Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Jeg elsker mitt kjære Norge, og jeg vil gå langt for å forsvare det, de tradisjoner og de kjerneverdier vi har hatt i mange år. Jeg vil bevare et Norge som nordmenn kjenner seg igjen i - og som er egnet til å vokse opp i for neste generasjon. I Norge skal det vært norsk som er hovedspråket - alle skal kunne det og alle skal forstå betydningen av ordene.

Jeg ønsker at mine barnebarn og alle på deres generasjon skal finne samme muligheter og samme trygghet som min generasjon har hatt. Det må være ok å lære våre barn at Norge har en kristen tradisjon som er uløselig knuttet til vår historie - MEN: Det er helt opp til dem selv om de skal tilknytte seg en religion eller ikke - utøve den, eller ikke. Den friheten er faktisk en av våre tradisjonelle verdier. Dersom de forsøkes pådyttes andre religioner med bomming, vold eller gruppepress - skal dette straks tas tak i og stoppes.

Jeg vil at alle som Norge huser skal utvise respekt for dem som huser dem. Hvis ikke er de ikke velkomne her - og kan like gjerne finne seg et annet land å bo i. De som spytter på vårt flagg og vårt land, skal få klar beskjed om at slikt er uakseptabelt, og advares om å gjenta det. Snakker de stygt om landet og spytter på våre lover - skal de måtte stå til rette for det.

De som ikke setter Norge først og setter vårt land høyt - kan dra pokker i vold. De er ikke velkommen på norsk jord. Det gjelder uansett etnisitet og opphav. Men de som setter Norge først og vil verne om det norske og alt som er bra med Norge - de skal få vår velvilje og respekt.

Jeg er norsk og er stolt av det. LEVE NORGE!

2
19 svar

19 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

neondian

Syttande mai er over for i år.

Prøv dette neste år.

Helst under eit norsk flagg og sei det med beven i stemma.

PS: Ja, da, vi skjønner det at dei som kjem til Norge skal stå der med lua i handa og vær så god finne seg i alt.

Og først og fremst skal dei vere audmjukt takknemlege for at vi er så storsinna at vi tek imot desse stakkarane.

Og dei må for all del skjøna at her i Norge har vi både ytrings- og religiøs fridom så dei får berre halde kjeft, og skal dei seie noko så skal det kun være lovprisingar over Norge og oss som er så snille. Og sidan vi har religionsfridom så må dei ikkje komme med denne muslimske religionen sin.

Nei takk!

For vi er alle så glad i Norge, vi, med desse kjerneverdiane når det gjeld ytringar og religion.

Vær takknemlege eller hald dere unna!

2

TomPadang

Morsomt...

Hvis du er på besøk hos folk - spytter du på gulvet til dem og kaller de og hjemmet deres stygge ting? Breier du deg med dine uvaner, slik at det er til sjenanse for de som bor der? Det bør du kanskje svare på selv.

De som kommer hit og ber om å få bli her en stund eller for alltid - det kan ikke være for mye for langt at de skal akseptere hvordan vi har det her, og oppføre seg skikkelig? Ja, det er ikke for mye forlangt at de skal være litt takknemlige for å få skjul, seng, mat og penger fra NAV? Det er nemlig vi skattebetalere som finansierer hjelpen.

1

neondian

Hjelpe og trøste!

Dei som kjem her er nok takknemlege, men når det vert behandla dårleg skal dei også ha lov til å gje beskjed!

Og så dette med "vi skattebetalerne".

Skal vi starte ein runddans der alt som skjer i Norge først må sjekkast ut med "vi skattebetalerne" om det kan gjerast?

Eg er ein skattebetaler, eg synast Norge er eit godt land, eg setter høgt nordmenns trong til å hjelpe andre UTAN å krevje så mykje tilbake.

Du vil tydelegvis ikkje vere ein slik nordmann. Du vil ikkje hjelpe viss ikkje dei du hjelper står der med lua i handa, tårar i augene og priser deg kor snill du er!

Det er IKKJE ein norsk kjerneverdi, om du trur det.

1

KongBob

De som ikke setter Norge først og setter vårt land høyt - kan dra pokker i vold. De er ikke velkommen på norsk jord. Det gjelder uansett etnisitet og opphav.

Når ble du talsmann for hele Norge?...

Med hvilken myndighet skal du kaste ut nordmenn som ikke mener det samme som deg?...

jeg vil gå langt for å forsvare det, de tradisjoner og de kjerneverdier vi har hatt i mange år.

Det ser nesten ut som at du har blitt radikalisert... Det finnes bare en sannhet og det er den du forfekter... Alle vanntro skal ut, vekk...

1

engafever

Kristenskapet om jeg kan kalle det det, stod på de rikes side, makteliten og har alltid vært en reform brems.

Brems når det gjelder likestilling, aksept for kvinners rettigheter, anderledes seksuelt orientere, bedre kår for arbeidsfolk. Noen unntak finnes sikkert, men i det store og hele så var de godt plasser hos de konservative. Greit at de er en del av Norges historie, men verdier der er verdt å ta vare på og føre videre? Nei takk!

1

Knallpeil

Jeg er norsk og er stolt av det. LEVE NORGE!

Minner meg om Harlem Brundtlands "Det er typisk norsk å være god."

1

TomPadang

Tro meg - Gro og jeg har svært lite til felles.

1

mcdermott

Jeg vil bevare et Norge som nordmenn kjenner seg igjen i

--- Hva betyr det,egentlig - for dette er jo mildt sagt ganske diffust? Hvor setter du standarden for hva som skal være gjenkjennelig? Er det Norge anno 1879? 1912? 1950? 1988?

1

fazz

>>> Dette betyr selvsagt den rosenrøde versjonen av Norge TomPadang tror han husker fra barndommen.

1

TomPadang

Noen av oss klarer oppdatere oss, uten å glemme historien.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...