille mannen. Hvordan kom du til denne utledningen? De første avsnittene hadde jo noen interessante observasjoner i seg selv om de var preget av litt vel mye Møllers tran. Men dette...

Det har jo vært prøvd før dette med revolusjoner, det å styrte ned en reell eller påstått herskerklasse. Med vekslende hell kan man trygt si. Og den gruppen du apellerer til, de patriotiske nordmennene som vil satse på en statlig gjennomkontrollert og oppbygd konstruksjon som i sitt vesen høres sosialistisk ut samtidig som de skal vise fingeren til våre nære allierte...

Noe sier meg at de statsledere som har sine røtter i et slikt miljø kanskje mangler noen basale demokratiske og personvernsorienterte gener. Jeg ser ikke for meg at individets frihet ville stått høyt i kurs der i gården.

Jeg vet ikke helt om det er slike mennesker jeg vil tiltro rollen å skape et postrevolusjonært norsk samfunn. Du er inne på det selv. Makt korrumperer. Og jeg tror det er en sammenheng mellom graden av slik korrumpering og hvilket tankegods makthaverene har med seg. For å si det mildt – i et slikt postrevolusjonært Norge ville du neppe uten konsekvens kunne skrevet en slik undergravende og femtekolonistisk (ja, slike ord ville dine postrevolusjonære ledere valgt) liten sak mot det sittende regimet.

Man bør være varsom med sine ønsker. De kan bli sannhet.

Man kan mene mye om forferdeligheten i det styresettet vi har. Men se deg rundt i verden, i de land hvor de ikke har demokratiske styresett etter vår modell. Land hvor de har sterke postrevolusjonære ledere som viser fingeren til USA, EU, Israel og andre slemme skrømt.

Kan du peke på et slikt land du ville byttet styresett med?

2
500meter [sitat…] Tyskland (1933-1945).

Du vil bytte et system som fungerer sånn tålig bra med et system som sist gang det ble prøvd ut endte i bombingen av Dresden og systemets totale fallitt? Hvorfor ønsker du å repetere noe som bevislig ikke fungerer?

Du er en sjarmerende liten gakkgakk, men jeg tror ikke på deg. Jeg tror du troller. Alternativet er at du er i besittelse av en grenseløs dumhet. Og jeg er nå slik anlagt at jeg ønsker å tro det beste om mine medmennesker.

1
Ljot Du vil bytte et system som fungerer sånn tålig bra med et system som sist gang det ble prøvd ut endte i bombingen av Dresden og systemets totale fallitt? Hvorfor ønsker du å repete...

Hvorfor ønsker du å repetere noe som bevislig ikke fungerer?

Det fungerte ikke? En rekordrask økonomisk snuoperasjon fra inflasjon-helvetet i Weimar etter at de jødiske bankmennene ble kastet ut. Europas beste velferdsstat til tross for at massiv militær opprustning var nødvendig. Bygging av verdens beste veinett. Oppmuntring av nasjonal og etnisk stolthet.

Men det likte ikke en viss satanisk elite som lever av utbytting og krig.

Om Tyskland hadde vunnet krigen hadde vi aldri hatt en krig eller økonomisk krise igjen noengang.

1
500meter [sitat…] Det fungerte ikke? En rekordrask økonomisk snuoperasjon fra inflasjon-helvetet i Weimar etter at de jødiske bankmennene ble kastet ut. Europas beste velferdsstat til tross...

Men de var for veike. De vant ikke krigen. De hadde egentlig aldri en sjanse. Nazismen har vist seg å være ideologien til de veike. Til taperene. Til de som ikke er sterke nok til å hevde seg. Til de som prøvde, feilet og krøp ned i jordhullene sine etterpå for siden aldri å ha blitt sett. Nazismen er spist opp, terminert, et offer for den menneskelige utviklings og kulturs naturlige seleksjon. Ironisk nok :-)

Forøvrig tror jeg 6 millioner helt vanlige jøder, slavere, homofile, sigøynere og andre mennesker ville hatt noe å si om denne ‘velferdsstatens’ fortreffelighet. Om det ikke var slik at de ble gasset ihjel, skutt, slått eller plaget til døde på andre måter i løpet av denne taperstatens svært korte virketid.

