Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Støre og parodier . . . . . . .

JG Støre kritiserte Erna Solberg for dårlig lederskap i forbindelse med budsjettforhandlingene. Sammenligner han da med sin evne til lederskap ?

JGS uttrykte visstnok at det var / virket som en parodi. Vel, JGS vet vel godt hva parodi er - og kjenner det kanskje igjen når han ser det.

JGS er mangemillionær - og har en (arvet) formue på 60 -70 millioner. Er det ikke da litt parodisk at han sitter som leder i AP - et parti for "arbeidsfolk" eller alle lønnsmottakere slik Martin Kolberg har uttalt ?

AP's tilhengere og politikere uttaler til stadighet at AP har en like streng innvandringspolitikk som Frp. Er det ikke sa litt parodisk at det samme parti - AP - mener Frp har vært og er et rasistisk parti ? Er det ikke da litt parodisk at AP's Landsmøte vedtok å åpne for mottak av 10.000 nye flyktninger på ett år (når flere tusen satt i mottak og ventet på bosetting) ?

AP er et sosialdemokratisk parti - som de liker å kalle seg. Demokratisk . . . . . . Er det ikke da litt parodisk at JGS sitter som leder av AP - et demokratisk parti - når han var med Stoltenberg og Try i et udemokratisk komplott for å avsette Jagland som AP-leder ?

JGS hevder at Formueskatten ikke er problematisk for bedriftseiere. Er det ikke da litt parodisk at han selv må ta av sin formue for å betale Formueskatten ? Det er helt greit at JGS gleder seg over å redusere sin formue for å betale Formueskatt. Men det er neppe greit for de som prøver å drive en næringsvirksomhet og som har sin formue i driftsmidler og som så må ta ut mer lønn for å betale Formueskatten.

Og det er vel litt parodisk at lederen av AP har glemt å heise flagg 1. mai ?

Dette var bare noen eksempler - det finnes sikkert flere, men jeg har ikke mer tid nå.

2
71 svar

71 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Solvgutt1

Nok et sverteinnlegg mot Støre. Hvorfor lar MOD denne mobbingen stå?

1

gjespe

Nok et sverteinnlegg mot Støre

Ikke sverting - bare undrer - sverting er slik dere aksepterer Listhaug utsettes for.

1

Solvgutt1

Ren og skjær mobbing

1

gjespe

Er det bare meg eller hadde Støre farga håret svart og barten - så veit jeg hvem han ligner på?

1

C-172

JGS er mangemillionær - og har en (arvet) formue på 60 -70 millioner. Er det ikke da litt parodisk at han sitter som leder i AP - et parti for "arbeidsfolk" eller alle lønnsmottakere slik Martin Kolberg har uttalt ?

Det er en parodi at Støre, som er sterk motstander av privatisering, benytter seg av private klinikker fordi det passet så bra akkurat der og da.. :)

1

Folkflesk

JG Støre kritiserte Erna Solberg for dårlig lederskap i forbindelse med budsjettforhandlingene.

Noen har i alle fall rotet det til da de fire partiene akkurat nå springer rundt som hodeløse høns. Usikker på om det har med dårlige lederegenskaper hos Erna Solberg eller om det rett og slett er urealistisk at man skal få FrP og KrF/V til å fungere sammen over tid.

Erna er ikke akkurat en imponerende statsminister, men tror problemet stikker dypere i denne saken. Det er for stor avstand mellom de som skal samarbeide.

Nå gikk nettopp nok en frist ut og det er en reell sjanse for at regjeringen sprekker i nærmeste fremtid.

1

erdetslik

Kort innpå skummet jeg igjennom svar fra venstresidens fremste - og ikke uventet var det få som interesserte seg for tema:

Støre og parodier.

Er det virkelig ikke litt parodisk - at Støre sitter som leder for AP - lønnsmottakernes parti i flg Martin Kolberg - at Ap kjemper for å like strenge i annvandringspolitikken og samtidig stempler / har stemplet Frp som rasistiske ? - at AP's Landsmøte vedtok å åpne for mottak av 10.000 nye flyktninger på ett år (når flere tusen satt i mottak og ventet på bosetting), men kjemper for å ha like streng innvandringspolitikk som Frp ? - at vil framstå AP er et sosialdemokratisk parti, men bruker udemokratiske midler mot Torbjørn Jagland ? Det har jo lite med demokratiske holdninger å gjøre . . . . . . . . - at JGS må ta av sin formue for å betale sin Formueskatt ? Når han samtidig mener dette ikke er problematisk for næringsdrivende som har sin formue i driftsmidler.

Pussig at så få vil diskutere disse spørsmål, men er derimot mest opptatt av avsporinger . . . . . . . .

1

neondian

Ein kan sjølsagt vere tilhengjar av ein streng innvandringspolitikk utan å vere rasistisk. Det er vel litt typisk at ein som er tilhengjar av FrP finn grunn til å stille eit slikt spørsmål.

Ein kan sjølsagt vere tilhengjar av ein streng innvandringspolitikk og allikevel i ei krise ønske å hjelpe ei gruppe flyktningar. Det er vel litt typisk at ein som er tilhengjar av FrP finn grunn til å stille eit slikt spørsmål.

Etter å ha lese om FrP si historie (ref. til dømes Bolkesjø), så er det litt søtt at tilhengjarar av FrP klager på interne partikampar og kallar andre parti for udemokratiske.

I staden for ein prinsippiell diskusjon om formuesskatt så blandar du inn Støre i den også. Tyder vel mest på at det er vanskeleg å diskutere prinsippielt for eller mot formuesskatt. Her kan eg vere litt stygg og mene at det er ikkje eit spor rart at tilhengjarar av FrP slit med å vere prinsippiell når dei stemmer på eit prinsipplaustparti som FrP.

Det var vel Groucho Marx som sa: "Eg har mine prinsipper. Viss du ikkje likar dei har eg andre prinsipper". Er kanskje ein av dei beste beskrivingane av ulikskapen på eit FrP i opposisjon og i posisjon.

2

Folkflesk

Er kanskje ein av dei beste beskrivingane av ulikskapen på eit FrP i opposisjon og i posisjon.

Skjønner det hele kan bli forvirrende når S. Listhaug opererer som om hun er i opposisjon når hun er i posisjon og utenfor eliten når hun er blant de med mest makt i landet.

1

broren_til_noen

- at Støre sitter som leder for AP - lønnsmottakernes parti i flg Martin Kolberg

Er han programforplikta til å melde seg inn Høyre fordi han har arva en formue?

1

broren_til_noen

- at Ap kjemper for å like strenge i annvandringspolitikken og samtidig stempler / har stemplet Frp som rasistiske ?

Under de RG kom det da flusst opp av påstander om at Ap hadde stjålet FrPs innvandringspolitikk, så ja.

1

gjespe

Under de

Tok du ei AP pille eller to for mye på morran - du virker noe hyper i dag?

Kan det være årsaken til tåkepraten tidligere?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...