Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Thomas Knarvik: en spydspiss

Thomas Hebdo Landets fremste kunstner (og for den saks skyld eneste) i aktiv kamp FOR fortsatt ytringsfrihet i Norge og MOT den jævligste pest Europa har sett siden svartedauen..nemlig Islam. Her i en frisk og fin debatt som begynner ved 25:20 http://www.nettavisen.no/nyheter/flg-den-store-apedebatten-her/3423289868.html

2
11 svar

11 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Nabo

For de som er interessert i slikt så gir Trond Ellingsen i Document. no her en anmeldelse av debatten på Litteraturhuset.

https://www.document.no/2016/12/06/den-store-apedebatten/

At det blir vel mange kroppsåpninger og ditto avføring får man heller bære over med. Dette blir særlig virkningsfullt når han legger fotografiske portretter inn i tegningene. På det viset strekker han ytringsfriheten til ytterste grense og gjerne litt til. Og det er særlig de som er på politikkens venstreside, som får gjennomgå. Hadde vi hatt en tilsvarende apedebatt dersom Knarvik hovedsakelig hadde sparket mot høyre? Neppe.

Knarvik opplyste at utgangspunktet for alt han gjør var den famøse unnskyldning Jonas Gahr Støre fremsatte på Norges vegne etter at redaktør Vebjørn Selbekk hadde trykket Muhammed-karikaturene i Dagen i 2006. Dette hadde trigget ham, og etter en heftig debatt i pressen i vår hadde Trolltekst fattet interesse, og det ble besluttet å samle tegningene i en bok.

Det endte opp i en islamdebatt identisk med debatter vi kjenner så alt for godt fra tidligere, der Rana hele tiden avbrøt meddebattantene uten at moderatoren, dvs. Yama Wolasmal, grep inn. Det må være mulig å debattere karikaturer som berører islam uten at vår hjemlige euroislamist Mohammad Usman Rana i kjent Tariq Ramadan-stil hele tiden hevder at ting er tatt ut av kontekst. Nå skal det vel sies at også Knarvik bar ved til bålet når han refererte fra et innringerprogram der usikre muslimer kunne spørre imamer om hva som var rett og galt. Et av spørsmålene var om homsesex var tillatt i islam. Dette ble besvart med at dersom formålet var å utvide anus for å få plass til mer sprengstoff så var dette greit. Opptak sies å ligge på YouTube.

_________________________________________________

God fornøyelse.

1

Folkflesk

Nå gir han ut boka «In Your Face», og den forbindelse kjøres det debatt på Litteraturhuset, og et av oppsparkene til diskusjonen er om Knarviks tegninger er god satire eller bare noe doveggkunst.

Panelet består av Mahmoud Farahmand, Usman Rana, Vebjørn Selbekk, Mimir Kristjansson og Knarvik selv, og debatten ledes av Yama Wolasmal, kjent fra Underhuset på TV 2.

Regner med at TS ikke tørr å møte opp på debatten selv, da han tror de to førstnevnte deltakerne er infisert av pest.

1

En_ganske_snill_mann

om Knarviks tegninger er god satire eller bare noe doveggkunst.

The words of the prophets are written on the subway walls

2

Larrek

Regner med at TS ikke tørr å møte opp på debatten selv, da han tror de to førstnevnte deltakerne er infisert av pest.

Den ene innrømmer at han er marginalisert(den norske kommunsiten) Den andre bryter alle regler ved legetikken ved å fjerndiagnostisrere en kunstner fordi han ikke finner seg i regler satt på 600-tallet.

Du spiller som vanlig din rolle på VGD som idiot, som stiller idiotiske spørsmål.

Intet nytt under solen.

1

Folkflesk

Du spiller som vanlig din rolle på VGD som idiot, som stiller idiotiske spørsmål.

Intet nytt under solen.

Jeg stilte ikke noe spørsmål. Konstaterte bare at to av debatt-deltakerne lider av det du beskriver som "den jævligste pesten siden Svartedauen" og at du derfor sannsynligvis ikke kan møte opp på debatten grunnet frykten for smittefare.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...