Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Har Norge bedrevet korrupsjon?

Ja, det er påstanden fra mange i USA. Norge som stat har vært med å finansiere Clinton sitt fond. Mest åpenbart var viljen til servilitet når Obama fikk nobelprisen. Det kan sies å være det som avkledde den norske politiske eliten totalt.

Så når skal Norge slutte med sin korrupsjon og drive med land til land bistand med åpne kort. Verden er korrupt men det blir som med doping. Det blir ikke bedre av at man driver dobbelt bokholderi. Slår hardt ned på korrupsjon hjemme og ikke borte.

Når det gjelder korrupsjon hjemme så kan vel de rikeste være nær ved å få i fullt igjen etter 4 år med borgelig styre.

I Norge er det like viktig å kjenne noen som kjenner noen i systemet det være seg i kommune , fylkekommune som stat. Der ser vi påvirkningsselskapene som First House være på banen og får uttelling fordi de har folk som kjenner systemet innenfra.

Norge har en håpløs Utenrikspolitikk. Det er en destruktiv tilnærming til omverden på grunn av vår oljeservice næring og politikernes tro på å bare hjelpe de fattigste noe leder til opprør.

Har så Norge drevet korrupsjon. Ja, både innenlands og i USA og andre steder. jfm tidligere ordfører i Bergen men trolig mange andre steder også. Og ja i USA.

2
2 svar

2 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Nødutgang

Har så Norge drevet korrupsjon.

Har Norge drevet korrupsjon?

Kan ikke tenke meg noe annet. Hvordan skulle ellers Gro Harlem, Jagland og Stoltenbergs fått jobbene sine i WHO, ER og NATO?

3

kee1972

Har så Norge drevet korrupsjon. Ja, både innenlands og i USA og andre steder.

Ja. Noen har snakket sammen. Groveste form for korrupsjon. Fra før andre verdenskrig.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...