Nye VGD er lansert! Mer informasjon

En krigsforbryter i nobelprisutdelingen

I går var en krigsforbryter tilstede i Nobelprisutdelingen. Ettersom har spilte på "riktig" lag, er hans forbrytelser blitt feid under teppet.

Vi snakker om mannen som formidlet ordre om å bombe "alt som kan røre seg" fra luften.

En ting er at han ikke blir dømt, noe annet og også temmelig alvorlig er at man lar en slik mann være tilstede på nobelprisutdelingen. Han burde arresteres og siktes nå som han er å norsk jord.

Hvem?

Henry Kissinger

4
24 svar

24 svar

Logg inn med Schibsted

Du må være innlogget for å svare på dette innlegget!

Gå til innlogging

EinarSalbu

Jeg må si jeg får veldig dårlig smak i munnen når jeg tenker på at statministeren ikke ville møte Dalai Lama, men smiler over hele fjeset når hun møter denne amerikanske slabbedasken av en krigsforbryter.

Allendes barnebarn ber Norge arrestere denne mannen. Det kunne jo ha vært en parole i FrPs valgkamp: "Skal denne mannen få bevege seg fritt rundt i samfunnet?"

2

Rhabagatz

Sannheten er at Kissinger har gjort langt mer alvorlige ting enn Mullahen vi elsker å hate.....

1

madiba

Aprpos mullah.

Zbigniew Brzezinski er også i Oslo. Her snakker han med de som vi i dag kjenner som taliban. Han mente de var fremtiden. Litt av en gjeng våre skattepenger brukes til å være vertskap for.

1

Folkflesk

Hvem? Henry Kissinger

Synes han hadde fortjent en lignende velkomst som han fikk på en høring i den amerikanske kongressen nylig:

https://www.theguardian.com/us-news/video/2015/jan/30/john-mccain-anti-war-protesters-low-life-scum-henry-kissinger-video

Man legger her merke til at McCain til slutt påtar seg rollen som en slags moralens vokter som liksom setter skapet på plass.. "Henry, I hope you accept our apologies". Oss krigshissere i mellom, burde han ha lagt til.

2

Rhabagatz

Man legger her merke til at McCain til slutt påtar seg rollen som en slags moralens vokter som liksom setter skapet på plass.

Dette er hykleren som kaller Assad krigsforbryter?

Å bombe sivile er og forblir en krigsforbrytelse. Å henge bjella på kua er ikke skammelig. Henry Kissinger er en krigsforbryter, men vi mangler en rettskraftig dom på det.

2

Arrcab

Å bombe sivile er og forblir en krigsforbrytelse. Å henge bjella på kua er ikke skammelig. Henry Kissinger er en krigsforbryter, men vi mangler en rettskraftig dom på det.

Ingen ledere av Kissingers format og posisjon, vil unngå beskyldninger om krigsforbrytelser eller forhold knyttet til folkeretten. Kissinger er en av verdens mest dekorerte og betydningsfulle politikere/ rådgivere gjennom tidene, og hans ettermæle blir sikkert ikke bli skrevet av det John McCain kalte "anti-war protesters".

1

StevenPatrick

Statsministeren og kulturministeren stilte jo stolt opp og fikk tatt et bilde sammen med krigsforbryteren. Som dopingjegeren skrev; "Høyrekvinner i rødt på Nobelmiddagen." Og litt skryt av å få møte krigsforbryteren.

Som nevnt tidligere, så kunne jo ikke disse damene ta seg tid til å møte Dalai Lama. I frykt for å fornærme kineserne. De burde skamme seg, men jeg tror ikke de har evnen.

1

madiba

En ting er at han ikke blir dømt, noe annet og også temmelig alvorlig er at man lar en slik mann være tilstede på nobelprisutdelingen. Han burde arresteres og siktes nå som han er å norsk jord.

Hvem?

Henry Kissinger

Er ikke dette bare nok et bevis på at vi er USAs puppets ? Men hvem bryr seg om drepte Afrikanere, arabere, Asiater og Sør Amerikanere. Kissinger har jo bare ivaretatt USAs interesser...

Sikkert ikke alle som vet men her fra Angola. Oppsummerer vel USAs problem. Kan ikke akseptere at land selv velger sine ledere

Kissinger had sent another message to Moscow.

In Africa, Angola became still another pawn. In April 1974 a revolution inside Portugal liberated its colonies. In Angola, rival tribal groups vied for power. As John Stockwell, then head of the CIA Angola Task Force, remembers, “Uncomfortable with recent historic events, and frustrated by our humiliation in Vietnam, Kissinger was seeking opportunities to challenge the Soviets.” The decision “to continue to try to put a government of our choosing in Angola by force was made by Secretary of State Kissinger.”

1

Flacoloco

I går var en krigsforbryter tilstede i Nobelprisutdelingen

I går: én ja.

"Han kom til sine egne, og de tok meget vel i mot ham". Litt seint ute denne gangen. De andre var jo for lengst dratt avgårde på nye tokter. Med freds-prisene sine bak flere angreps-droner og tettere røyklegging.

Nobel-komitéen demonstrerer igjen at man der har intet behov for blodhunder. Og at man selv har den nese som behøves. Og har brukt den strategisk og lydig i mange mange år. For å sniffe seg fram til blod. "Elver av blod" (Colombia 1967-2016 ?). Nei, ikke militært lønnet og dekorert blod. Sivile gratis-floder av blod.

I år, nok en gang en topp gallions-figur med mangfoldig militært rulleblad fra makabre terror-soner. Der sønderknuste mødre til de tusener av sivile "forsvundne" lyttes høflig til. Så lenge kameraet går. Men deretter ! Som før.

Jeg ser Norges Jan Egeland, med stort hjerte utenpå brystet og med større klump i halsen, finbukke og hilse ærbødig på en maktens militærvæpnet topp-figur fra Colombia. Stemningen som alltid gemyttlig når det er stor økonomisk støtte rett om hjørnet.

Ingen nordmann skulle i sin ungdom hatt lov til å hospitere hos latin-amerikansk herskerklasse i et helt år. Det m å sette sine spor. Denne overklassen - sittende på de fattige - er klodens minst medfølende. Null. Og enda langt verre er den brasilianske.

Nei da - ikke mot oss, deg og meg. Mot sine egne på laveste eksistens-nivå. Der de nødstilte er helt uten stemme. Stillhet. Og uten flom-belysning fra Egeland-verden. En fattig og syk mor med sine tre barn kan tørke i hjel på trappa til byens rikeste lege. Bryr seg ikke (Mexico).

Mahatma Gandhi ? I 2016 hadde han garantert ikke blitt nominert. Han hadde heller ikke blitt gitt adgang til salen for der å sitte sammen med fredsprisvinneren fra klodens fredshyklerstat number One. Og ikke hadde han selv ønsket det heller. Garantert !!

Nobels "fredspris". Hvilken verdi i dag og for hvem ? " Året 2017 kan gi noe av fasiten.

1

Lignende temaer

Bilde

Aktuelt

Aktuelt

Bilde

Koronaviruset

Koronaviruset

Bilde

Amerikansk politikk

Amerikansk politikk

Bilde

Midtøsten

Midtøsten

Bilde

Terrorangrepet 22. juli

Terrorangrepet 22. juli

Laster...