Politikk - Norsk

grds

Er det rart det blir politikerforakt?

Torstein Tvedt Solberg (AP) leverte en serdeles tragisk forestilling i Dagsnytt 18 her om dagen. Han fossror så spruten står og nekter å svare på spørsmål. Han føyer seg inn i rekken over løgnaktige tåkeleggere sammen med Helga Pedersen og Støre. Jeg mener at dette er et stort problem innenfor norsk politikk, den totalt fraværende evnen til å snakke sant og innrømme feil. Er det rart at Sofapartiet får så mange stemmer?

1
15 svar

Han fossror så spruten står og nekter å svare på spørsmål. Han føyer seg inn i rekken over løgnaktige tåkeleggere sammen med Helga Pedersen og Støre. Jeg mener at dette er et stort problem innenfor norsk politikk, den totalt fraværende evnen til å snakke sant og innrømme feil.

Nøyaktig slik Sylvi Listhaug holder på enten hun er i Dax18 eller Politisk kvarter altså.

Men ja, Tvedts opptreden var særdeles tåpelige greier å se på. Ikke på ett eneste felt kom han godt ut av det.

1

Torstein Tvedt Solberg (AP) leverte en serdeles tragisk forestilling i Dagsnytt 18 her om dagen. Han fossror så spruten står og nekter å svare på spørsmål.

Tøft!

FrPs parlamentariske leder, Harald T. Nesvik, sa at FrP - som stemte for og så snudde og stemte mot, gjorde det fordi de ikke trodde folket ville reagere så voldsomt på det...

Altså; FrP snudde fordi de ble tatt med hendene i kakeboksen. Ikke fordi de innså at det de gjorde var feil!

1
broren_til_noen [sitat…] Nøyaktig slik Sylvi Listhaug holder på enten hun er i Dax18 eller Politisk kvarter altså. Men ja, Tvedts opptreden var særdeles tåpelige greier å se på. Ikke på ett eneste...

Men ja, Tvedts opptreden var særdeles tåpelige greier å se på. Ikke på ett eneste felt kom han godt ut av det.

Jeg så ikke dette, men har jo forstått at han leverte en heller "underholdende" forestilling.

På ett felt synes jeg imidlertid han kom godt ut av det. Nemlig ved å stille opp. Det er mer enn representanter fra Frp, Krf, V og Sp gjorde, enda de også hadde samme stemmegivning og samme snuoperasjon.

1

Torstein Tvedt Solberg

Han der er nok minister i Hadja Tadjiks regjering som kommer om noen år... Er det ikke kulturministerposten som helst går til den yngste i en regjering ?

1

Torstein Tvedt Solberg (AP) leverte en serdeles tragisk forestilling i Dagsnytt 18 her om dagen. Han fossror så spruten står og nekter å svare på spørsmål. Han føyer seg inn i rekken over løgnaktige tåkeleggere sammen med Helga Pedersen og Støre.

Han har vel lært av Støre - som også nekta å svare på flere spørsmål i partilederdebatten.

1

Torstein Tvedt Solberg (AP) leverte en serdeles tragisk forestilling i Dagsnytt 18 her om dagen. Han fossror så spruten står og nekter å svare på spørsmål.

enig i at det var dårlig

men hva syns du om de som ikke turde møte opp?, slik som FRP, KrF, Venstre?

SV hadde i motsetning til de fleste riktig standpunkt, jeg hadde nær sagt som vanlig

1
gjespe [sitat…] Han har vel lært av Støre - som også nekta å svare på flere spørsmål i partilederdebatten.

som også nekta å svare

Men FrP som ikke engang torte å møte opp i Dax18 for å forsvare sin snuoperasjon gjorde selvsagt alt rett?

De stemte også for denne usmaklige økninga i etterlønna og snudde nøyaktig like fort som Ap, men det er kun Ap som kritiseres.

Har du en god bortforklaring for dette på lager?

1
broren_til_noen [sitat…] Hysj! FrPs oppførsel i denne saken skal ikke omtales. Den er, om noe, kun et bevis på godt politisk håndverk. Ap derimot....... Åfysjogpføy!

Den er, om noe, kun et bevis på godt politisk håndverk.

...Den er, om noe, kun et bevis på godt politisk håndverk..............godt politisk håndverk er nok utgått for 40 år siden...det er som allt annet, nå blir det brukt press støping..allt blir perfekt likt. Så, håndverk,ånei, det er borte for lengst. Politikere...de ser jeg for meg som nissene på pakkebåndet hos julenissen.......alle like.

1
Laster...