Nye VGD er lansert! Mer informasjon

http://www.klassekampen.no/article/20161203/ARTICLE/161209989 Jøss, og så Klassekampen? Når denne avisen dokumenterer effekten av asylpolitikken i Norge - så kan vi stole på dette. Denne avisen ville neppe skrevet noe som dette, om det ikke var tilfelle.

Listhaugs politikk har båret frukter - tallene taler sitt tydelige språk. De som hetser Listhaug kan nå sitte skamfulle tilbake og se at Frps politikk virker, i alle fall på dette området.

Så er det å håpe at vi får Frp i regjering fra 2017 også.

Det er helt nødvendig med restriktiv innvandringspolitikk - mer i framtiden enn noensinne! Heldigvis ser storparten av Stortinget at det er nødvendig med innstramminger. Og ettersom tiden går vil vi nok må stramme enda mer inn.

5
226 svar

226 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

RazorBoy

Den viktigste forutsetning for å få til integrering av innvandrere er å holde antallet lavt nok til at det faktisk er mulig. Spesielt den kraftige overvekten av yngre menn blant de som kommer gjør integreringen vanskelig. At Listhaug konsentrerer sitt arbeid om dette er det eneste rette å gjøre. Hun er også den første statsråden på feltet som faktisk gjennomfører den politikken det er flertall for i folket og på Stortinget.

2

Torotto

Hun er også den første statsråden på feltet som faktisk gjennomfører den politikken det er flertall for i folket og på Stortinget.

Det var vel nytt? Så langt har det dreid seg om retorikk.

Kritikk fra Røde Kors over håndteringen av flyktninger i SørVaranger og i Oslo.

Familier splittet, ligge på fortau og hvor frivillige "Godhetstyrannerr. " faktisk redder vår humanistiske ære.

Jobbet ikke politiske med brev til russiske myndigheter, slik at flyktningsstrømmen kunne vært begrenset.

13. januar 2016: Asylsøkere som må sykle over grensen i 30 minusgrader blir tema i Stortingets spørretime.

Det Listhaug skiller seg ut på er faktisk å unnlate å følge opp Stortingets krav.

Som nå , hvor hun måtte gå til fullt tilbaketog på behandlingen av asylsaker, fra de som komme over grensen.

1

vif_support

Vel, hjelper uansett lite å ha en Sylvi Listhaug som selger partiet når man skal hente inn folk som Terje Søviknes, og kanskje få inn Carl I. Hagen igjen. Blir jo som å sette partiet 20 år tilbake i tid

1

vif_support

Denne fra i mai..

"Anders Todal Jenssen, professor i statsvitenskap ved NTNU, sier tallene viser at Listhaug fører den innvandringspolitikken «folket vil ha»"

http://www.dagbladet.no/2016/05/29/nyheter/politikk/listhaug/frp/innenriks/44360767/

1

neondian

Denne undersøkjinga viser berre det som alle veit, vi har ein streng innvandringspolitikk I Norge og det har vi hatt lenge.

Politikken er meisla ut av eit fleirtal I Stortinget (kor ikkje FrP er med!).

Listhaug har vore flink til å få mange til å tru at det først er no med FrP I regjering at politikken er blitt så streng.

Som det står I same linken:

- Hun og Frp har lykkes med å holde ved like en forestilling om at Norge hadde en veldig liberal innvandringspolitikk, men realiteten er at vi har hatt en streng linje i disse sakene over lang tid. Hun har klart å opprettholde et «Frp-mot-røkla»-bilde, sier han.

1

Inteligentaj

Jeg har ikke tid å svare nå, men mener at direkte kostnader til integrering er rundt 18mrd. Dette er utgifter som ikke hører inn under NAV/folketrygden. Hva NAV bruker på innvandrere har jeg forsåvidt delvis gitt eksempler på allerede. Det er bare å ta frem kalkulatoren og regne, det :)

1

Sponvika

Og hvilke stønader er kuttet som en direkte årsak av innvandringen? Altså som direkte årsak.

1

Inteligentaj

Vet du hva, jeg tror faktisk ikke jeg når frem hos deg. Selv barnet mitt på 13 forstår hvordan et budsjett fungerer.

1

jeolno

"Statens kostnader för migration och integration väntas öka rejält de kommande åren.

2017-2020 ligger kostnaden på runt 70 miljarder årligen."

I følge svenske Aftonbladet er altså de tilsvarende utgiftene i Sverige 70 milliarder i året.

Da tilbudet til migranter er mye rausere her enn det svenskene kan tilby, er nok tallet 18 milliarder i direkte utgifter her i landet alt for lite.

1

neondian

Dette med dokumentasjon verkar å vere vanskeleg.

Kvifor det?

