Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Fire partier spiller nå gris.....

Fire partier sitter for tiden å spiller gris. Etter at spillet er over, vil noen sitte igjen med "grisen", men hvem blir det?

De siste årene har det vært diskusjoner i ettertid om hva de nye innførte avgiftene skulle kalles, hvem som hadde skylda.

Det ligger i kortene nå at Høyre og FrP tvinges til å innføre noe de helst ikke vil.

La det derfor aldri være tvil om hvem som er de egentlige "grisene", det er de som tvinger igjennom tiltak, Venstre og KrF.

1
27 svar

27 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

TomPadang

Jeg er så overmodent møkklei av (særlig) Venstre og Krf. ....

2

protus

Hva er alternativet ? AP+Sp+KRF ?

1

ulefos

jeg er lei av alle fire

1

frode57

Dette var et uttrykk som Hanna Kvanmo bruket om Kåre Willoch da han kverulerte om bensinprisøkningen som han måtte gå av på . Carl I Hagen sørget for at Ap kom til makta og at Sp fikk altfor stor makt.

1

fazz

La det derfor aldri være tvil om hvem som er de egentlige "grisene", det er de som tvinger igjennom tiltak, Venstre og KrF.

>>> Hvorfor skal ikke V og KrF kjempe for sine saker, men bare godta hva de to regjeringspartiene sier?

1

eagle54

5 prosent.

1

fazz

>>> Det har jo ingen betydning. Alle partier skal kjempe som om de har 100% for sine egne velgere og forsøke å få igjennom så mye som mulig av sin egen politikk. De har ingen automatisk loyalitet til dagens regjering.

1

Rhabagatz

Det er ikke et kortspill som svarteper dette her, selv om noen ynder å fremstille det slik.

Vi snakker om at to partier som ikke ville inn i regjering pga et tredje, nå forhandler med regjeringen om hva som skal til for at disse skal støtte regjeringen. En helt ordinær parlamentarisk prosess.

At tilhengere av regjeringen fremstiller dette negativt, som om disse partiene gjør noe galt, sier egentlig bare noe om disse kritikerne. Sutringen ser ut til å være endeløs.

1

KHWS

Sutringen ser ut til å være endeløs.

Hvem som sutrer kan diskuteres. Grandiosa og Pipestemmen sutrer alt de kan for å få viljen sin. Egentlig burde Høyre be de ryke og reise. Så kan de felle regjeringen og få enda færre tilhengere.

Minipartiene har alt for stor makt til at det er sundt i et demokrati.

Dessverre har vi et parlamentarisk system som tillater dette og det burde det gjøres noe med.

2

Rhabagatz

Minipartiene har alt for stor makt til at det er sundt i et demokrati.

Minipartiene får så stor makt som de store partiene gir de.

Om H og FrP har problemer bør de søke støtte hos Ap.

1

HusebyD

Har vurdert venstre lenge som mitt parti nr 2. til å stemme på. men den opptredenen Grande har drevet på med de siste to årene så har jeg faktisk null imot att de går under sperregrensen .

KrF er jeg prinsipielt imot, jeg vil ikke ha religion på tinget eller på skolen.

1

totem

Enig med deg. Har faktisk vært inne på Venstre selv, men de fremstår mer og mer som et naivt byparti, kanskje litt i retning av MDG bare med en liberal vri. Krf er jeg enig i ikke burde eksistere overhodet. Eventyr bør og skal ikke være noe å basere et lands lover og regler på. Er faktisk veldig usikker på hvilket parti som faktisk kan fungere... Alle får stort sett samme farge idet de kommer i posisjon uansett og det betyr økte avgifter, mer bompenger og mer tilpasning til EU, samt tullete symbolpolitikk som skal stille diverse politikere i godt lys internasjonalt.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...