Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Sylvi Listhaug, ta innersvingen på hylekoret

Kjære Sylvi Listhaug

Det er med glede at vi i de siste dagene har sett deg vise en varmere og mer omsorgsfull side når du oppforder folk flest til å gi penger til hjelpearbeid for flyktinger i sine nærområder.

Dette er en vakker tanke Sylvi, og kjenner jeg dine tilhengere rett (tilgi meg om jeg tar feil) så sitter de fleste av dem nå med store og bankende hjerter og venter utålmodig på at FrP skal ta en "Joner" og stable på beina en spontan humanitær giveraksjon. Jeg tror folk flest formelig sitter og brenner etter å kunne få Vippse kr 100 eller mer til nødhjelp for flyktningbarn i Midtøsten så de skal slippe å spise gress i vinterkulda. Og hvis først FrP går i front med et humanitært initiativ, så kan jo ikke alle de venstrevridde sitte passive igjen på gjerdet og ved det risikere å bli slått i hartkorn med selvgode og gjerrige angstbitere, hvem nå de måtte være blant oss. Dette blir en braksuksess!

Alle Syrere jeg har møtt gjennom livet er stolte og flotte mennesker som helst bare vil bo i Syria. De fleste av dem som likevel har måttet forlate hjemlandet sitt for å forsøke å berge livet for seg og sine, har forblitt i teltleire i nærheten av krigssonene de flyktet fra for fire år siden. Nå i vår tid er det Midtøsten som brenner, og for en snau mannsalder siden var det flere titalls millioner kristne, hvite Europeere, flasket opp med mistro og dødsforakt for "de andre", som på samme måte som i dagens Syria gjorde alt de kunne for å rive hverandre i filler. I krig er alltid kvinner og barn de mest sårbare, de er mindre mobile, har ofte mistet forsørgere og har selv ansvar for egne barn og søsken. Det er derfor særlig denne gruppen, uansett nasjonalitet, som trenger all støtte de kan få for å berge seg igjennom slike kriser. De må også skjermes fra krigshandlinger, og ikke overlates til sin egen skjebne i krigsområder, det være seg i Syria, Jemen, eller som aktuelt i det siste, Afghanistan. Mannfolk, på sin side, kan generelt sett for min del gjerne bli igjen og sloss for det de selv måtte holde hellig.

Så kjære Sylvi Listhaug, parker hylekoret i startgropa og lanser Englekorets Juleaksjon!!! Du er en viktig inspirasjon for mange og vil garantert få mange ildskjeler med deg på laget denne gangen også!

Jeg er også sikker på at både Jimmy og Marine følger på hakk i hæl, og at de i det stille vil gremmes over at det skulle være en utlending, av alle ting, som kom på dette først ;-)

Dette kan virkelig ta helt av, bostavelig talt over natta, og jeg vil garantert ikke føle meg lurt om jeg skulle komme til å Vippse over litt vekslepenger denne gangen heller!

GO FOR IT SYLVI - ONLY YOU CAN DO IT!

12
208 svar

208 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

Mr.Daddycool

Alle Syrere jeg har møtt gjennom livet er stolte og flotte mennesker som helst bare vil bo i Syria. De fleste av dem som likevel har måttet forlate hjemlandet sitt for å forsøke å berge livet for seg og sine,

Derfor reiser de helt til andre siden av jorden nesten ? Dette tror du på ?

5

gjespe

Bingo - dessverre tom for tomler :)

1

ulefos

tror du ikke det er krig i Syria?

1

Solvgutt1

De fleste syrere er på flukt innad i Syria, eller i grenselandene. At noen søker seg til at verdens beste og tryggeste land er da lett å forstå.

1

Mr.Daddycool

. At noen søker seg til at verdens beste og tryggeste land er da lett å forstå.

Men ikke fordi de er i fare! Men fordi de vil ha et godt liv. Det er det faktisk flere milliarder mennesker i verden som vil. De er i fare, men det er ikke årsaken til at de vil til Norge. Det forstår du vel ?

3

ruffem

Selvfølgelig mye, mye lettere enn å prøve å skape noe slikt i Syria! - Nei skulle bare mangle...det er jo bare en inngripen fra høyere makter som kan klare det!

1

erdetslik

Forklar meg gjerne - jeg er uvitende om kunnskapsnivå til syriske barn

- hvordan har disse barn et ønske om å komme til Norge ? - på mine reiser utenom Europa er det svært få voksne som vet noe om Norge - er det på skolen de får informasjon om Norge ? - det kan neppe være fra foreldrene

eller er det menneskesmuglerne som skaffer penger til IS (for å drive krig) som gir disse barn (og foreldre) "realistisk" kunnskap om Norge ?