1

Nymme

Listhaugs politikk har båret frukter - tallene taler sitt tydelige språk. De som hetser Listhaug kan nå sitte skamfulle tilbake og se at Frps politikk virker, i alle fall på dette området.

Frp's politikk? Hun driver ikke partipolitikk som minister, men utøver stortingsflertallets politikk. Så vi kan være enige om at stortingsflertallets politikk gir resultater på innvandringssiden. Så har vi integreringsbiten som hun tydeligvis mislykkes totalt, skal vi tro Nettavisen som du flere ganger har fremstilt som representativ når den går i positiv regning for dine meninger. Der mener hele 96% at integeringen som Listhaug har ansvaret for er mislykket.

1

kjempekanin

Men var folk mer fornøyd med integreringsbiten FØR Listhaug ble innsatt i nyopprettet statsrådspost for 1 år siden?

Selv mener jeg at integrering av mennesker av en viss trosretning ikke er så vellykket, men dét må tilskrives nevnte religionskultur og ikke ev. manglende innsats ifra norske myndigheters og lokalsamfunns side.

2

Nymme

Jeg har ingen holdepunkter for hva folk mener idag eller hva de mente før Listhaug kom. Men min mening er at Horne gjorde en bedre jobb som integeringsminister enn Listhaug.

1

TomPadang

Selv mener jeg at integrering av mennesker av en viss trosretning ikke er så vellykket, men dét må tilskrives nevnte religionskultur og ikke ev. manglende innsats ifra norske myndigheters og lokalsamfunns side

Nettopp. Det nytter ikke å integrere de som ikke vil integreres.

1

clavin

Så har vi integreringsbiten som hun tydeligvis mislykkes totalt, skal vi tro Nettavisen som du flere ganger har fremstilt som representativ når den går i positiv regning for dine meninger. Der mener hele 96% at integeringen som Listhaug har ansvaret for er mislykket.

Det er klart at når Nettavisen foretar en undersøkelse som de selv sier at er "useriøs", så må det jo selvsagt brukes for alt det er verdt for dere. Det er vel dette dere karakteriserer som "sikre bevis".

Har du andre kilder på at integreringen under Listhaug er mislykket? Har eksempelvis Karin Andersen og SV, samt Noah sagt det? I såfall er jo dette et sannhetsbevis uten like.

1

Nymme

Jeg anser undersøkelsen som fullstendig useriøs og meningsløs, men han jeg konfronterer med dette, har brukt Nettavisen-undersøkelser som begrunnelse for støtte til Listhaug i befolkningen.

Jeg mener ikke at integreringen er bare mislykket, men Horne gjorde en mye bedre jobb en Listhaug etter min mening.

1

TomPadang

Så har vi integreringsbiten som hun tydeligvis mislykkes totalt, skal vi tro Nettavisen

Jeg har ikke fremstilt noe som helst. Integreringsbiten er også dog avhengig av flere enn Listhaug - nemlig de som skal integreres, og kommunene som må spille på lag. Hva angår de to siste er det jo virkelig der skoen trykker.

Du som er så kritisk og bedrevitersk - hvordan tvangsintegrerer du noen? Send oppskriften de de som steller med dette.

1

Nymme

Joda, du har fremstilt spørringer i Nettavisen som folkemeninger om Listhaug, men nå passer det tydeligvis ikke. Du har bl.a. gjort det her:

"69% sier at FRPs politikk v/Listhaug er bra. http://www.nettavisen.no/na24/propaganda/ingebrigt-steen-jensen-reagerer-sterkt-etter-tv-2-reportasje-med-sylvi-listhaug/3423286905.html Jeg tok for lite i, viser det seg."

Og her:

"Det skrev jeg noe om - men du fikk det ikke med deg i din iver etter å slenge dritt. Kan gjenta det: "62% er meget klar tale! Og legg merke til at kun fattige 7% mener hun går for langt i å være med på denne type aksjoner, men at politikken er bra. Flere enn 2 av 3 nordmenn støtter altså Sylvi Listhaug og det hun gjør i sin jobb. Og det er folkemeningen akkurat NÅ." Altså - 62+7 = 69% synes politikken er bra. Fikk du det nå?"

Men når spør om integreringen (som er under Listhaugs ansvarsområdet, så har du ikke fremstilt Nettavisens spørreundersøkelser om noe som helst.

Integrering er det mange som må bidra med og mange bidrar. Det skjer mye godt integeringsarbeid, bl.a. fra kommuner som mottarbeider Frp's sentrale treneringsarbeid. Å jobbe systemmessig med det er Listhaugs ansvar. Jeg ser ikke noe særlig arbeid fra Listhaug på integreringsområdet, ser du? Horne var mye tydeligere.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...