Nye VGD er lansert! Mer informasjon

De sikret seg mindre støy/forurensing i sine egne boområder, gjennom blant annet skattepenger fra Akershus. Nå vil de nekte folk i Ahus det samme. Nekter et regionsamarbeid. TV2 idag : AP representant, som sier " Vi tenker først og fremst på innbyggere (velgere?) i Oslo".

Tankeeksperiment; dersom Akershus struper trafikk, som belaster Ahus-innbyggere langt mer enn det Oslo har kriget seg til, så tror jeg Oslo er en DØD by i løpet av noen uker.

Og jeg begynner, alt for sent i livet, å forstå andre i Norges land, som har uttrykt skepsis for Oslo-dominans i styrevesenet.

Det handler ikke om Østland (Ahus, Brud, Ø- og V.fold - deler av Oppland og Hmark - men om egoistiske Oslo-folk- som har utpekt seg selv til elitister i Norge...

Ja, jeg er født i Oslo. Men glad for flytting til Bærum i barndommen. Folk bryr seg om hverandre, uavhengig av kommunegrenser.

1
0 svar

Bli den første til å svare.

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...