Jeg vet ikke hva du vet, men det virker som du har mer kunnskap enn meg om de barn som reiser "verden rundt" for å komme til et land de ikke vet noe som helst om. Fortell meg gjerne det du vet om hvordan syriske barn får vite om Norge.

1

fazz

>>> Tror du nordmenn og europeere flest som reiste over til USA på 17 og 1800 tallet helst ville bo i Norge sammen med familie og venner ?

1

Bountyhunter

Nav var utbredt når manhattan indianerne solgte øya for 36 dollar,fjas....kanskje de tok et tak istedenfor å syte og klage?

1

Videoseven

Det er med glede at vi i de siste dagene har sett deg vise en varmere og mer omsorgsfull side når du oppforder folk flest til å gi penger til hjelpearbeid for flyktinger i sine nærområder.

Det er fordi Listhaug vet at en kan hjelpe 10-20 flyktninger i sine nærområder, for samme summen som en eneste flyktning i Norge.

Når en vet at flyktninger i sine nærområder får stadig mindre hjelp, er det feil å la luksus immigranter bosette seg i Norge. Venstresiden presser på at pengene skal brukes på luksus innvandrere i Norge, fremfor å hjelpe ti ganger så mange i sitt eget område.

Venstresiden lar 9 av 10 sulte fordi de er så veldig snille. Vi som vil bruke pengene i nærområdene, og hjelpe flest mulig, er de onde.

Venstresiden har sitt eget begrep av virkeligheten.

2

GARDSDATTRA

Tommel gitt for det beste innlegget på vgd på lenge. :-)

2

Torotto

Så kjære Sylvi Listhaug, parker hylekoret i startgropa og lanser Englekorets Juleaksjon!!! Du er en viktig inspirasjon for mange og vil garantert få mange ildskjeler med deg på laget denne gangen også!

Tror du heller bør satse på "nissen"!

Nå gjennomfører hun SV sin flyktningspolitikk.

Sylvi snur angående flyktninger som kom inn via Storskog. De får sin asylsøknad behandlet i Norge. ;-)

Sitat:

Det er TV2 som melder at Justisdepartementet onsdag kom med en ny instruks til Utlendingsdirektoratet. Nå skal alle asylsøkere uten lovlig opphold i Norge, men som Russland har nektet å ta imot, få sine saker behandlet i Norge.

Tidligere har rundt 1 300 asylsøkere blitt avvist etter den såkalte Storskog-instruksen. Denne sa at det var trygt for dem å reise tilbake til Russland og søke asyl der. Russland har imidlertid nektet å ta imot dem. De fleste av disse asylsøkerne er syrere, og det er heller ikke mulig for dem å reise tilbake til Syria. Dermed har de blitt sittende i et slags vakuum i Norge, uten lovlig opphold her eller mulighet til å reise tilbake.

Det har vært et stort press på departementet for å få dem til å snu, og etter at UDI har kommet med forslag om å endre praksisen har Sylvi Listhaug gitt etter. Nå skal alle søknadene behandles i Norge. Også politiets utlendingsenhet har vært uenig med departementet i Storskog-instruksen.

Det antas at det er rundt 1 000 mennesker som befinner seg i Norge, og som denne nye instruksen gjelder for.

1

GeorgELothe

Nå gjennomfører hun SV sin flyktningspolitikk

Ja, de ser ut til å bli litt mykere i kantene nå som også Sylvi & Co kjenner på frykten for å bli kastet ut :-)

1

Videoseven

Alle de store hjelpeorganisasjonene er i nabolandene til Syria, men vi prioriterer de som klarer å komme seg til Norge.

Vi gir 1,5 milliarder til flyktninger i Syria, nøyaktig det samme vi brukte på tomme mottak her i landet. Hvor mange titalls milliarder vi har brukt på asylsøkere tør jeg ikke tenke på.

Vi gir lite i nærområdene, samtidig som vi knuser velferdssamfunnet her hjemme.

1

Sponvika

Ønsker du å øke bistandsbudsjettet og i så fall hvor mye?

1

Videoseven

Tror du ikke jeg har tenkt på dette?

Europa gir hundrevis av milliarder i bistand hvert år, men selv etter 60 år har vi ikke fått noen effekt. Ikke engang i Norge kan vi si at bistand er bra.

Jeg hadde avskaffet bistanden i dagens form, og heller brukt pengene på nødhjelp. Nødhjelp kunne være krig, sult, naturkatastrofer og lignende. Jeg hadde ikke brukt en krone på korrupte ledere, rike land eller bistandsorganisasjoner med millionlønninger og milliarder på bok.

Hvor stort dette budsjettet ville vært, avhenger av hvor mye nødhjelp vi må bruke på immigranter i vårt eget land. Hvis vi bruker 33 milliarder i Norge, får verden null. Har vi ingen immigrasjon får utlandet 33 milliarder.

Det er vanlig å bruke bistand til egne flyktningeutgifter.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...