Nye VGD er lansert! Mer informasjon

De fleste her tilhører nok et parti og vet hva man skal stemme utpå høsten i 2017. Som regel er man opptatt av feil og mangler og ikke av det som rett og er veldig bra. Meg selv inkludert.

Vi liker å lage et skille mellom venstresiden og høyresiden.

Det jeg vil er at du skal trekke fram en politiker på høyresiden og EN på venstresiden du setter pris på eller respekterer. Hvis du er høyrevelger bør politikeren du trekke fram på høyresiden være fra enten Frp,Krf eller Venstre. Ikke Høyre.

Siden jeg stemmer AP vil jeg trekke fram Bård Vegar Solhjell hos SV. Etter mitt syn er denne fyren både dyktig og sympatisk med bred folkelig apell. Jeg må si at jeg liker en politiker som tar med seg familien på interrail. Synes dessuten at han snakker velformulert, forståelig og brenner for sakene han tar opp. At han trekker seg som politiker er ikke bare trist for SV, men også for det politiske miljøet.

Børge Brende fra Høyre virker til å være en dyktig fyr som virker både tillitskapende og solid i sin tilstedeværelse. Har vært utenriksminister i en ganske så urbulent tid, og har skjøttet dette ganske brukbart. Ikke lett med nordområdepolitikk når russerne anekterer krim. Flink kar som sjelden snakker nedsettende om andres politikk.

3
14 svar

14 svar

Vi ønsker å legge til rette for en god debatt på nettsidene våre, og for å kunne sikre god moderering holder vi nattestengt mellom klokken 00.00 og 08.00.

Garindan

Stemmer sannsynligvis Frp igjen. Listhaug er det desidert sterkeste kortet på høyresida. På venstresida må jeg vel si Tajik. Dama er rett og slett bare mer "dugandes" enn resten.

1

engafever

Kan trekke frem flere egentlig, men understreker, at selv om jeg liker dem som personer, så liker jeg ikke politikken de representerer :-).

Som sagt, det er flere, men mitt valg høyresia: Erna, Hareide...

Venstresia(sentrum):Vedum, Valen, Moxnes, Solhjell...

1

TomPadang

Selv tilhører jeg ikke noe parti eller politisk retning. Så jeg stiller uten forutinntatthet.

Abid Raja har vist seg å være uredd mht å gå i mot ytterliggående muslimer og tørre si mye om muslimsk tankegods.

Jeg har også sans for Torstein Dale fra Rødt - en reflektert og ryddig kar. https://no.wikipedia.org/wiki/Torstein_Dahle

1

Folkflesk

Selv tilhører jeg ikke noe parti eller politisk retning.

Du er den mest nøytrale FrPeren som har vært her på lenge.

1

TomPadang

Det var hyggelig at du har lagt merke til det.

1

Folkflesk

Fra partier jeg ikke stemmer foretrekker jeg Snorre Valen (SV) og Røe Isaksen (H). To ideologisk oppvakte folk som i alle fall på sitt beste viser tegn til å tenke litt utenfor boksen.

Nå skal de vel begge ta en pause fra politikken - noe som sikkert skyldes at de innser at livet er mer enn det norske stortinget.

1

Niffen

Som SV-er er valget mitt på venstresiden lett. Det blir selvsagt Bjørnar Moxnes. Han er ryddig, saklig og velinformert og jeg tror ikke det finnes svik i den mannen uansett fristelser.

På høyresiden er dessverre de beste borte og jeg tenker da på slike som Lars Roar Langslet, Gunnar Garbo og flere andre av deres støpning. Hans Olav Syversen er nevnt allerede ser jeg, men jeg synes det er et godt valg så støtter det. Så har jeg litt beundring for Siv Jensen som klarte det kunststykket å gjøre Frp såpass stuerent at Høyre ville danne regjering i lag med de. Det hadde neppe skjedd under Kal.

1

Boccherini

Det blir selvsagt Bjørnar Moxnes. Han er ryddig, saklig

Saklig og saklig, fru Blom.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...