Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Du er i egen politisk klasse! https://www.nrk.no/norge/regjeringen-vurderer-a-bruke-fotlenke-pa-asylsokere-1.13201438 Her har vi en minister som vil gjøre noe med problemer og ha kontroll på individer som er en fare for andre og samfunnet. Rundt om i landet nikker store deler av befolkningen, og Frp stiger på vei mot 20-tallet på målingene.

Vi kan ikke ha kriminelle uidentifiserte elementer rennende rundt i samfunnet. Det bør være åpenbart for alle. Og vi bør virkelig få klave på de som truer kvinner og barn og andre fredelige.

Sylvi er en virkelig handlekraftig minister, som ikke trår vannet - men står på for landets og befolkningens beste. Måtte hun få 4 nye år i regjering, noe som er høyst sannsynlig.

Fra dypet i folket høres: Takk Sylvi. Stå på!

2
44 svar

44 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

DRHT

Problemet med fotlenke, er at det blir som en slags brennmerking av uskyldige mennesker. Selv om det ikke er rettet mot en bestemt folkegruppe, så gir det visse assosiasjoner med hvordan jødene ble behandlet. Innfører man slik kontroll på asylsøkere, er veien kort for å utvidet dette til å gjelde andre grupper, som f eks nav-klienter. Kan ikke si at jeg er glad for hvilken vei samfunnet dreies.

3

keenio1

Innfører man slik kontroll på asylsøkere, er veien kort for å utvidet dette til å gjelde andre grupper, som f eks nav-klienter.

hmm..det er jo de samme folkene stort sett.

1

Nødutgang

Skulle ønske vi hadde noe tilsvarende annførseltegn slik at man ikke var i tvil om dette var et ironisk innlegg eller ikke.

Kanskje en blunkeemojicon? ;) ;)

1

StevenPatrick

Det som skremmer meg, det er at det sitter mennesker rundt omkring i Norge og applauderer slike tiltak. I dag er det asylsøkere. I morgen er det uføretrygdede. Deretter kommer de arbeidsledige. Skoleelever har de jo allerede innført en form for overvåkning på...

Evner ingen å tenke prinsipielt lenger?

2

TomPadang

Hvem har tatt til orde for å fotlenke uføre og arbeidsløse? Hvor mye bullshit kan noen skrive?

Tankegangen din synes jeg faktisk er mer foruroligende.

2

StevenPatrick

Hvem har tatt til orde for å fotlenke uføre og arbeidsløse?

Fascistene starter gjerne en plass, for deretter å utvide konseptet. DET er den dritten noen tillater seg å skrive.

Så får du ha hatet og fordommene dine, men ikke forvent at alle støtter sanksjoner basert på dine og Sylvis fordommer.

1

Kul_Djevel

Tankegangen din synes jeg faktisk er mer foruroligende

Det er jo din tankegang som er mest foruroligende i denne saken da. Eller som jeg vil si - dine manglende evner til å tenke som er foruroligende i denne saken.

Vær forsiktig med hva du ønsker deg. Dette overvåkning og kontrollsamfunnet du applauderer kommer en dag til å bite deg i ræva. Da er det for sent. Bekymringene og tankene til StevenPatrick er reelle og gode tanker. Det er ekstremt viktig at man setter solide klare grenser på overvåkningen og ikke la man flytte på disse grensene en millimeter en gang.

Denne fascistiske politistaten du drømmer om mener jeg folket må stå imot. Og oppgående mennesker vil protestere mot dette. Dumme naive fjols applauderer dette.

Så hva du hører fra dypet i folket er ikke takk Sylvi. Men jeg tipper nok du hører en og annen dum sau breke i takt med Sylvi pga manglende evne til å se for seg konsekvensene.

1

Chubby

Evner ingen å tenke prinsipielt lenger?

Jeg tenker prinsipielt, jeg støtter prinsippet om at sikkerheten til landets borgere er viktigere enn utlendingers rett til å bevege seg fritt.

1

StevenPatrick

Fascistene tenker ofte slik om de de ikke liker....

1

TheCowboy

Det som skremmer meg, det er at det sitter mennesker rundt omkring i Norge og applauderer slike tiltak. I dag er det asylsøkere. I morgen er det uføretrygdede. Deretter kommer de arbeidsledige.

[Slettet]

1

Chubby

Vi kan ikke ha kriminelle uidentifiserte elementer rennende rundt i samfunnet.

Enig, og så lenge stortingsflertallet av sosialistene, venstre og krf saboterer lukkede asylmottak, er dette det beste alternativet. Norske borgeres sikkerhet kommer først.

2

ulefos

Enig, og så lenge stortingsflertallet av sosialistene, venstre og krf saboterer lukkede asylmottak

det er vel normalt å ikke ville sette uskyldige mennesker bak lås og slå, spesielt barn

1

Chubby

Disse "uskyldige" menneskene er kriminelle og personer uten lovlig opphold i landet, bare personer med lovlig oppholdstillatelse kan bevege seg fritt i et land. Derfor bør vi kunne holde disse tilbake mens søknaden behandles eller de skal sende ut, de står fritt til å trekke søknaden om de ikke orker å vente og reise frivillig

2

TomPadang

Ingress i link: "Familier som har fått avslag på asylsøknad, mennesker med ukjent identitet og kriminelle gjengangere kan være grupper som i fremtiden får fotlenke eller andre former for elektronisk kontroll"

1

Cabal

Vi kan ikke ha kriminelle uidentifiserte elementer rennende rundt i samfunnet.

Det er altså kriminelle det er snakk om? Null problem, vi bruker jo fotlenke på mange som soner allerede, så å la enda flere sone med dette er vel null stress.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...