Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sylvi Listhaug må være den optimale arvtaker etter Carl I. Hagen. Hun fremstår like kynisk, upersonlig og kaldt beregnende som han. Jeg har mislikt Carl I. Hagen fra første gang han viste seg på den politiske arena. Det er noe med denne personligheten hans. På begynnelsen av -80- tallet dukkket det opp noen nynazistiske grupper i Norge. De sto frem og sa de ville stemme på FrP og Hagen i mangel på noe bedre, men FrP var altså deres beste alternativ.

De fleste mennesker ville hufse på ryggen av tillitserklæringer fra slike grupper, men ikke aCal. Han bare smilte og sa han tok i mot alle stemmer med takk. Sitt kyniske sinn har Hagen beholdt. Nå synes han det er en uting at norske sjømenn plukker flykninger opp fra overfylte båter og sjøen fordi det er å støtte menneskesmuglerne. Går det an å være så følelsesmessig avstumpet, egentlig? Men det mangler ikke på empati når Hagen synes synd på seg selv. Da blir øynene hans store og våte.

Helt der er ikke Sylvi, men hun er jo fremdeles ung og har mye å lære fra kynismens verden. Angående hennes opptredener som gjest hos pengepredikanten Jan Hanvold og Visjon Norges sier hun i en sms til Dagsavisen at "Jeg prøver å stille opp for ulike medier når jeg muligheten til det. Det er viktig for meg å bruke de arenaer som er for å få ut mitt politiske budskap. Jeg gjør ikke en vurdering av om jeg er enig eller uenig med avisens eller TV- mediets holdninger, meninger eller driftsmodeller. De fleste vil oppfatte denne Jan Hanvold som en svindler og bedrager, som beriker seg på andres sorger og plager........men slike vurderinger bryr ikke Listhaug seg om å gjøre. Bare hun får ut sitt politiske budskap spiller det tydeligvis ingen rolle for henne. Det tror jeg neppe det hadde gjort for Hagen heller. Han lot seg ikke be to ganger den gangen Enevald Flåten inviterte ham til Levende Ord som visstnok er dødt nå. Og det ser heller ikke ut som om Solvik Olsen heller bryr seg om slike bagateller som "mediets driftsmodeller". Her spiller ikke svindel og bedrag noe som helst rolle bare man får anledning til å frembringe et buskap. Det er noe som minner meg om svekkede sjelsevner her. Jeg seg ikke helt bort fra at det ligger noe begravd der.http://www.dagsavisen.no/innenriks/sylvi-listhaug-forsvarer-besokene-hos-pengepredikant-jan-hanvold-1.796206

7
334 svar

334 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

KongOjo

Ryggrad har hun uansett om du hater henne eller ikke. Metodene hennes kan du godt kritisere, men blir for dumt å si at hun ikke har ryggrad når hun er en av de få politikerne på stortinget som faktisk har litt baller og ikke lefler og prøve å gjøre alle til lags.

4

Vattnissen

Sånn jeg ser det er vel Listhaug den eneste politikeren på stortinget som faktisk har ryggrad i det hele tatt å vise til.

3

helgekarl

Hun tør ikke si om hun støtter måten Hanvold samler inn penger på. Litt av en ryggrad. Hva tror du den er laget av.......gele?

2

Bountyhunter

Hvordan samler LO inn sine penger fra menigheten..Press og hjernevasking,gjerne litt press i kantina fra gutta fra gølvet..Fy faen hvor lite lobotomivenstre har of fare med for tida...Henger slipset til støre fremdeles på porten til sarons dal?

1

broren_til_noen

Og vi veit alle at kritikk bare preller av henne, så hun er jo skoleeksempelet på en politiker som er så tykkhudet at hun kan holde seg oppreist selv om hun mangler ryggrad.

1

Kvalitetsstempel

Hvor mye vet du om politikeren Sylvi Listhaug?

Pr dato har hun kostet skattebetalerne i Oslo nær 40 millioner kroner - og dette er FrP's "kronprinsesse"?

RYGGRAD 1

RYGGRAD 2

RYGGRAD 3

1

DenSisteBohem

Pr dato har hun kostet skattebetalerne i Oslo nær 40 millioner kroner - og dette er FrP's "kronprinsesse"?