Din siste setning vitner om at du kanskje ikke troller. For mener du dette oppriktig er det rett å si at du er i besittelse av en ganske grenseoverskridende dumhet.

1
Ljot Men de var for veike. De vant ikke krigen. De hadde egentlig aldri en sjanse. Nazismen har vist seg å være ideologien til de veike. Til taperene. Til de som ikke er sterke nok til...

Men de var for veike. De vant ikke krigen. De hadde egentlig aldri en sjanse.

Å heve levestandard, lykke og ferdigheter til et rekordhøyt nivå på rekordhøy tid er ikke veikt.

Det å derimot bare bry seg om seg selv og lystre de som utbytter og undertrykker deg fordi de sier de vet bedre enn deg... dét er veikt.

Og det er alltid bedre å dø fri enn å leve kneblet.

1
500meter [sitat…] Å heve levestandard, lykke og ferdigheter til et rekordhøyt nivå på rekordhøy tid er ikke veikt. Det å derimot bare bry seg om seg selv og lystre de som utbytter og undert...

Det å tape er veikt. Det er naturens sorteringsmekanisme. Taperene stryker ofte med. Så nazismen kan avskrives i dag som en taperideologi. Forøvrig tror jeg ikke den jevne tysker i de herrens år 1933-45 var friere enn hva du og jeg er i dag. Ave Satana!

1
ulefos [sitat…] for det koster jo nesten ingenting å vedlikeholde disse veiene åtte felt inn til Oslo, som allerede er sprengt, hvor bra vil det være for transportnæringen

for det koster jo nesten ingenting å vedlikeholde disse veiene

Merkelig hvordan andre land klarer å vedlikeholde langt bedre veier, land som har langtfra den samme rikdommen som Norge. Og heller ikke alle bommene som her i landet.

Hvordan kan dette ha seg?

1
500meter Du virker stort sett å bare være full av hat mot mennesker som ikke har gjort deg det grann. Hva har du selv gjort for å tjene og sikre ditt folkeslag?

Mitt folkeslag? Hva er nå egentlig det? Hva er folkeslaget til en blond person som er født i skandinavia? Vel, jeg kan fortelle hva mitt folkeslag ikke er. Introverte tapere som ønsker seg tilbake til den gangen en svartmusket mann med kort bart prøvde og feilet :-)

Forøvrig må jeg si at du reagerer på eksakt samme måte som gutteromslibertarianere gjør når jeg trekker dem i halen. Men de er ofte litt mer skolert i gymnasdiskusjoner så det tar dem gjerne 2-3 flere innlegg før de beskylder meg for å være et hatefullt individ.

Det hele er smått underholdende.

1
Corvus [sitat…] Merkelig hvordan andre land klarer å vedlikeholde langt bedre veier, land som har langtfra den samme rikdommen som Norge. Og heller ikke alle bommene som her i landet. Hvo...

Merkelig hvordan andre land klarer å vedlikeholde langt bedre veier, land som har langtfra den samme rikdommen som Norge

Det er vel ikke så merkelig.

De fleste land du tenker på har betydlig flere innbyggere enn Norge og dermed flere skattepenger inn i statskassa og mulighet til å øremerke veier tross at den generelle levestandarden kan være dårligere enn i Norge. Og ikke så veldig større areal til å sette infrastruktur heller.

1

Jeg vet ikke hvilken debattant denne anden er en incanardsjon av, men jeg opplever at jeg er lettere sjokkskadet etter den tiraden om Nazi-Tyskland og det kneblete norske folk, får meg til å tenke på David Lane og hans "We must secure the existence of our people and a future for white children."

1
Laster...