Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Helseministeren tar fra kronikere !

Nå er det litt morsomt å lese Helseministeren si at det ikke er typisk norsk at ting skal være gratis innenfor helsevesenet.

Og som det gode møkkalandet vi har blitt så er det viktigere å ha 2 biler, ei hytte i syden , hytte på fjellet, og et palass av et hus eller ei grådig dyr bolig i storbyen.

For møkkalandet sørger for de friske med å gi de barnehageplass . 13 års skolegang Mens diabetikere har fått det dårligere og nå kronikere som ikke lengre skal få gratis behandling.

Hva så med det etiske aspektet ved denne tekningen?

Norge bør slutte å kalle seg verdens beste land å bo i !! Mitt syn er at mange lever meget dårlige liv på grunn av Nav trakassering og sykdom. Norge er bra for de fleste men for de som ikke klarer å holde styr på økonomien så er Norge et helvete å bo i.

Den trakassering som finner sted i Nav systemet er helt horribelt. Når Høye bare konstaterer fakta så må vi få en debatt rundt det. Unge som eldre blir hundset med av Nav .

Når kronisk syke som blir fratatt førerkort på grunn av hjertefeil blir hundset med fordi de har restarbeidsevne så blir det uhørt når den unge kan komme tilbake i jobb når han har fått kontroll på sykdommen. Og har gjort det.

Det bør få politikerne til å spørre seg om ikke en debatt om opplæring av NAV ansatte og politikere bør bli bedre på område etikk og moral.

Slutt hundsingen!!

1
0 svar

Bli den første til å svare.

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...