Siden du kommer trekkende med dette, hva da med Stoltenberg? Hvor mye kostet hans månelanding oss?

Eller la oss gå litt mer lokalt, til Lørenskog. Der sitter det et AP-styre som for noen år siden vedtok å bygge et kultursenter med det klingende navnet Lørenskog Hus. Kostnadsrammen var på 250 millioner.

Så langt har dette huset kostet rundt 900 millioner, skal vi da legge skylda for dette på AP?

1

jeolno

Der er du på linje med det store flertallet av velgerne, noe som bekreftes av Dagbladoppslaget, som spesielt irriterer rødsidens verstinger her på VGD.

"Tallene, som er hentet inn på oppdrag fra Dagbladet, viser at 55 prosent av Norges befolkning mener den kontroversielle statsråden gjør en god jobb. Av disse mener 22 prosent Listhaug gjør en «meget god jobb», mens 33 prosent nøyer seg med å karakterisere innvandringsministerens innsats som «god». 38 prosent av de spurte - -"

1

broren_til_noen

Tallene, som er hentet inn på oppdrag fra Dagbladet

Denne linken har du nå brukt 26 ganger.

Når synes du grensa for spam er passert?

1

TheCowboy

Nå synes han det er en uting at norske sjømenn plukker flykninger opp fra overfylte båter og sjøen fordi det er å støtte menneskesmuglerne

Tror du skal lese en gang til hva han faktisk sier jeg..

For han støtter de når det kommer til å redde disse folkene fra sjøen.. Han har aldri sagt noe på dette..

Problemet var at disse båtene gjorde ferdig jobben til smuglerne, ved å frakte disse menneskene til land på Europeisk side, fremfor å frakte de tilbake til den strandlinjen de kom fra..

Det er det Hagen reagerte på!

3

EinarSalbu

Problemet var at disse båtene gjorde ferdig jobben til smuglerne, ved å frakte disse menneskene til land på Europeisk side, fremfor å frakte de tilbake til den strandlinjen de kom fra..

Det er det Hagen reagerte på!

..pg hvilket problem løser Hagen med dette? Ingenting fordi det er ikke noe alternativ. Hagen er og blir en kynisk politiker der menneskeliv, utenom hans eget, betyr ingenting.

Det er som om det ligger noe latent i FrPerne, som da Per Sandberg anklaget AP for å spille på Utøyaofrene, ved å påstå at AP lot som om de ble rammet. Alvorlig talt...det må mangle noe vesentlig i hode på ham også.

1

TheCowboy

pg hvilket problem løser Hagen med dette? Ingenting fordi det er ikke noe alternativ

Han har vel ikke sagt han skal løse noen problemer heller.. Han bare på peker en fakta! Disse menneskene har blitt ført ut av sine land, av smuglere, for å bli tatt inn i ett annet land, ulovlig..

Dette er fakta!

Så synker båten som smuglerne bruker, og norske båter står klar til å heise ombord de samme menneskene og frakte dem videre til sin endestasjon..

Mao, de effektiv fullfører smuglernes jobb..

Helt sant å si, kan jeg ikke se noe feil i det Hagen sier.. Att han slår inn en opplyst åpen dør er så sin sak, men for venstresiden generelt, så er jo dette så politisk ukorrekt å si at det neste blir vel å sammenligne baderommet til Listhaug, med gasskamrene fra krigens dager..

Og jo, det er ett alternativ, send de tilbake til den stranden de kom fra, eller ett flyktningmottak som IKKE ligger innenfor EU sine grenser!

1

fargerik

Problemet var at disse båtene gjorde ferdig jobben til smuglerne, ved å frakte disse menneskene til land på Europeisk side, fremfor å frakte de tilbake til den strandlinjen de kom fra..

Det er det Hagen reagerte på!

Hagen er dum som et brød. De skyter på båtene dersom de prøver å seile til land i Libya der disse båtflyktningene ble sendt på havet.

Selvfølgelig burde båtflyktningene blitt sendt tilbake, men det går jo ikke når menneskesmuglerne og andre banditter har raketter og maskingeværer.

