Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Frp og Krekar sett fra sosiale medier

Aftenposten har hatt en herlig liten gjennomgang av innlegg fra Frp'ere på facebook og twitter. Siv Jensen nevnte Krekar på sin facebookside allerede i 2009, og siden har det gått slag i slag.

Var visst ikke så lett å håndtere Krekar alikevel Siv?

4
9 svar

9 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

puma1

Her blir Balle Klorin intervjuet i saken: https://www.youtube.com/watch?v=BrFa1g7VeDE

2

gorrart

Balle Klorin

Hahaha.

Spot on!

1

Folkflesk

Aftenposten har hatt en herlig liten gjennomgang av innlegg fra Frp'ere på facebook og twitter. Siv Jensen nevnte Krekar på sin facebookside allerede i 2009, og siden har det gått slag i slag.

Det startet faktisk 5 år før dette, så vidt jeg husker. Da var fortsatt Carl I. Hagen partileder. Han gikk i en slags farseaktig medie-klinsj med Krekar, der sistnevnte bl.a. saksøkte Hagen for å ha kalt ham en "terrorist". Den offentlige feiden mellom Krekar og Hagen fortsatte noen år.

Jeg husker jeg nærmest registrerte med vantro at Siv Jensen, etter at hun overtok som partileder, fortsatte å kjøre Krekar-saken. Det som så ut som Hagens egne lille personlige vendetta var nå takket være Jensen og hennes manglende oppfinnsomhet blitt parti-politikk.

Dette ble ytterligere forsterket da Krekar var dum nok til å fremme en trussel mot Erna Solberg. Solberg hadde selvsagt null interesse av saken - hvor often blir vel ikke en landskjent politiker truet av en ekstremistisk idiot? Men Siv Jensen skulle ut i media igjen og anmeldte forholdet. Selv om det altså var Erna og ikke hun som var blitt "truet" av den såkalte mullaen.

Når man tenker over det, så er det ganske absurd at et norsk parti han prestert å gjort en skjeggete islamistisk enkeltperson til en del av partiets politikk. I tur og orden har nå ikke bare Siv Jensen, men også Sylvi Listhaug, Ulf Leirstein, m.flere bidratt til FrPs politisering av Krekar-saken. De har æreskjelt andre i årevis for å ikke "ta tak i saken".

Nå er de avkledd for offentligheten som de amatørene de er.

2

helgekarl

Jeg trur Krekar blir verna av FrP, slik frk. Jensen spekulerte i at han ble av den rødgrønne regjeringa! :-)

2

Kero79

Frp ønsker å dra frem Krekar så ofte som mulig. Krekar i media er lik stemmer på frp. Frp driter i hvor mye penger det koster den Norske staten å forfølge denne mannen.

1

engafever

Her er noen av mine favoritter(alle fra Siv Jensen):

"Støres løfte om "Krekar ut av Norge" er ikke troverdig.

3:11 PM - 11 Jun 2010"

Siv Jensen og Frp har snart sitti i regjering i fire år, hva med Jensen og Frp sin troverdighet?

"Siv Jensen

about 5 years ago

Hvis ikke Mullah Krekar blir arrestert nå, er det nærliggende å tro at han har politisk vern av Stoltenbergs regjering. Norsk lov står ikke i veien og Frp vil applaudere og berømme handling!"

Er det noe anderledes med norsk lov i dag og tidligere?

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...