Nye VGD er lansert! Mer informasjon

Det er mulig vi kan få en AP/SP/KRF-regjering etter neste valg, men man bør ikke undervurdere muligheten for at heller V vil skifte side.

Det er langt mellom V og FRP, men vil ikke AP komme til å bli rimelig lei av Skei Grande uansett ?

Det er SP som har blitt sett på som hestehandlerpartiet, men under de rødgrønne var forholdet særlig mellom AP og SP godt, KRF og Ap tror jeg vil gå noenlunde greit, mens V vil bli en torn i øyet.

Hva tror dere ?

1
36 svar

36 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

trondhjem

Hva tror dere ?

Jeg har ingen tro på at dagens V vil kunne oppføre seg som et sentrumsparti, dvs. være i stand til å samarbeide både til høyre og til venstre i politikken.

Dette begrunner jeg med at det er næringspolitikken, nærmere bestemt i hvor stor grad markedet eller staten skal ha ansvaret for å skaffe oss de varer og tjenester vi etterspør/trenger, som er hovedskillelinjen mellom Høyres og Aps politikk. På dette området står dagens Venstre til høyre for Høyre.

Derfor har jeg ingen tro på at dagens V kan skifte side og støtte en Ap-dominert regjering. Dagens Venstre er intet sentrumsparti, det er et høyreparti godt ute på høyrefløyen.

2

grds

Det interessante er om V ønsker å støtte FRP i regjering, de har jo gitt signaler om at avstanden mellom de to har økt i regjeringsperioden. MDG har nå også erklært FRP som uspiselig. Man kan da se for seg følgende alternativer:

SV+MDG+AP?

SV+AP+SP

AP+MDG?

AP

AP+SP

V+KRF+H

SP+V+KRF+H?

SP+KRF+H?

H+FRP+SP?

H+FRP

1

loccie

Heller AP enn trollet.

1

legalize_it

Heller AP og Venstre(evt. SV) enn AP, Sp & KrF.

Alt er bedre enn et parti som baserer sin politikk på eventyrhistorier og et annet som kun er ute etter en marginal folkegruppes beste.

1

Garindan

et annet som kun er ute etter en marginal folkegruppes beste.

Nja, de mater jo befolkningen da så, iallefall sånn rundt 40% av matbehovet eller noe? Bøndene er kjekke å ha den dagen globalismen og verdensmarkedet går til helvete.

1

eagle54

Det er mulig vi kan få en AP/SP/KRF-regjering etter neste valg, men man bør ikke undervurdere muligheten for at heller V vil skifte side.

Det er jo lov å håpe, men stakkars Støre.....

En slik endring ville øke folks lyst til å stemme borgerlig radikalt.

1

HusebyD

Tror venstre må under sperregrensen for å bli kvitt Trine før de kan gå den ene eller den andre veien.

Jeg tror dog att ett samarbeid med AP er like vanskelig for venstre som dagens regjering. Høyre og AP har de fleste tankene likt, spesielt når det kommer til miljø og innvandring, som virker som er venstres kjernesaker nå til dags.

KRF er og forblir ett parti jeg ikke vil ha inn i dem ene eller den andre regjeringen. Tankegangen demmes høre hjemme på 50 tallet.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...