1

DenSisteBohem

Det tror jeg neppe det hadde gjort for Hagen heller. Han lot seg ikke be to ganger den gangen Enevald Flåten inviterte ham til Levende Ord som visstnok er dødt nå. Og det ser heller ikke ut som om Solvik Olsen heller bryr seg om slike bagateller som "mediets driftsmodeller". Her spiller ikke svindel og bedrag noe som helst rolle bare man får anledning til å frembringe et buskap. Det er noe som minner meg om svekkede sjelsevner her.

Er det noen forskjell på at de du her nevner har stilt opp for diverse menigheter og at sjefen din, han Jonas stilte opp i Sarons Dal?

Samma ulla spør du meg...

Men jeg regner med at du selvfølgelig ikke er enig, for dette er jo bare en av dine utallige svertetråder.

3

Cabal

dette er jo bare en av dine utallige svertetråder.

Hva er det som har skjedd med dere vgd-frpere i det siste, alt er jo bare sverting for tiden? Takler dere ingenting?? Kritikk av det o store og hellige frp og deres "politikere" = sverting. Og i neste øyeblikk så gjør dere akkurat det samme selv. Jaggu.

1

DenSisteBohem

dere vgd-frpere

Zzzzzzzzzzz......... Har du ikke noe mer orginalt å komme med så kan du spare deg for personangrepene.....

2

TheCowboy

Hva er det som har skjedd med dere vgd-frpere i det siste, alt er jo bare sverting for tiden?

Du har vel fått med deg at det TS her som er den mest ivrige på å komme med "one-linere" i en rekke tråder, hvor det står ett ord : "svertetråd" eller??

Virker som du bjeffer opp etter feil tre denne gangen.. hehe!

1

LeBron

Er det noen forskjell på at de du her nevner har stilt opp for diverse menigheter og at sjefen din, han Jonas stilte opp i Sarons Dal?

Samma ulla spør du meg...

Helt enig, men two wrongs dont make a right, så det her blir ikke sverting for min del. Det her står jo faktisk Listhaug og sier rett ut, når hun burde vite bedre, særlig om hun ser for seg seg selv som statsminister på noe punkt...

1

En_ganske_snill_mann

.

Here come dat boi! O shit waddup?

2

haraldjan

Sylvi Listhaug må være den optimale arvtaker etter Carl I. Hagen. Hun fremstår like kynisk, upersonlig og kaldt beregnende som han. Jeg har mislikt Carl I. Hagen fra første gang han viste seg på den politiske arena.

Sylvi er en varm og vennlig person med godt humør og står godt i stormen fra venstresiden som liker å rakke ned på personen istedenfor å argumentere og si ifra hva de mener er galt med redusert og streng innvandring. Å "ta mannen isteden for ballen" er sosialistenes måte å argumentere på.

Når det gjelder Carl Ivar Hagen, har han vært en god og fremsynt politiker. Det som han sa for 30 år siden og som ble rakket ned på av SV og AP og hvor de hevdet: "Dette er umulig og kan ikke gjennomføres". Dette trykker nå mange til sitt bryst og fremmer det som sine forslag, bare med en litt annen tekst.

2

gjespe

Sylvi er en varm og vennlig person med godt humør og står godt i stormen fra venstresiden som liker å rakke ned på personen istedenfor å argumentere og si ifra hva de mener er galt med redusert og streng innvandring. Å "ta mannen isteden for ballen" er sosialistenes måte å argumentere på.

Venstresiden har noen stygge og hetsende debattanter - hvordan de er og omgås med for venner å familie kan en lure på?

2

zed

hvordan de er og omgås med for venner å familie kan en lure på?

De er akkurat som deg Gjespe

1

EinarSalbu

Når det gjelder Carl Ivar Hagen, har han vært en god og fremsynt politiker. Det som han sa for 30 år siden og som ble rakket ned på av SV og AP og hvor de hevdet: "Dette er umulig og kan ikke gjennomføres". Dette trykker nå mange til sitt bryst og fremmer det som sine forslag, bare med en litt annen tekst.

Dette er jo bare vissvass som svirrer oppi et forvirret FrP-hode. Det kalles selvbedrag.

1

Bountyhunter

Vi skal alle leve av gress og hårklipping mens vi synger internationalen..Gjerne iført litt småfrekt skjegg,mykt må være..Jordfarget fløyel og latte i koppen...

2

haraldjan

Ikke angrep på mannen, men gode argumenter som du kommer med.

Det er slik man skal diskutere på VGD, ikke sant?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...